Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka18 napisał(a):
Dzisiaj w programie KUNDEL byl foksiu z Bialki kolo Ilzy. Wyslalam ten link do Beatki, ktorej telefon jest podany jako kontakt, na wypadek, gdyby sie zglosilo wiecej domkow.

Miałam tylko jeden telefon.pani miała 13 lat foksteriera ,a teraz ma ze schroniska kundelka ,którego bardzo go kocha ale ma sympatię do foksterierów.
Mam do pani zadzwonić jak przyjedzie foksik z Białki ale pani się obawia jego wieku (10 lat) ma rozmawiać z mężem.
Mówiłam pani ,że z Mielca przyjeżdza też do karowa foksterierka po zmarłej pani ale ona musi sie uspokoić i przekonać do ludzi, a dopiero potem będzie mogła być zaadoptowana.
Jeżeli nie zechce foksika z Białki zewzględu na wiek czy ktoś mógłby przyjechać wtedy do krakowa z foksikim Misiem?

Posted

Czy jest mozliwe sprawdzenie czy Misiu nie zaznacza terenu.
Jest to wazne gdyz okazało sie ,że foksik z białki zaznacza teren obsikuje w domu wszystko i pani ,która ma go dzisiaj oglądac watpie czy sie na niego zdecyduje bo ja ją zapewniałam ,że psiaki ze schroniska miały wcześniej domki i są nauczone czystości nie wiedząć jak zachowuje się foksik.

Posted

Misiu znaczy teren tylko w ogrodzie , w domu nie brudzi, jest grzeczny. Dzisiaj poszedł na kilka dni na próbę do domku. Zobaczymy jaka bedzie decyzja.

Posted

Misiu ma domek :multi: :multi: :multi:
Był już na wycieczce w lesie, na pikniku nad jeziorem , a dzisiaj zdobył szczyt Magurki :lol: więc miał tydzień pełen wrażeń :razz:

Tutaj na pikniku ze swoją nową Pańcią oraz ze znaną już wszystkim koleżanką Śrutką :p

Posted

Tak Aga masz rację :) odmiana niesamowita ;) WTEDY STAŁ W BŁOCIE , W DESZCZU Z RANNĄ NÓŻKĄ PRZERAŻONY . Teraz mam nadzieję będzie szczęsliwy do końca swoich dni.

Posted

Misiu jest śliczny i kochany , niestety na razie nie można go puszczać bez smyczy więc ciągnie niemiłosiernie.
Lubi wszystkie kudłate stworzonka na 4 łapkach :) te które są jego wzrostu dosiada od razy ;) Moja Sari jednak skutecznie się broni hahahahahahah :)

• 5 weeks later...
  • 2 months later...