kingalek Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Witam , na Waszym forum goszczę po raz pierwszy ,ale mam nadzieję że uzyskam jakąś pomoc czy porady. Jestem właścicielką dosyć już leciwej seterki irlandzkiej (ponad 13 lat) , ostatnimi dniami Tina przeszła operację,miała skręt żołądka i śledziony (śledziona została usunięta). Od zabiegu mija już drugi dzień, suczka cały czas jest w klinice pod kroplówkami i opieką specjalistów, niemniej ciężko mi się ich o cokolwiek dokładniej wypytać.Może Wy macie podobne doświadczenia i odpowiecie na moje pytania? Otóż czy po takiej operacji pies zawsze jest tak bardzo osłabiony? (ruda słania się na nogach,jest nieobecna, zamroczona) , lekarze coś mówili o niewydolności krążeniowej , ja się na tym słabo znam , a serce mi się kraja . Ile po takim zabiegu pies może dochodzić do siebie? Czy są szanse ,że w tym wieku w ogóle do siebie dojdzie? Proszę o odpowiedzi. Pisałam może trochę chaotycznie,ale nie mam teraz do tego głowy .Pozdrawiam Quote
gryf80 Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 pytaj najlepiej tych co się psem opiekua.jeśłi czegos ni rozumiesz to śmiało ich pytaj.powinni ci wszystko wytłumaczyć Quote
Recommended Posts