ona03 Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='mama_Alfika']Sucha karma pomogła, ale mała niechętnie się za nią bierze[/QUOTE] Na pewno ma jeszcze stresa, jeszcze chwilka i unormuje się wszystko, mizianka dla malutkiej :) Quote
DoPi Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 e tam ze stresa nie chce jeść. Jak dostawała pyszności mięciutkie a teraz jej dają jakieś suche kulki, to z czego ma się cieszyć ? hę?:eviltong: moja świnka ruda ma na imie Melania , tez mam kłopoty, bo siostra ja pogryzła, jesteśmy na antybiotyku 10 dni. Takie małe a takie zajadłe. Są tu jakie miłośniczki świnek morskich coby rad poudzielały? Quote
mama_Alfika Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 [quote name='DoPi']e tam ze stresa nie chce jeść. Jak dostawała pyszności mięciutkie a teraz jej dają jakieś suche kulki, to z czego ma się cieszyć ? hę?:eviltong: moja świnka ruda ma na imie Melania , tez mam kłopoty, bo siostra ja pogryzła, jesteśmy na antybiotyku 10 dni. Takie małe a takie zajadłe. Są tu jakie miłośniczki świnek morskich coby rad poudzielały?[/QUOTE] majowa ma jakieś gryzonie :) Kicia leży ze mną w łóżku i rozgląda się ciekawie po "okolicy" :) Obok Nela i Alfik :) Quote
eliza_sk Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Zapraszamy na MEGA BAZAR - ponad 100 FANTÓW. Nówki sztuki, albo ledwie śmigane ! https://www.facebook.com/events/751328178215238/?notif_t=plan_user_joined *Jak ktoś nie ma konta na fb, piszcie, zalicytujemy za Was ;) Masa rzeczy dla domu, KOSMETYKI VICHY, LOREAL, PHARMACERIS BUTY - Kazar, Lasocki ... BIŻU oraz NOWE PORTFELE WITTCHEN CIUCHY - Solar, PROMOD, Vero Moda, H&M... Quote
mama_Alfika Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 (edited) Wszystko w porządku. Właśnie bawiłyśmy się na wersalce kuleczką z papieru. Mała jest zwinna jak kotka :evil_lol: Moje ręce niestety poorane jej pazurkami ... Edit: dziękuję halizie za wsparcie finansowe :), szczegóły w poście rozliczeniowym Edited November 30, 2013 by mama_Alfika Quote
mama_Alfika Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 Kicia Mela tricolorek pojechała przed chwilą do domku z ogrodem w Wieliczce :) Quote
ona03 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='mama_Alfika']Kicia Mela tricolorek pojechała przed chwilą do domku z ogrodem w Wieliczce :)[/QUOTE] Powodzenia malutka Melciu :loveu: Quote
ona03 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='mama_Alfika']Ale tęsknię za malutką ...[/QUOTE] Był odzew z nowego domku ? Quote
mama_Alfika Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 [quote name='ona03']Był odzew z nowego domku ?[/QUOTE] Tak, Mela jest hołubiona przez wszystkich domowników :loveu: W dzień zostaje w domku z babcią. Jeszcze czuje się niepewnie, robi uniki, jeśli zbliża się do niej ręka do głaskania. Ale u mnie też się tak kuliła. W nowym domku weszła do szuflady i zasnęła na ... patelni :evil_lol: , próbowała też chyba wdrapywać się na firankę, bo dwie żabki były odpięte. Pani się śmiała, jak mi to wszystko opowiadała. Quote
ona03 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='mama_Alfika']Tak, Mela jest hołubiona przez wszystkich domowników :loveu: W dzień zostaje w domku z babcią. Jeszcze czuje się niepewnie, robi uniki, jeśli zbliża się do niej ręka do głaskania. Ale u mnie też się tak kuliła. W nowym domku weszła do szuflady i zasnęła na ... patelni :evil_lol: , próbowała też chyba wdrapywać się na firankę, bo dwie żabki były odpięte. Pani się śmiała, jak mi to wszystko opowiadała.[/QUOTE] Kot na patelni :evil_lol:, dobrze, że rodzinka tolerancyjna, będzie jej dobrze :multi: Quote
mama_Alfika Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 Moja krupeńka w dniu adopcji, schowana za benjaminem :) : Quote
Recommended Posts