Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 433
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kolejny biedak przez którego w nocy nie będę mogła spać :(
Jestem już zadeklarowana po uszy, ale podajcie proszę nr konta, jednorazowo choć grosika podeślę, a w przyszłości pomogę w ogłoszeniach, jak już Kani będzie gotowy do adopcji.

Posted

to tak jak ja nie mogę spać jak widzę dookoła takie efekty ludzkiego okrucieństwa; Kaniego "wypatrzyłam" na fb, ale nie lubię, go cieszę się, że ma swój wątek tu; postaram się coś wysupłać;

Posted

Głównie śpi, codziennie kroplówy i karma z puszek royal. Jak będę miała fakturkę to wrzucę.
Jak się do niego mówi, to macha ogonkiem. Nie boi się odkurzacza, ani innych domowych odgłosów. Nie wiem, czy nie mieszkał kiedyś w domu. Na razie nie jest wyprowadzany na spacery, ze względy na swój stan i temperaturę na zewnątrz. Jak się do niego mówi, to macha nieśmiało ogonkiem:)

Posted

Zofija napisał(a):
Głównie śpi, codziennie kroplówy i karma z puszek royal. Jak będę miała fakturkę to wrzucę.
Jak się do niego mówi, to macha ogonkiem. Nie boi się odkurzacza, ani innych domowych odgłosów. Nie wiem, czy nie mieszkał kiedyś w domu. Na razie nie jest wyprowadzany na spacery, ze względy na swój stan i temperaturę na zewnątrz. Jak się do niego mówi, to macha nieśmiało ogonkiem:)

Kochany Felunio, dobrze, że już bezpieczny.

Niech dochodzi do siebie pod troskliwą opieką!!!!

Trzymaj się maleńki, teraz będzie tylko lepiej

Posted

rovaniemi napisał(a):
o matko ale z niego chudzinka :-( dobrze, że jest w domowych warunkach, to szybko przytyje.. niedługo będą jego ogłoszenia, bo wykupiłam pakiecik na bazarku

o dziękuję!!!!

Posted

rovaniemi zamówiła pakiet ,ale zrobiłam wczesniej kilka ogłoszeń,bo sprawa pilna,a ja mam kolejke.

Na Gumtree miałam e mail

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 100%, bgcolor: #eeeeee, align: left"]Od: mariola164@vp.pl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]jestem zainteresowana.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Podałam Wasze adresy mailowe.

Ciekawe ,czy się odezwie. Pani z Lublina znalazłam ja na Fb.

Posted

Dzień dobry.
Zapisuję sobie psinkę i postaram się dorzucić jednorazowo coś. Dobrze, że jest już w DT i oby ze zdrówkiem się polepszyło! Trzymam kciuki za niego, bo ma piękne oczka i jak przytyje i wydobrzeje będzie ślicznym psem :)

Posted

[quote name='Javena']rovaniemi zamówiła pakiet ,ale zrobiłam wczesniej kilka ogłoszeń,bo sprawa pilna,a ja mam kolejke.

Na Gumtree miałam e mail

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 100%, bgcolor: #eeeeee, align: left"]Od: mariola164@vp.pl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]jestem zainteresowana.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Podałam Wasze adresy mailowe.

Ciekawe ,czy się odezwie. Pani z Lublina znalazłam ja na Fb.

Ostroznie- ta pani to wariatka. Nie róbcie sobie nadziei. Miałam z mią kontakt