Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 433
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Czy docierają moje wpłaty? Robię je regularnie od listopada 2013...[/QUOTE]
Allu, tak , właśnie miałam wpisać , zebyś nie wpłacała. Ci Państwo sami wszystko płacą

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Zofija']Allu, tak , właśnie miałam wpisać , zebyś nie wpłacała. Ci Państwo sami wszystko płacą[/QUOTE]
Również w styczniu zrobiłam wpłatę dla Kaniego w lutym już nie robiłam wpłaty bo wyczytałam że niema takiej potrzeby.w lutym poszła wpłata dla Cezarka.Uściski dla piesków.

Posted

[quote name='Żabcia15']Również w styczniu zrobiłam wpłatę dla Kaniego w lutym już nie robiłam wpłaty bo wyczytałam że niema takiej potrzeby.w lutym poszła wpłata dla Cezarka.Uściski dla piesków.[/QUOTE]

Dziękujemy Żabciu15 :loveu:

Posted

[quote name='gluchypies']Jak tam nasz maluch? Rośnie coś? Tzn. tyje??[/QUOTE]
przytył 400 gram. Wyniki ma jeszcze gorsze. To prawdopodobnie rak lub marskość wątroby. W tym stanie biopsja wykluczona. Wbrew wynikom -jest żywy i wesoły.

Posted

[quote name='Zofija']przytył 400 gram. Wyniki ma jeszcze gorsze. To prawdopodobnie rak lub marskość wątroby. W tym stanie biopsja wykluczona. Wbrew wynikom -jest żywy i wesoły.[/QUOTE]

Nasz biduś kochany.... Dobrze, że ma humorek i jest wesoły! Oby tylko czuł się w miarę dobrze, żeby go nie bolało....

Posted

asiuniab napisał(a):
oby jak najdłużej nie cierpiał, tylko mógł sie cieszyć życiem;

Dokładnie...postępy są niewielkie, ale trzeba cieszyć się każdym, nawet najmniejszym kroczkiem...

• 2 weeks later...
Posted

Dziewczyny u Felusia raczej bez zmian. Jest wesoły, żywy, ale ma dni kiedy jest gorzej,. Jest w cudownych rękach i to najważniejsze. Na pewno się nie męczy. No ja go spotykam na spacerkach przed blokiem:)