Mortes Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Z wiadomości sms-owej wiem że Stiwi na tych lekach co je teraz dostaje czuje się dużo lepiej :) Trzymaj się Stiwuś :) Quote
natie Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 A na jakieś nowe zdjęcia Stiviego możemy liczyć?? Quote
gluchypies Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 I ja zaglądam pytając o zdrówko Stiwiego :) Quote
Usiata Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 I to jest właśnie ten ból, gdy powierza się psa pod opiekę Fundacji, pokrywając "częściowe" koszty Jego utrzymania w fundacji i nie ma bieżącej informacji w temacie Jego zdrowia - to naprawdę boli, Hałabajówko (zwłaszcza wobec Twoich deklaracji, że co 2 tygodnie będziesz zamieszczać informacje). Quote
mar.gajko Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Żeby ktos był blisko i mógł podjechać i zobaczyć, to byłoby dobrze. Quote
teresaa118 Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Wiadomości o psie nie ma, mimo, ze jest chory. Cos tu nie gra. Wysłałam stała na wrzesień pod warunkiem, ze będą bieżące wiadomości. Jeśli nie, w przyszłym miesiącu zawieszam moje płatności na psa Quote
natie Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Mortes, proszę, napisz coś czy masz wiadomości o Stivim?????? Quote
AlfaLS Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 natie napisał(a):Mortes, proszę, napisz coś czy masz wiadomości o Stivim?????? Na pewno jakby miała to by napisała... Quote
Usiata Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Wychodzi na to, że trzeba trochę potrząsnąć późnoletnie. Historia jest tutaj: natie napisał(a):Mortes a masz jakieś wieści o Stivim...? Bo na jego wątku robi się troszkę nieprzyjemnie Podmcent napisał(a):To jest ta sytuacja, której się obawiałam, pytając o osobę prowadzącą wątek Stiviego i odpowiedzialną za kontakt w Jego sprawie. Po dokładnym przeczytaniu wątku Stiviego, wiem że ma stałe deklaracje, ale nie ma Opiekuna który byłby wyznaczony do wirtualnej opieki nad Stivim i ewentualnej dyskusji w Jego temacie. Mortes, siłą faktów, stała się "przekaźnikiem" informacji o Stiviwm, bo według mojego rozeznania rzeczywistym skarbnikiem Stiviego jest Hałabajówka - przynajmniej tak wynika z Jego wątku. Być może się mylę, i prawdę mówiąc, chciałabym się mylić. Malgoska napisał(a):szkoda, że to tak daleko, można byloby go odwiedzic Podmcent napisał(a):To teraz przejdźmy na wątek Stiviego, bo to adekwatne ku temu miejsce i spróbujmy coś zrobić w tej kwestii, oprócz mało konstruktywnych przypuszczeń :) I teraz proszę Ciocie - darczyńce pieniężne utrzymania Stiviego w Fundacji Hałabajówka o upoważnienie do działania na rzecz Stiviego, w szczególności w celu zbadania sytuacji bytowej Stiviego oraz pozyskania pełnej aktualnej informacji o stanie zdrowotnym psa Stiviego. W przypadku braku możliwości uzyskania takiej informacji w ciągu tygodnia nastąpi zaprzestanie opłacanie dobrowolnych składek "opieki wirtualnej" oraz powiadomienie odpowiednich rodzajowo i celowo służb odpowednich dla zbadania celowosci i jakości funkcjonowania Fundacji Hałabajówka. Tyle z mojej strony - oczywiście można zrobić "szum", tylko czy mamy rezerwowe miejsce dla Stiviego? Quote
andzia69 Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 to jest chore :( czy na wątku Kasji też cisza? Quote
WIGA Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Jestem jedną ze stałych deklarowiczek Stiviego.Gdy pies trafil do Hałabajówki najprostszym rozwiązaniem wydawało sie wpłacanie deklaracji na konto Fundacji,tak też czynię regularnie.Martwie się o Niego,szczególnie gdy zobaczylam zdjęcia zrobione przy okazji odbierania Dupki.To nie ten pies,którym był przed tą nieudaną adopcją.Nie wiem,czy gdzieś można Go przenieść,i jak On sobie poradzi z kolejną zmianą miejsca.Chciałabym,żeby był zaopiekowany,na tyle na ile można Mu to zapewnić,ciepłą budę,pełna michę i znajome otoczenie.Ale czy On tam to ma?Martwię się... Quote
ewab Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 Ja się zgadzam na udzielenie pełnomocnictwa Podmcent. Wpłacam na utrzymanie Stiviego znaczącą kwotę. Wstrzymuję się z wpłatą deklaracji za wrzesień do 08.09. Quote
andzia69 Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 kiedyś - u Slodkokwaśnej: i takiego go pamiętam ze zdjęć u niej... Quote
ewab Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 Andzia69 a Ty dałabyś radę podjechać do Hałabajówki? Quote
Mortes Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 natie napisał(a):Mortes, proszę, napisz coś czy masz wiadomości o Stivim?????? Niestety na razie nic nie wiem . Czekam na odpowiedź na mojego sms-a z zapytaniem o psiaki Quote
Usiata Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Dzień dobry Kochani, przed chwilą rozmawiałam telefonicznie z Hałabajówką, i tak - w dalszym ciągu ma awarię internetu, "zgłosiła net do naprawy, mieli wczoraj przyjechać i nie przyjechali". Na pytanie o stan zdrowia Stiviego H. odpowiedziała, że Jego stan nie uległ zmianie od chwili gdy napisała sms'a do Izy, tj. stan Stiviego jest stabilny, czuje się w miarę dobrze. Przypomniała także, że zgodnie z ustaleniami z Izą, jeśli jakiemukolwiek psiakowi zaczęłoby się źle dziać to Hałabajówka by o tym niezwłocznie powiadomiła telefonicznie. Powiedziałam także Hałabajówce, że wpłaty na Stiviego zostały wstrzymane do czasu otrzymania bieżących informacji i zdjęć. Poprosiłam o zrobienie zdjęć telefonem Stiviemu i Kasji i przesłanie ich abo na telefon Izy albo na mój. I to na razie byłoby tyle. Quote
Recommended Posts