Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=Times New Roman]LEMUR-starszy piesek w typie jamnika – SZUKA DOMU![/FONT]
[FONT=Times New Roman]Lemur to starszy piesek w typie jamnika. Oceniliśmy go na ok. 7 lat. Został znaleziony początkiem września w Ustroniu. Lemurowi jak każdemu jamnikowi-warunki schroniskowe-WYJĄTKOWO NIE SPRZYJAŁY... [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Dlatego umieściliśmy go w Nadirze. Koszt pobytu dziennego 7,56zł za dzień. Jeżeli ktoś może pomóc….[/FONT]

[FONT=Times New Roman]SZUKAMY MU DOMU STAŁEGO.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Kontakt w sprawie adopcji:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Fundacja "Lepszy Świat"[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Kasia 782-717-771 e-mail: biuro@fundacjalepszyswiat.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Zosia 508-063-271 e-mail: zofiakrystyna@poczta.onet.pl

[/FONT]

Edited by Zofija
Posted

Ha, ha, ha obryłam się też jak prawdziwy jamnior :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Robił dokładnie to, co robią wszystkie jamniki.:eviltong::evil_lol:
Lemur fajny jamnior :cool2:

Posted

Lemur ma domek. A w zasadzie będzie miał od poniedziałku - zamieszka u mojej koleżanki z pracy.
Dalsze jego losy będą na fb, ale oczywiście przekleję informacje jak tylko się pojawią.
Jeszcze tylko kastracja w sobotę i potem już własna kanapa.

Posted

Dostałam MMS z zestawem startowym dla Lemura - zakup w TKMaxx

Lemur odjajczony i z wyczyszczonymi zębami. W poniedziałek ruszamy do nowego domu :-)

Posted

[quote name='stzw']Dostałam MMS z zestawem startowym dla Lemura - zakup w TKMaxx

Lemur odjajczony i z wyczyszczonymi zębami. W poniedziałek ruszamy do nowego domu :-)
... no to Powodzenia, Lemur :happy1:

Posted

Obsikał biurko w sekretariacie ( zawsze podejrzewałam, że to lite drewno), napił się wody, pożebrał prezesowi przy śniadaniu i pojechał.
Zofija, poproszę na maila umowę adopcyjną to w przyszłym tygodniu ją wypiszę.

Posted

stzw napisał(a):
Obsikał biurko w sekretariacie ( zawsze podejrzewałam, że to lite drewno), napił się wody, pożebrał prezesowi przy śniadaniu i pojechał.
Zofija, poproszę na maila umowę adopcyjną to w przyszłym tygodniu ją wypiszę.

oki, wyślę:)

Posted

Dzwoniłam do Lemura - wszystko jest OK, o 24-tej był spacer na siku a o 5 rano kupa, bo nie udało się dobudzić właścicieli.
Dzisiaj dostanie nowy kołnierz, bo ten mój okazał się za krótki i próbował mamlać szwy.
Oprócz tego wszystko ok. Czekam na zdjęcia.