Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Feluś dzisiaj rano załatwił się w domu przed spacerem....I po południu to samo. Mówię Andrzejowi , zeby mu tyłek sprał- oczywiście w żartach:). A Andrzej, ze chętnie, żeby tylko Feluś miał ten tyłek:)

• Replies 433
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zofija, na dogomanii wiele razy na wielu wątkach były łzy radości:loveu::multi: z czegoś tak naturalnego jak....koopka czy siusiu:evil_lol:. I ktoś z boku patrząc powiedziałby,że ...zwariowaliśmy:eviltong:...ale my wiemy swoje;):lol:...

Posted (edited)

a jak z deklaracjami stalymi i danymi do przelewu ?
bo skoro sie zadeklarowalam to chcialabym przelac a jakos nie bylo czasu aby zagladac na watek a nikt mi nic nie wyslal co do infa z deklaracja a tak teraz mnie olsnilo
'a przy okazji zmien ciocia te 5 zl deklaracji stalej na 10 deklaracji stalej
[quote name='Zofija']tak,jednorazowe. Trzymajcie kciuki. Dzisiaj będą wyniki.[/QUOTE]

Edited by milagros19853201
Posted

Fundacja dla Zwierząt i Środowiska "Lepszy Świat" z siedzibą w Cieszynie, 43-400, ul. Limanowskiego 8/3 KONTO: ING Bank Śląski 33 1050 1403 1000 0090 3005 3319
w tytule nie wiem, czy dla Kaniego, czy Felusia? + nick

Posted

o super dzieki jak tylko zejde z tableta (pewnie juz rankiem )i przezuce sie na lapka puszczam co nie co dla psiaczka
[quote name='rovaniemi']Fundacja dla Zwierząt i Środowiska "Lepszy Świat" z siedzibą w Cieszynie, 43-400, ul. Limanowskiego 8/3 KONTO: ING Bank Śląski 33 1050 1403 1000 0090 3005 3319
w tytule nie wiem, czy dla Kaniego, czy Felusia? + nick[/QUOTE]

Posted

[quote name='Zofija'](...) Wpłaty jednorazowe. Na leczenie i ewentualny transport. Jak będę miała zdjęcia to wrzucę[/QUOTE]
Post Zofiji z trzeciej strony, miały być zbierane stałe na pdt, ale Feluś jest w bdt, więc zbiera jednorazowo :)

Posted

Felunia ostatnio codziennie spotykam na porannym spacerku:). Bida taka:). Moje psy jak szalone lecą się witać i Beata szybko go bierze na ręce. Felcio ma teraz niezmienny etap jedzenia non stop. Dzisiaj obudził swoją Panią o 06:00 rano. Zaczął tak wyć... Bo Pan przygotowywał śniadanie do pracy...

Posted

[quote name='Zofija']Felunia ostatnio codziennie spotykam na porannym spacerku:). Bida taka:). Moje psy jak szalone lecą się witać i Beata szybko go bierze na ręce. Felcio ma teraz niezmienny etap jedzenia non stop. Dzisiaj obudził swoją Panią o 06:00 rano. Zaczął tak wyć... Bo Pan przygotowywał śniadanie do pracy...[/QUOTE]

Czyli wraca do zdrówka :):):)

Posted

Juppi!!! Felus zdrowieje, zdrowieje chlopczyk!!:)) Cieplo go ubierajcie na spacerkach, co by za duzo ciepelka nie tracil:):santagri: I niech wsuwa i wsuwa, na zdrówko!!