paula_t Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Przepraszam za off'a, ale szukamy czegokolwiek dla psiaka znalezionego z łańcuchem na szyi. Mamy dwa dni, inaczej czego go schronisko w Nowym Targu: http://www.dogomania.pl/forum/thread...2#post21839362 Quote
Alla Chrzanowska Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Czy docierają moje wpłaty? Robię je regularnie od listopada 2013... Quote
Zofija Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 [quote name='Alla Chrzanowska']Czy docierają moje wpłaty? Robię je regularnie od listopada 2013...[/QUOTE] Allu, tak , właśnie miałam wpisać , zebyś nie wpłacała. Ci Państwo sami wszystko płacą Quote
Zofija Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 w listopadzie ujęłam Twoje wpłaty na 1 stronie. Grudzień i styczeń po 20zł, tak? Quote
Alla Chrzanowska Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='Zofija']w listopadzie ujęłam Twoje wpłaty na 1 stronie. Grudzień i styczeń po 20zł, tak?[/QUOTE] I luty:), tak po 20,00 zł Quote
Zofija Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 To wszystko Alu, dotarło. DZIĘKUJĘ!!!.Wybacz, ze nie napisałam. I nie musisz już wpłacać. Ja tak po cichu sobie myślę, ze on w tym dt zostanie... Quote
Jasza Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Ja też mam taką nadzieję i bardzo, bardzo zaciskam kciuki żeby tak było :oops: Quote
gluchypies Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Jak tam nasz maluch? Rośnie coś? Tzn. tyje?? Quote
Żabcia15 Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 [quote name='Zofija']Allu, tak , właśnie miałam wpisać , zebyś nie wpłacała. Ci Państwo sami wszystko płacą[/QUOTE] Również w styczniu zrobiłam wpłatę dla Kaniego w lutym już nie robiłam wpłaty bo wyczytałam że niema takiej potrzeby.w lutym poszła wpłata dla Cezarka.Uściski dla piesków. Quote
Nilsson Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 [quote name='Żabcia15']Również w styczniu zrobiłam wpłatę dla Kaniego w lutym już nie robiłam wpłaty bo wyczytałam że niema takiej potrzeby.w lutym poszła wpłata dla Cezarka.Uściski dla piesków.[/QUOTE] Dziękujemy Żabciu15 :loveu: Quote
Zofija Posted February 16, 2014 Author Posted February 16, 2014 [quote name='gluchypies']Jak tam nasz maluch? Rośnie coś? Tzn. tyje??[/QUOTE] przytył 400 gram. Wyniki ma jeszcze gorsze. To prawdopodobnie rak lub marskość wątroby. W tym stanie biopsja wykluczona. Wbrew wynikom -jest żywy i wesoły. Quote
gluchypies Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='Zofija']przytył 400 gram. Wyniki ma jeszcze gorsze. To prawdopodobnie rak lub marskość wątroby. W tym stanie biopsja wykluczona. Wbrew wynikom -jest żywy i wesoły.[/QUOTE] Nasz biduś kochany.... Dobrze, że ma humorek i jest wesoły! Oby tylko czuł się w miarę dobrze, żeby go nie bolało.... Quote
Zofija Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 [quote name='Jasza']400 gram.....[/QUOTE] Niestety. Nie wiem jak to będzie. Póki co na pewno się nie męczy. Jest na diecie. Dostaje leki. Zobaczymy Quote
Lobaria Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Kiepsko to wygląda... Trzymam kciuki na kochanego Quote
asiuniab Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Zofija napisał(a):no niestety .... oby jak najdłużej nie cierpiał, tylko mógł sie cieszyć życiem; Quote
Lidan Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Zaglądam do chudzinki i miziam go wirtualnie za uszkiem:loveu: Quote
paula_t Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 asiuniab napisał(a):oby jak najdłużej nie cierpiał, tylko mógł sie cieszyć życiem; Dokładnie...postępy są niewielkie, ale trzeba cieszyć się każdym, nawet najmniejszym kroczkiem... Quote
gluchypies Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 __Lara napisał(a):Ale tu cisza zaległa. Chłopaczek chyba powolusiu jakoś daje radę... Mam nadzieję, że ma dobry humor :) Quote
Zofija Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 Dziewczyny u Felusia raczej bez zmian. Jest wesoły, żywy, ale ma dni kiedy jest gorzej,. Jest w cudownych rękach i to najważniejsze. Na pewno się nie męczy. No ja go spotykam na spacerkach przed blokiem:) Quote
Recommended Posts