Coffee&Nera Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Jak mozna zacząć trenowac agility? Od czego zaczynac, gdy pies nigdy nie mial z tym do czynienia? Oczywiscie chodzi mi bardziej zabawe z tym niz prawdziwe występy, bo jak wiadomo daleko pewnie by mi do tego bylo. Jakie dacie rady na początek ;) Quote
Dalmatynkaa Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Nera, a Ty chcesz ćwiczyć w domu na właśnych przeszkodach czy bardziej na takich profesjonalnych ? W Rzeszowie ponoć za jakieś dwa tygodnie mają przyjechać nowe przeszkody :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Wiesz jeżeli by niebylo w naszych okolicach przeszkód to próbowalabym na wlasną ręke jakies hopki ze szczotki :D A gdzie mialyby przyjechac te przeszkody i czy by to bylo platne? Quote
Dalmatynkaa Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Wydaje mi się, że to jest na Przybyszówce czyli tam gdzie odbywają się szkolenia, ostatnio z takiego garażyku wyciągano przeszkody <nawet sobie hustawke pocwiczylismy:razz:> Narazie nie wiem ile się płaci, ale jak się dowiem tylko czegoś więcej to dam Ci znać. Od innych osób słyszałam, że jest za darmo, ale teraz wykosztowali się na te nowe przeszkody więc bardzo możliwe, że będzie to jednak działać odpłatnie. Quote
Coffee&Nera Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Przybyszówka powiadasz hmm... chyba sie sama osobiscie wybiore rowerem to zobaczyc, a wiesz moze jakim autobusem mozna tam dojechac? Quote
Coffee&Nera Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 A okolo której ty jedziesz tym autobusem, chodzi mi w jakiej godzinie bo moze bym pojechala tym co ty i wtedy by nam bylo prościej.. Ja bym sie poprostu dosiadla... Quote
puli Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 monita napisał(a):A wiecie coś, o Agility w Krakowie :razz: My chodzimy do Hitt Doga na stadion Juwenii (Błonia) Quote
monita Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='puli']My chodzimy do Hitt Doga na stadion Juwenii (Błonia) Dzięki puli :p I jak wrażenia :razz: Quote
mysiapysia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 a jesli chce sie tak isc amatorsko pobawic na torze to 3ba płacic ?? A tak wogóle znacie jakies tory w Gliwicach ? oprócz tego na Czechowicach Quote
monita Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='puli']Psom sie podobało. Masz pw....... puli dzięki za wyczerpującą pw :razz: Quote
Weronisia & Jokkusia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 A znacie jakiś tor w Poznaniu ???? :razz: Quote
AniaP Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Weronisia & Jokkusia']A znacie jakiś tor w Poznaniu ???? :razz: A przeca w linkowni http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=16902 stoi napisane. :mad: Quote
izabela.szczepaniak Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 mysiapysia napisał(a):a jesli chce sie tak isc amatorsko pobawic na torze to 3ba płacic ?? A tak wogóle znacie jakies tory w Gliwicach ? oprócz tego na Czechowicach Przyłączam się do pytania. Bardzo bym chciała od czasu do czasu pobawić się na torze z psem. Interesują mnie tory w Gliwicach, Chorzowie czy Katowicach. Bo w Bytomiu niestety nie ma:cool1: Quote
Guest ajsonowa Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 w Gliwicach działają Hanysy Power Agility, a w Katowicach bodajze Gostar. :) Quote
Ank@ Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Puli czy szkoliłaś psy w Hitt Dogu na PT lub PTT ? czy tylko na agility i ile się za to płaci? mój pies uwielbia ruch i pracę z człowiekiem :cool3: ,dlatego chcemy spróbować. Quote
agugu Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 WITAM OD MIESIĄCA JESTEM WŁAŚCICIELKĄ DWÓCH SUŃ OWCZARKÓW NIEMIECKICH AZY I AŻMI , SA SŁODZIUTKIE :lol: ALE MAJA SŁÓŻYC DO OBRONY TERENU KOŁO DOMU . ZE WZGLEDU NA TO ŻE POCHODZE Z MAŁEJ MIEJSCOWOSCI NIE POSIADAM MOŻLIWOSCI DOJERZDZANIA Z NIMI NA SZKOLENIA , BEDE MUSIAŁA UŁOŻYC JE SAMA WIEM JAK MAM SIE ZA TO ZABRAC I OD CZEGO ZACZĄC. TYLKO NIE WIEM CZY SZKOLIC DWIE NA RAZ , CZY Z POCZATKU POJEDYNCZO, A PUZNIEJ POWTARZAC KOMENDY RAZEM? Quote
Mokka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 To chyba nie jest odpowiednie miejsce. Zajrzyj raczej do działu szkolenie. Quote
Dagmara i Saga Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Nera- napisał(a):Jak mozna zacząć trenowac agility? Od czego zaczynac, gdy pies nigdy nie mial z tym do czynienia? Oczywiscie chodzi mi bardziej zabawe z tym niz prawdziwe występy, bo jak wiadomo daleko pewnie by mi do tego bylo. Jakie dacie rady na początek ;) najlepiej zapisac sie do klubu.. :roll: my tego nie zrobilysmy i troche zalujemy.. ale z drugiej strony moglysmy sie wielu rzeczy nauczyc same, bez tresera. musicie najpierw pocwiczyc handling na sucho. potem jakies krotkie cwiczenia z hopkami. potem obrecz, skok w dalo, tunele... az zajdziecie do stref i slalomu. ten ostatni jest trudny... :roll: i najwazniejsze w agility jest porozumienie z psem. musicie sie nawzajem uzupelniac. :) Quote
Chantell Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Wiecie moze o jakimś klubie w nowym sączu? Quote
Ppx Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Jak to jest z tymi prześwietleniami? Podobno nie wszyscy weci usypiają do niego. Quote
Klaudia3232 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Osobiście ppochodzę ze Szczecina. Ale nie wiem gdzie są parki dla psów..Możecie mi podać takie ulice ? . Takie małe przeszkody żeby się pies wyszalał ;d Quote
Recommended Posts