Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Obecnie Grafi ma na swoim koncie 327,25 zł.

Hotel za kwiecień kosztuje 390 zł (13 zł x 30 dni), a zatem zabraknie na ten cel 62,75 zł.

Kwota 62,75 zł zostanie pobrana z wątku Bafika, który jest w DS, a jego pieniądze wspomogą m.in. Grafisia

(http://www.dogomania.pl/forum/threads/248120-Jestem-Bafi-z-Olkusza-nic-nie-mam-i-zbieram-na-godne-życie).

Muszę jeszcze ustalić z Angeliką ile mam zwrócić za czipa, bo coś mi wcześniej wspominała, ze chce go zaczipować, ale nie pamiętam ceny. Z ogłoszeń wynika, ze jest już zaczipowany.

Posted

Opłata za hotel za kwiecień wynosi 390 zł, czipowanie Grafisia 20 zł, łącznie 410 zł.

Do uregulowania opłaty brakuje kwota 77,75 zł, i ta zostaje pobrana z wątku Bafika:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/248120-Jestem-Bafi-z-Olkusza-nic-nie-mam-i-zbieram-na-godne-życie

Obecny stan konta Grafisia to : 0 zł.

Utsliłam z Angeliką, z e GRafi potrzebuje jeszcze środka przeciw kleszczom, i najlepszym dla niego rozwiązaniem będzie obroża przeciw kleszczowa, koszt około 60 zł + wysyłka.

Po otrzymaniu linku wkleję go tutaj i rozliczę zakup obroży..

Posted

Mam wpłaty dla Grafisia:

[FONT=Calibri]MALWA - 10 zł (02.05.),
gosiaczek1984 - 10 zł (02.05.),
Denta - 20 zł (05.05.),
Rudakacha - 30 zł (06.05.).
[/FONT]

Obecnie Grafi ma 70 zł.

Posted

Wklejam e-maila od Angeliki:

"zamówiłam dla Grafiego obroże na tej aukcji: http://allegro.pl/show_item.php?item=4190600778

koszt 50,49 zł

plus 6 zł za wysyłkę

(koszt wysyłki jaki zapłaciłam to 12 zł bo zamówiłam jeszcze dla moich psów obroże, więc dzielone na pól czyli 6 zł - czyli za Grafiego wyszło tak jak za wysyłkę jednej obroży)".

A zatem przelewam do Angeliki kwotę: 56,49 zł.

Posted

Mam nowe wpłaty od:

Anna GR - 25 zł i Nuncek - 20 zł (07.05.).

Za wpłaty pięknie dziękuję !

Obecnie, po zapłaceniu za obrożę Grafi ma 58,51 zł.

Posted

Mam kilka wpłat, ale juz siły brak na dalsze ślęczenie nad kompem, i dlatego uzupełnię jutro.

Wiem, ze u GRafiego bez zmian, tzn. bez telefonów.

Posted

[quote name='MALWA']Mam kilka wpłat, ale juz siły brak na dalsze ślęczenie nad kompem, i dlatego uzupełnię jutro.

Wiem, ze u GRafiego bez zmian, tzn. bez telefonów.[/QUOTE]

dostałam od Till smsa we wtorek, ale z powodu pilnego wyjazdu dopiero dzisiaj tu dotarłam - ale tak jak MALWA pisze u Grafisia bez zmian - ma sie dobrze, humorek dopisuje ale niestety pomimo wyróżnienia nie było o niego ani jedengo telefonu..załamka

ajw - głuchypies wykupiła mu niedawno cały pakiet ogłoszeń, chyba wstawiała pare postów temu linki ...

Posted

[quote name='zozola77']
ajw - głuchypies wykupiła mu niedawno cały pakiet ogłoszeń, chyba wstawiała pare postów temu linki ...

Tak, post #412

Kurczę, niedobrze że nikt o niego nie dzwoni :( Taki fajny pies i cisza :(

Posted

[quote name='ajw']Pytam, ponieważ mam wolny pakiet ogłoszeń, może się przyda?[/QUOTE]

Kochana jesśi możesz, to proszę ogłaszaj biedaka na Małopolskę lub bezpośrednio na Kraków.