Jump to content
Dogomania

Rudolf - w nowym domku. Powodzenia dla niego i jego nowej rodziny :)

Recommended Posts

Posted (edited)

dla ścisłości tekst do ogłoszeń wzięłam z plakacików, więc nie jest mojego autorstwa, wprowadziłam tylko drobne poprawki :)
może warto dookreślić w ogłoszeniu jeszcze, gdzie dokładniej przebywa Rudolf, czy wystarczą okolice Warszawy??

Edited by kaido
  • Replies 622
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

:)
chyba wystarczą, choć równie dobrze mogą być okolice Góry Kalwarii, Kozienic, Warki, Grójca, Radomia, Piaseczna :)
czyli ogólnie pojmowane okolcie Warszawy ;)

Posted

Zaglądam do Rudolfa
..... ehhhhhhhhhh ten brak dobrych domków, a wakacje już rozpoczęte ... kiepsko z adopcjami i nawet myśleć nie chcę ile kolejnych porzuconych psiaków będzie :(

Posted

dzięki :) przystojniak z niego, prawda? i jaki fotogeniczny ;)
ciekawe,c zy ktoś w końcu doceni wszystkie jego walory

bo przyznam szczerze, że Rudolf jest super, ale wciąż umieram z niepokoju, czy gdzieś mój kot się na niego nie napatoczy.. nie lubi kotów..i stanowi dla nich zagrożenie, tak myślę..

Posted

Pamiętajcie że na koncei Stowarzyszenia też jest kilka złotych. Tylko faktura musi być[quote name='Nikaragua'][h=2]Rozliczenia w Stowarzyszeniu Help Animals[/h][FONT=Verdana]STAN konta na 13.05. 2014roku
[/FONT]
[FONT=Verdana]59,13zł[/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]

Posted (edited)

to za mało na worek karmy, a jednak najlepiej się opłaca duże kupować.
na razie, odpukać, Rudolf nie ma innych potrzeb - dom, karma :)

dzisiaj , jak przyjechałam, to chyba się zapomniał, bo normalnie mnie wycałował ;)

Edited by sylwija
literówka
Posted

mimo edycji kolejnych ogłoszeń, wciąż nie ma zainteresowanych adopcją Rudolfa..
a u Rudolfa bez zmian, z Ninką dobrze sobie radzą w kojcu, zrobił się śmielszy do ludzi - znaczy do nas, nawet się upomina o mizianka,
lubi sobie poszczekać, może byłby z niego i stróżujący pies, kto wie..
wygląda dobrze, apetyt niezmiennie dobry, energia niespożyta ;) dobry byłby dom z regularnymi spacerami, z kimś, kto będzie z nim rozmawiał.. ale zainteresowanych brak całkiem..szkoda, bo się marnuje chłopak..

Posted

No szkoda... ale teraz na każdym niemal rogu, w każdym lesie, stacji benzynowej... kolejne ofiary całkowitego braku zainteresowania ze strony właścicieli (już byłych) :(

Posted

[quote name='Nutusia']No szkoda... ale teraz na każdym niemal rogu, w każdym lesie, stacji benzynowej... kolejne ofiary całkowitego braku zainteresowania ze strony właścicieli (już byłych) :([/QUOTE]
okres wakacyjny jest najgorszy :(