baffi2 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Chefrenek napisał(a):A próbowałyście gryzaków bravo? nieee a jakie one są? :evil_lol: Quote
Chefrenek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='baffi2']nieee a jakie one są? :evil_lol: http://bravo.net.pl/www/ Quote
gops Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 moj uwilbia te kabanosy :) wcina jak glupi nawet kilka pod rzad :diabloti: a zeby zajac go troche dluzej niz na 10 min to kupuje kosci wapniowe albo wedzone ok 50 cm dodam ze moj ma 5 kg wiec meczy sie kilka godz :) a drugi psiak za to lubi te penisy i uszy :) a kosci tylko prasowane ;) Quote
WŁADCZYNI Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ja nie kroję po prostu kupuję takie krótkie, wyjmuje z obrzydzeniem, rzucam w paszczę (lwa) i odsyłam do klatki żeby nie memłała tego na łóżku i pędzę myć ręce. Miałam coś bravo i sucz była zachwycona ja mniej budząc się z tym na poduszce. Po za tym jakoś słabo jej szło, bardziej się bawiła, nosiła itd niż zjadała Su lubi ścięgna - fuuj i strusie przełyki - też je lubie bo nie pachną i są suche:cool3: Quote
an1a Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Nie wiem czy dobrze tu napiszę... ale dostałam ostatnio do zamówionej karmy próbkę Red Millsa, otworzyłam i dałam kilka ziarenek psu ale niestety zareagował alergią (ma alergię na mięso). Ktoś może chce tą próbkę? Może być jako smakołyki, a jak poleży dłużej wywietrzeje i się zmarnuje ;) Quote
baffi2 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 an1a napisał(a):Nie wiem czy dobrze tu napiszę... ale dostałam ostatnio do zamówionej karmy próbkę Red Millsa, otworzyłam i dałam kilka ziarenek psu ale niestety zareagował alergią (ma alergię na mięso). Ktoś może chce tą próbkę? Może być jako smakołyki, a jak poleży dłużej wywietrzeje i się zmarnuje ;) taka próbka 100 g? nie opłaca się wysyłać;) Quote
Recommended Posts