_bubu_ Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Misiu ma zapalenie jelit, leczenie trwa ok 2 tygodni. Więc już niedługo Misiu bedzie w pełni zdrowy :) Żeby tylko domek się znalazł.. Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Ulka18 napisał(a):Dzisiaj w programie KUNDEL byl foksiu z Bialki kolo Ilzy. Wyslalam ten link do Beatki, ktorej telefon jest podany jako kontakt, na wypadek, gdyby sie zglosilo wiecej domkow. Miałam tylko jeden telefon.pani miała 13 lat foksteriera ,a teraz ma ze schroniska kundelka ,którego bardzo go kocha ale ma sympatię do foksterierów. Mam do pani zadzwonić jak przyjedzie foksik z Białki ale pani się obawia jego wieku (10 lat) ma rozmawiać z mężem. Mówiłam pani ,że z Mielca przyjeżdza też do karowa foksterierka po zmarłej pani ale ona musi sie uspokoić i przekonać do ludzi, a dopiero potem będzie mogła być zaadoptowana. Jeżeli nie zechce foksika z Białki zewzględu na wiek czy ktoś mógłby przyjechać wtedy do krakowa z foksikim Misiem? Quote
aganiechaa Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Misiu grzecznie jeździ autkiem więc jak będzie taka potrzeba to transport tez się znajdzie. Misio wygląda pięknie:lol: Quote
Hund Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Transport załatwimy jesli tylko dobry , sprawdzony domek będzie :) Quote
Hund Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 A Miś podobno uwielbia jeść śniadanka :) wtedy apetyt mu bardzo dopisuje :) Jutro się spotkamy o 8mej to sama się przekonam :) Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Czy jest mozliwe sprawdzenie czy Misiu nie zaznacza terenu. Jest to wazne gdyz okazało sie ,że foksik z białki zaznacza teren obsikuje w domu wszystko i pani ,która ma go dzisiaj oglądac watpie czy sie na niego zdecyduje bo ja ją zapewniałam ,że psiaki ze schroniska miały wcześniej domki i są nauczone czystości nie wiedząć jak zachowuje się foksik. Quote
_bubu_ Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Misiu znaczy teren tylko w ogrodzie , w domu nie brudzi, jest grzeczny. Dzisiaj poszedł na kilka dni na próbę do domku. Zobaczymy jaka bedzie decyzja. Quote
_bubu_ Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Misiu ma domek :multi: :multi: :multi: Był już na wycieczce w lesie, na pikniku nad jeziorem , a dzisiaj zdobył szczyt Magurki :lol: więc miał tydzień pełen wrażeń :razz: Tutaj na pikniku ze swoją nową Pańcią oraz ze znaną już wszystkim koleżanką Śrutką :p Quote
Agnieszka Co. Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Radosny widok :lol: Zwłaszcza jak sobie przypomnę pierwsze z nim spotkanie w schronisku - mokry, brudny, smutny... Quote
Jola_K Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 super! wszystkiego dobrego Misiek :) :) pozdrawiamy nowy domek Misia :) Quote
Hund Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Tak Aga masz rację :) odmiana niesamowita ;) WTEDY STAŁ W BŁOCIE , W DESZCZU Z RANNĄ NÓŻKĄ PRZERAŻONY . Teraz mam nadzieję będzie szczęsliwy do końca swoich dni. Quote
Hund Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Misiu jest śliczny i kochany , niestety na razie nie można go puszczać bez smyczy więc ciągnie niemiłosiernie. Lubi wszystkie kudłate stworzonka na 4 łapkach :) te które są jego wzrostu dosiada od razy ;) Moja Sari jednak skutecznie się broni hahahahahahah :) Quote
_bubu_ Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 :p Misiek z nowymi koleżankami: Z Sari : Z Maszką vel Orzeszkiem :cool3: Quote
_bubu_ Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 MIsiek został wczoraj wykastrowany :p jest troche obrażony ale myślę że się przyzwyczai ;) Quote
_bubu_ Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 jeszcze jest drugi powód do obrazy: kołnież ochronny :razz: Quote
_bubu_ Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda ale Misiu się chce pokazać ;) Quote
Recommended Posts