Zofija Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 (edited) [FONT=Times New Roman]LEMUR-starszy piesek w typie jamnika – SZUKA DOMU![/FONT] [FONT=Times New Roman]Lemur to starszy piesek w typie jamnika. Oceniliśmy go na ok. 7 lat. Został znaleziony początkiem września w Ustroniu. Lemurowi jak każdemu jamnikowi-warunki schroniskowe-WYJĄTKOWO NIE SPRZYJAŁY... [/FONT] [FONT=Times New Roman]Dlatego umieściliśmy go w Nadirze. Koszt pobytu dziennego 7,56zł za dzień. Jeżeli ktoś może pomóc….[/FONT] [FONT=Times New Roman]SZUKAMY MU DOMU STAŁEGO.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Kontakt w sprawie adopcji:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Fundacja "Lepszy Świat"[/FONT] [FONT=Times New Roman]Kasia 782-717-771 e-mail: biuro@fundacjalepszyswiat.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]Zosia 508-063-271 e-mail: zofiakrystyna@poczta.onet.pl [/FONT] Edited November 27, 2013 by Zofija Quote
Nilsson Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Ale gigant,podobno bronił kości ,że nawet nikt nie mógł w pobliżu przejść:lol: Quote
Zofija Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 Mi coś fotosik nawala i nie mogę wstawiać zdjęć. Przez co jeszcze można dodawać zdjęcia na dogo??? Quote
stzw Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Nilsson napisał(a):Iza ile on teraz +- waży? Chcesz go brać na wagę? Na metry byłoby prościej. nie wiem, jutro go zważę Quote
piescofajnyjest Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 ta kosc jest wieksza od niego;) Quote
anica Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 piescofajnyjest napisał(a):ta kosc jest wieksza od niego;) Nooooo;)!... Jamniki i jamnikowate :lol: Quote
Isadora7 Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Jamnik jak ma 7 lat to nie jest starszy :) Quote
stzw Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 A potem było tak: Uploaded with ImageShack.com I tak: Uploaded with ImageShack.com I jeszcze tak: Uploaded with ImageShack.com A na koniec tak: Uploaded with ImageShack.com Quote
stzw Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Po dwóch godzinach wylazł: Uploaded with ImageShack.com Quote
yunona Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Ha, ha, ha obryłam się też jak prawdziwy jamnior :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Robił dokładnie to, co robią wszystkie jamniki.:eviltong::evil_lol: Lemur fajny jamnior :cool2: Quote
stzw Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Lemur ma domek. A w zasadzie będzie miał od poniedziałku - zamieszka u mojej koleżanki z pracy. Dalsze jego losy będą na fb, ale oczywiście przekleję informacje jak tylko się pojawią. Jeszcze tylko kastracja w sobotę i potem już własna kanapa. Quote
piescofajnyjest Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 rewelacja!!!!! huuurrrraaaa:) Quote
stzw Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Dostałam MMS z zestawem startowym dla Lemura - zakup w TKMaxx Lemur odjajczony i z wyczyszczonymi zębami. W poniedziałek ruszamy do nowego domu :-) Quote
anica Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='stzw']Dostałam MMS z zestawem startowym dla Lemura - zakup w TKMaxx Lemur odjajczony i z wyczyszczonymi zębami. W poniedziałek ruszamy do nowego domu :-) ... no to Powodzenia, Lemur :happy1: Quote
stzw Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Obsikał biurko w sekretariacie ( zawsze podejrzewałam, że to lite drewno), napił się wody, pożebrał prezesowi przy śniadaniu i pojechał. Zofija, poproszę na maila umowę adopcyjną to w przyszłym tygodniu ją wypiszę. Quote
Zofija Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 stzw napisał(a):Obsikał biurko w sekretariacie ( zawsze podejrzewałam, że to lite drewno), napił się wody, pożebrał prezesowi przy śniadaniu i pojechał. Zofija, poproszę na maila umowę adopcyjną to w przyszłym tygodniu ją wypiszę. oki, wyślę:) Quote
yunona Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Lemur super:multi: Co tam biurko, ważne , że do domku jechałeś i miałeś prawo mieć reisefieber :diabloti: Quote
stzw Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Dzwoniłam do Lemura - wszystko jest OK, o 24-tej był spacer na siku a o 5 rano kupa, bo nie udało się dobudzić właścicieli. Dzisiaj dostanie nowy kołnierz, bo ten mój okazał się za krótki i próbował mamlać szwy. Oprócz tego wszystko ok. Czekam na zdjęcia. Quote
Recommended Posts