Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Masz racje szczescie w nieszczesciu
dlatego mozna w pierwszej kolejnosci sprobowac z DT
dom staly tak od razu moze graniczyc z cudem
Dt lepsze rozwiazanie dla psiaka niz schron
zwlaszcza ze psiak w takim stanie
rany biedactwo serce sie kraje

Gabi79 napisał(a):
Milagros, niestety Kani jest w schronie.
Ale to szczęście w nieszczęściu, gorzej by było gdyby do tej pory nie został znaleziony.....

• Replies 433
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciocia bede trzymac kciuki za taki cud
i zawsze mozna sprobowac pozbierac deklaracje na tymczas
od siebie poki co w ramach deklaracji moge dolozyc 5 zł stalej miesiecznej plus ewentualne fanty na bazarek jak cos sie zmieni ktores z moich psiakow na ktore mam deklaracje znalazlo by domek automatycznie powieksze ale poki co stala 5 zl plus fanty
UOTE=Zofija;21520101]Milagros- wiem, ale mamy tyle psów bezskładkowych w hotelikach i płątnych dt, ze bez uzbierania 100% już żadnego nie upchniemy. Kurcze, czasem cuda się zdarzają. Ja się boję, czy on przeżyje[/QUOTE]

Posted

widze ze juz sa 2 deklaracje jedna moja druga cioci rovaniemi juz jakis start jest

rovaniemi napisał(a):
Ja również uważam, że można spróbować zebrać deklaracje na PDT. Jeśli założycielka wątku zgadza się, to ja na początek deklaruję 10zł stałej deklaracji + bazarek, powysyłam też zaproszenia na wątek.

Posted

lunarmermaid napisał(a):
Mogę zaproponować pdt umnie,pojechała właśnie wyżełka ode mnie do domu stałego. Piesek byłby w domu.

A jaki jest miesięczny koszt i skąd jesteś.

Czy masz jakiś wątek swoich tymczasowiczów?

Posted

lunarmermaid napisał(a):
Mogę zaproponować pdt umnie,pojechała właśnie wyżełka ode mnie do domu stałego. Piesek byłby w domu.

lunarmermaid- podaj szczegóły. Koszt miesięczny, wątki piesków, które były u Ciebie.

Posted

Tula nie miała swojego wątku - była z fundacji SOS dla wyżłów, od Tanitki.
Była również u mnie ocelot - ma przyjść do mnie pies z tomaszowskiego schroniska,dziewczyny były sprawdzić warunki. Remik będzie w budzie na podwórku.
Możecie napisać do nich,dowiecie się szczegółów i jakie mam warunki.
Cena dt to 150 zł + karma. Mogę wystawić rachunek za pobyt i sprawdzić cenę karmy w hurtowni w Tomaszowie,będzie pewnie tańsza.

Posted (edited)

[quote name='lunarmermaid']Tula nie miała swojego wątku - była z fundacji SOS dla wyżłów, od Tanitki.
Była również u mnie ocelot - ma przyjść do mnie pies z tomaszowskiego schroniska,dziewczyny były sprawdzić warunki. Remik będzie w budzie na podwórku.
Możecie napisać do nich,dowiecie się szczegółów i jakie mam warunki.
Cena dt to 150 zł + karma. Mogę wystawić rachunek za pobyt i sprawdzić cenę karmy w hurtowni w Tomaszowie,będzie pewnie tańsza.

Dzięki!!!

Byłoby super!!!
Koszt faktycznie nie duży w porównaniu z innymi PDT.

A czy masz blisko do jakiegoś zaufanego weta???

Kani nie jest przeciętnym psiakiem, jego stan ze względu na wygłodzenie i wycieńczenie jest kiepski

Czyli na chwilę obecną mamy wstępnie 35 zł stałych deklaracji

Poczekajmy na Zofiję i Nilsson.

