Magdziak Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Florida - dzięki! Też myslałam o imieniu dla psinki - ale nic mi nie przychodzi do głowy... Mój TZ też prosi....nie chce żeby od progu witała nas Bieda :evil_lol: Kto ma jakiś fajny pomysł? Quote
Magdziak Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 A pysio tak teraz wygląda: Tak zapraszamy koleżankę do zabawy:cool3: A taka jestem fajna od spodu :evil_lol: : Quote
Magdziak Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Tosia - bardzo mi sie podoba !! Serio! Tylko, że Bieda bardzo szybko zaczela reagować wlasnie na imie "Bieda" - moze jest jakies imie w podobnym brzmieniu? Bo "Mała" też nie działa - tylko ta nieszczęsna "Bieda" Quote
olifka1 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Może Bunia :) Albo Biba ? Koty pozytywnie reagują na literkę "i", to moze psy również ? :lol: Quote
Magdziak Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Biba bardzo boi się smyczy - nie mam pojęcia jak nauczyć ją chodzenia na "linku". :shake: ("linku" - bo kiedyś zaczepił mnie na polnej drodze myśliwy/obcokrajowiec i zapytał nie całkiem po polsku: "Ciemu psy bez linku?":lol: Obróżkę jej zostawiłam - niech się przyzwyczaja; ale na widok smyczy kuli się i ucieka... U mnie niestety żyje jak pies podwórkowy - a pewnie na kanapę by się nadawała. Nie potrafi sama sobie znaleźć schronienia jak pada (ma cały czas otwarty garaż do dyspozycji z posłankiem) a "woli" siedzieć pod drzwiami i piszczy... nie mam innego wyjścia i w czasie burz i nocami zamykam ją wbrew jej woli w tym cholernym garażu.. Biedna jest u mnie ta Biba... Quote
florida_blue Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 "bez linku" :lol: zaraz zaktualizuję Allegro :) Quote
Magdziak Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Hopaj mała - bo mi zdziczejesz w tym ogrodzie :shake: Quote
florida_blue Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 mała sunieczka jest PILNIE do adopcji .... Quote
Magdziak Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Maleńka jest bardzo pojętna - dziś całe popołudnie lało, więc musiałam ją zabrać do garażu i zamknąć; przyszła na zawołanie i ....cała skulona wlazła na swoje posłanie, pokazała brzusio do miziania (pomiziałam) i ze smutną miką pozwoliła mi odejść...... Quote
Magdziak Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Dzis Ciocia Florida miala do nas wpasc na nauki chodzenia na smyczy - ale pogoda nie dopisała :shake: . Czekamy na Ciocie w tygodniu :loveu: Quote
Magdziak Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Mloda sunieczka szuka nadal domku - był jeden mail z allegro; tylko jeden... i żadnego więcej odzewu. A Biba/Tosia rozrabia w ogródku (wykopuje moje kwiatki :diabloti: ) i z zapalczywością obgryza mi ręce.. Quote
Magdziak Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Dziękuję Matusz5! Bidulka strasznie lgnie do człowieka - czuwa cały czas pod drzwiami, czeka aż wyjdę do niej :-( ech.. Quote
Magdziak Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Kto da domek maleńkiej kochanej psince? Quote
Magdziak Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 sama podnoszę...bo domek pilnie potrzebny...młodziak - trzeba wszystkiego nauczyć.. Quote
Recommended Posts