Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mama_Alfika']Sucha karma pomogła, ale mała niechętnie się za nią bierze[/QUOTE]
Na pewno ma jeszcze stresa, jeszcze chwilka i unormuje się wszystko, mizianka dla malutkiej :)

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

e tam ze stresa nie chce jeść. Jak dostawała pyszności mięciutkie a teraz jej dają jakieś suche kulki, to z czego ma się cieszyć ? hę?:eviltong: moja świnka ruda ma na imie Melania , tez mam kłopoty, bo siostra ja pogryzła, jesteśmy na antybiotyku 10 dni. Takie małe a takie zajadłe. Są tu jakie miłośniczki świnek morskich coby rad poudzielały?

Posted

[quote name='DoPi']e tam ze stresa nie chce jeść. Jak dostawała pyszności mięciutkie a teraz jej dają jakieś suche kulki, to z czego ma się cieszyć ? hę?:eviltong: moja świnka ruda ma na imie Melania , tez mam kłopoty, bo siostra ja pogryzła, jesteśmy na antybiotyku 10 dni. Takie małe a takie zajadłe. Są tu jakie miłośniczki świnek morskich coby rad poudzielały?[/QUOTE]
majowa ma jakieś gryzonie :)
Kicia leży ze mną w łóżku i rozgląda się ciekawie po "okolicy" :) Obok Nela i Alfik :)

Posted (edited)

Wszystko w porządku. Właśnie bawiłyśmy się na wersalce kuleczką z papieru. Mała jest zwinna jak kotka :evil_lol:
Moje ręce niestety poorane jej pazurkami ...

Edit: dziękuję halizie za wsparcie finansowe :), szczegóły w poście rozliczeniowym

Edited by mama_Alfika
Posted

[quote name='ona03']Był odzew z nowego domku ?[/QUOTE]

Tak, Mela jest hołubiona przez wszystkich domowników :loveu: W dzień zostaje w domku z babcią.
Jeszcze czuje się niepewnie, robi uniki, jeśli zbliża się do niej ręka do głaskania. Ale u mnie też się tak kuliła.
W nowym domku weszła do szuflady i zasnęła na ... patelni :evil_lol: , próbowała też chyba wdrapywać się na firankę, bo dwie żabki były odpięte. Pani się śmiała, jak mi to wszystko opowiadała.

Posted

[quote name='mama_Alfika']Tak, Mela jest hołubiona przez wszystkich domowników :loveu: W dzień zostaje w domku z babcią.
Jeszcze czuje się niepewnie, robi uniki, jeśli zbliża się do niej ręka do głaskania. Ale u mnie też się tak kuliła.
W nowym domku weszła do szuflady i zasnęła na ... patelni :evil_lol: , próbowała też chyba wdrapywać się na firankę, bo dwie żabki były odpięte. Pani się śmiała, jak mi to wszystko opowiadała.[/QUOTE]

Kot na patelni :evil_lol:, dobrze, że rodzinka tolerancyjna, będzie jej dobrze :multi: