Magdziak Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Z Biedą nienajlepiej...raczej źle - jutro rano jadę do weta i nie na sterylkę (chyba że lek przeciwogorączkowy i antybiotyk zadziałają do jutra) Quote
Magdziak Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Już po wizycie - dostała leki, ale w sumie nie wiadomo co jej dolega. Zobaczymy czy za pare godzin poczuje się lepiej.. acha - jest duże prawdopodobienstwo ze nie jest w ciązy...uff Quote
Magdziak Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Bardzo zmizerniała przez te pare dni niejedzenia, ale po dzisiejszych lekach zjadła jeden kawałek mięska. Mam obserwować kupki....hmm tylko jak? jak ona cały czas jest na dworze.. Quote
olifka1 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Ojej, Biba chora :-( Ciotka też trzyma kciuki...! Quote
Magdziak Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Dziękuję za kciuki!! Biba dziś naprawdę lepiej - już nie chowa się po krzakach i podgryza nieśmiało ręce..ale z jedzonkiem to słabiutko jeszcze... Quote
akucha Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 No malutka, nie dajemy się!!! W górę, mała szuka domu! Quote
Magdziak Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Nie wiem skąd był ten kryzys, ale zażegany....mała dziś bryka jak pijany zając w kapuście :evil_lol: Słodka psina.. Dziękuję Cioteczkom za podnoszenie wątku :loveu: :loveu: Quote
Magdziak Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Sama nie wiem co ze sterylką...bo chyba jednak nie jest w ciąży :lol: Czy ciachać w takim wypadku? Quote
ANETTTA Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 tych psich bid jest tyle ze taka sterylka zapewnila by przynjmniej tyle ze wiecej by ich nie było...przynajmniej od tej suni Quote
Magdziak Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Jasna sprawa... ale.. szukamy jej najlepszego domku, więc nowy domek może ją wysterylizować lub pilnować (moja sunia Delma nie jest ciachnięta, ale pilnuje jej jak oka w głowie). Niestety wchodzą w grę pieniądzę...jeżeli małej nie trzeba pilnie ciachać to pieniążki przydadzą się na inne bardziej potrzebującę psinki czy koty..:roll: Quote
Magdziak Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Wskakuj Mała - domek pilnie potrzebny! Quote
Magdziak Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Hmmm...chyba pora zrobić nowe zdjęcia - może domek wypatrzy.. Póki co przypominam ślicznotkę: Quote
Magdziak Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Wskakuj na górę ślicznosci Ty moje - rozrabiaka kochana! Jest bardzo mądra - ślicznie się uczy, tylko czasu jej potrzeba.... Quote
Magdziak Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Jak oduczyć młodą gryzienia po rekach?? Tak się cieszy, jak mnie widzi, że w żaden sposób nie potrafi się opanować (mam siniaki na rękach...tak mocno łapie - przy czym patrzy mi z miłością w oczy..) Quote
agata-air Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 o Madziu jest wiele sposobów......... ale z doświadczenia z Lola wiem ze są nieskuteczne:) Quote
Magdziak Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 ech..a może młoda wcale mocno nie łapie tylko ja mam skłonność do "robienia się" siniaków :roll: Quote
Recommended Posts