Edited by Gabi79
Posted

Dziewczyny,dziękujemy BARDZO za pomoc, deklaracje .:loveu:Zosia będzie późniejszym popołudniem to coś zdecydujemy.Dobrze by było gdyby go wetka dobrze obejrzała bo nie możemy wykluczyć ciężkiej choroby.:shake:

Posted

Nilsson napisał(a):
Dziewczyny,dziękujemy BARDZO za pomoc, deklaracje .:loveu:Zosia będzie późniejszym popołudniem to coś zdecydujemy.Dobrze by było gdyby go wetka dobrze obejrzała bo nie możemy wykluczyć ciężkiej choroby.:shake:

Ja też dołożę się dla Koniego 10zł stałej. Mam nadzieję ,że jest zdrowy bidulek!!!!

Posted (edited)

kontaktogloszenia napisał(a):
Ja też dołożę się dla Koniego 10zł stałej. Mam nadzieję ,że jest zdrowy bidulek!!!!

Wiolu bardzo Ci dziękuję. Mamy w tej chwili 45 zł. deklaracji stałych:loveu:

Edited by Gabi79
Posted

[quote name='kontaktogloszenia']Podeśle jeszcze wpłatę jednorazową( 30zł )tylko proszę o dane do przelewu :) Fundacja dla Zwierząt i Środowiska "Lepszy Świat" z siedzibą w Cieszynie, 43-400, ul. Limanowskiego 8/3 KONTO: ING Bank Śląski 33 1050 1403 1000 0090 3005 3319 W tytule dla Kani + nick z dogo DZIĘKUJĘ BARDZO!

Posted

Jestem u bidulki na zaproszenie Zosi,jest DT to bardzo już dużo teraz jakoś pieniążki trzeba uzbierać.Pomyślę,dajcie mi chwilkę czasu.Mam kłopoty ze swoim rezydentem i tymczasowiczką no ale pomyślę.

Posted (edited)

Bardzo Wam wszystkim dziękuję, ale wstrzymajcie się z wpłatami na konto. Bo ja muszę nazbierać pełną kwotę + pewnie na transport. Wet go obejrzy, ale we wtorek.
Podsumowaując deklaracje stałe:
kontaktogłoszenia-10zł
mimiś -20zł
rovaniemi-10zł
milagros-5zł
razem-45zł

Edited by Zofija
Posted

Zofija napisał(a):
Bardzo Wam wszystkim dziękuję, ale wstrzymajcie się z wpłatami na konto. Bo ja muszę nazbierać pełną kwotę + pewnie na transport. Wet go obejrzy, ale we wtorek.
kontaktogłoszenia-10zł
mimiś -20zł
rovaniemi-10zł

Malutko tych deklaracji:(
Dziewczyny napiszcie coś więcej o Konim .Czekamy też na wieści po wizycie u weta...

Posted

[quote name='Zofija']Bardzo Wam wszystkim dziękuję, ale wstrzymajcie się z wpłatami na konto. Bo ja muszę nazbierać pełną kwotę + pewnie na transport. Wet go obejrzy, ale we wtorek.
kontaktogłoszenia-10zł
mimiś -20zł
rovaniemi-10zł

Jeszcze milagros deklaruje 5/miesięcznie.

Kombinowałam dzisiaj z tablicą, bo mi internet fiksował.

Takie ogłoszenie zrobiłam Kaniemu i Agusowi

http://tablica.pl/oferta/blagamy-o-domy-stale-lub-tymczasowe-pieski-w-schronisku-nie-przezyja-ID489e3.html

Wyróżniłam tylko na tydzień, bo miałam tylko ostatnią dychę na koncie

Posted

kontaktogloszenia napisał(a):
Malutko tych deklaracji:(
Dziewczyny napiszcie coś więcej o Konim .Czekamy też na wieści po wizycie u weta...

Musimy czekać ,jutro święto,wetka podobno bedzie we wtorek w schronie a ja będę w środę.