Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
ostroznie- ta pani to wariatka. Nie róbcie sobie nadziei. Miałam z mią kontakt

własnie napisała do mnie ,że ona nie ma telefonu i żeby podac jej e mail.:)

kto dziś nie ma telefonu ? Jedynie nie doładowany ,to się zgodzę. A przeciez podałam dwa meile ,to napisać nie umie?

• Replies 433
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dla Kani by się przydał kubraczek,wtedy by mógł wychodzić na dwór.I tak chyba trzeba mu coś sprawić bo ma króciutką sierść i zanim obrośnie tłuszczykiem to trochę potrwa.

Posted

Anula napisał(a):
Dla Kani by się przydał kubraczek,wtedy by mógł wychodzić na dwór.I tak chyba trzeba mu coś sprawić bo ma króciutką sierść i zanim obrośnie tłuszczykiem to trochę potrwa.

Aniu-jak najbardziej. Na razie wetka zakazała spacerów. A potem tylko w ubranku. Aż dojdzie do normy

Posted

[quote name='asiuniab']kochane prześlijcie mi nr konta Kani, ponieważ poprosiłam skarpetę staruszkową o pomoc dla psiaka i została Mu przyznana w kwocie 120 zł

http://www.dogomania.pl/forum/threads/185536-Skarpeta-im-Talcott-szuka-odpowiedzialnego-skarbnika!/page100ale super :multi:
[quote name='Nilsson']Fundacja dla Zwierząt i Środowiska "Lepszy Świat" z siedzibą w Cieszynie, 43-400, ul. Limanowskiego 8/3 KONTO: ING Bank Śląski 33 1050 1403 1000 0090 3005 3319 W tytule dla Kani + nick z dogo DZIĘKUJĘ BARDZO!

Posted

Zofija napisał(a):
Jutro powinnam mieć nową dostawę fotek. Feliks zwany Felusuiem, dalej słabiutki. Czasem zrobi kilka kroków i się wywraca:(. On nie ma w ogóle mięśni

matuńku, ale jak troszeczkę przytyje to raczej wróci Mu równowaga??

Posted

Zofija napisał(a):
Jutro powinnam mieć nową dostawę fotek. Feliks zwany Felusuiem, dalej słabiutki. Czasem zrobi kilka kroków i się wywraca:(. On nie ma w ogóle mięśni

Co on musiał przejść...

Posted

Cioteczki, a czy Kani miał robione jakieś badania? Jak trzymają się narządy? w jego stanie to nie dziwota będzie jak coś będzie w gorszym stanie :(

Odnośnie badań doczytałam: "Badania nie wyszły źle. Zapalenie jelit, wątroba troszkę nie tak. Anemi nie ma. Dostaje gastro royal coś tam, w puszkach. Codziennie kroplówa do niedzieli na pewno. Na razie wyszło 150zł"

Ufff..................

Nie mam słow, co za skur..... #$%^#$^%$ :angryy: mu to zrobił!!!!!!!!!!!!!!!! :angryy::angryy::angryy:

Posted

agusiazet napisał(a):
Skarpeta im. Talcott przelała dla Kani 120 zł bezzwrotnego wsparcia. Proszę o potwierdzenie, gdy pieniążki pojawią się na koncie!

super, dziękuję, dziękuję:) niech posłużą Kani na zdrowie:)

Posted

Kani a właściwie kolejna zmiana imienia-Feliks-Feniks brzmiał za poważnie, cały dniami leży. Jego powrót do zdrowie i właściwej wagi to jeszcze długa droga. Na spacery nie wychodzi. Sika i robi kupy w domu. Powolutku ma zwiekszaną dawkę karmy. Głównie śpi. Ale to dobrze. Jak chodzi to się często wywraca. Ale ten pies to bez żadnej przesady: tylko skóra i kości . Nic więcej. Codziennie kroplówy. Jak już pisałam-masy mięśniowej-zero. Zdjęć nowych jeszcze nie dostałam. Natomiast ma wspaniałą opiekę. Ponizej wrzucam wpływy na naszego Fufusia.

Posted

Wpływy Feliks:
12.11. Izabela K. z Wrocławia-10zł
12.11.Grzegorz M. z Dzięgielowa-30zł
13.11. Beata S. z Bielska Białej-50zł
13.11. Alla Chrzanowska-50zł
14.11. kontaktogłoszenia-40zł
14.11. rovaniemi-10zł
15.11. Bożena M. z Węchocka-30zł
razem =220zł DZIĘKUJEMY:loveu:

Posted

[quote name='Lobaria']Kopiuję z fb
Ewa Nowosielecka prosze sie dowiedziec,jestem powaznie zainteresowana WZIĘCIEM PIESKA..juz mam jednego w domu,tez ze schroniska..ale jest juz stary,...przydałoby mu sie towarzystwo...na stare lata...i dla moich dzieci...

ja nie wiem, czy dt nie zostawi go na stałe. dam znać