Zofija Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 na zdjęcia musimy czekac cierpliwie. Powinny być dzisiaj. Po prostu Beata z mężem pracują dużo. Po pracy z małym na kroplówy. Teraz wrócili:) Quote
Anula Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 To wynika z tego,że maluszek jest zagłodzony,trzeba mu podawać gotowane i wysokoenergetyczną karmę. Quote
rovaniemi Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 No to dobrze, że wyniki nie są złe, teraz czekamy na zdjęcia :multi: Quote
AgusiaP Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 To czekamy na zdjęcia ;) a jak Kani dogaduje się z pieskiem koleżanki? Quote
kontaktogloszenia Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 To ja też zaraz robię przelew (40zł)Trzymam kciuki za psinkę!!! Pozdrawiam Wiola Quote
paula_t Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Kolejny biedak przez którego w nocy nie będę mogła spać :( Jestem już zadeklarowana po uszy, ale podajcie proszę nr konta, jednorazowo choć grosika podeślę, a w przyszłości pomogę w ogłoszeniach, jak już Kani będzie gotowy do adopcji. Quote
asiuniab Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 to tak jak ja nie mogę spać jak widzę dookoła takie efekty ludzkiego okrucieństwa; Kaniego "wypatrzyłam" na fb, ale nie lubię, go cieszę się, że ma swój wątek tu; postaram się coś wysupłać; Quote
Zofija Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 AgusiaP napisał(a):To czekamy na zdjęcia ;) a jak Kani dogaduje się z pieskiem koleżanki? odpukać, na razie jest w miarę...nie chcę zapeszać!!! Quote
Zofija Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 Dzisiaj jak byłam go odwiedzić , z jednym z moich piesów, to się zainteresował, wstał, ale po kilku krokach spadł Quote
Zofija Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 Głównie śpi, codziennie kroplówy i karma z puszek royal. Jak będę miała fakturkę to wrzucę. Jak się do niego mówi, to macha ogonkiem. Nie boi się odkurzacza, ani innych domowych odgłosów. Nie wiem, czy nie mieszkał kiedyś w domu. Na razie nie jest wyprowadzany na spacery, ze względy na swój stan i temperaturę na zewnątrz. Jak się do niego mówi, to macha nieśmiało ogonkiem:) Quote
Gabi79 Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Zofija napisał(a):Głównie śpi, codziennie kroplówy i karma z puszek royal. Jak będę miała fakturkę to wrzucę. Jak się do niego mówi, to macha ogonkiem. Nie boi się odkurzacza, ani innych domowych odgłosów. Nie wiem, czy nie mieszkał kiedyś w domu. Na razie nie jest wyprowadzany na spacery, ze względy na swój stan i temperaturę na zewnątrz. Jak się do niego mówi, to macha nieśmiało ogonkiem:) Kochany Felunio, dobrze, że już bezpieczny. Niech dochodzi do siebie pod troskliwą opieką!!!! Trzymaj się maleńki, teraz będzie tylko lepiej Quote
madziakato Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 W końcu jestem, doczłapałam. Na razie mogę tylko kibicować:oops: Quote
rovaniemi Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 o matko ale z niego chudzinka :-( dobrze, że jest w domowych warunkach, to szybko przytyje.. niedługo będą jego ogłoszenia, bo wykupiłam pakiecik na bazarku Quote
Zofija Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 rovaniemi napisał(a):o matko ale z niego chudzinka :-( dobrze, że jest w domowych warunkach, to szybko przytyje.. niedługo będą jego ogłoszenia, bo wykupiłam pakiecik na bazarku o dziękuję!!!! Quote
madziakato Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Dobrze, że trafił na Was.Myślę, że 2 dni dłużej na ulicy to........... Quote
Javena Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 rovaniemi zamówiła pakiet ,ale zrobiłam wczesniej kilka ogłoszeń,bo sprawa pilna,a ja mam kolejke. Na Gumtree miałam e mail [TABLE="width: 100%"] [TR] [TD][TABLE="width: 100%"] [TR] [TD="width: 100%, bgcolor: #eeeeee, align: left"]Od: mariola164@vp.pl[/TD] [/TR] [TR] [TD]jestem zainteresowana.[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] Podałam Wasze adresy mailowe. Ciekawe ,czy się odezwie. Pani z Lublina znalazłam ja na Fb. Quote
kolejna kobietka Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Patrzeć się nie da http://images61.fotosik.pl/375/d728d00ae5252a1bmed.jpg :-(:-(:-( Jak dobrze, że już bezpieczny. Quote
gluchypies Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Dzień dobry. Zapisuję sobie psinkę i postaram się dorzucić jednorazowo coś. Dobrze, że jest już w DT i oby ze zdrówkiem się polepszyło! Trzymam kciuki za niego, bo ma piękne oczka i jak przytyje i wydobrzeje będzie ślicznym psem :) Quote
obiezyswiat75 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 [quote name='Javena']rovaniemi zamówiła pakiet ,ale zrobiłam wczesniej kilka ogłoszeń,bo sprawa pilna,a ja mam kolejke. Na Gumtree miałam e mail [TABLE="width: 100%"] [TR] [TD][TABLE="width: 100%"] [TR] [TD="width: 100%, bgcolor: #eeeeee, align: left"]Od: mariola164@vp.pl[/TD] [/TR] [TR] [TD]jestem zainteresowana.[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] Podałam Wasze adresy mailowe. Ciekawe ,czy się odezwie. Pani z Lublina znalazłam ja na Fb. Ostroznie- ta pani to wariatka. Nie róbcie sobie nadziei. Miałam z mią kontakt Quote
AgusiaP Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Jaki on chudziutki... :( jak dobrze, że jest na domowym tymczasie. Quote
madziakato Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):Ostroznie- ta pani to wariatka. Nie róbcie sobie nadziei. Miałam z mią kontakt O nie, znowu....:angryy: Quote
Zofija Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 Jak widać, czego, jak czego, ale wariatów nie brakuje Quote
Recommended Posts