Smas0nMiodek Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Witajcie, mam pytanie dotyczace mozliwej zazdrosci psa. Mam 13 letniego maltanczyka i dzis dostane jeszcze jedego 8 tygodniowego. Co powinienem robic a czego nie? *Moja 13 latka nigdy nie byla agresywna w stosunku do nikogo. Agresja ukazywala sie tylko gdy sie bronila ( gdy jakis pies sie do niej dobieral) *Sorki za bledy ortograficzne ale nie mieszkam w Polsce i nigdy nie uczylem sie pisowni. Quote
maxishine. Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Nie adoruj starszego psa. Nie karć szczeniaka w obecności starszego psa. na razie tyle ci mogę powiedzieć. Daj konkretne pytania, to ci odpowiem. Quote
flytoys Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Równe traktowanie jest bardzo ważne. Nie toleruj warczenia starszaka na malucha, ale kontroluj też zachowania małego - jego ciągła gotowość do zabawy będzie dla starszego psa bardzo uciążliwa. Quote
Recommended Posts