Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Stiwus mieszka teraz z Metinka, w 15m2 kojcu. Czuje się już jak wcześniej, ładnie je i nie jest już taki apatyczny, tylko na spacery chodzi w obroży żeby mi było łatwiej go z kojca i do kojca zaprowadzić potem wtedy w nic nie wpada.

Poszło z kasy Stwiego 70zl na ten nieszczęsny transport do Wawy.

• 2 weeks later...
Posted

Śmiga śmiga ;)

Rozliczenie od 1 marca do 31 marca 2014...

35zł - Stiwi - Teresaa118
10zł - Stiwi - Głuchupies
10zł - Stiwi - Anetaks4
10zł - Stiwi - Natie
120zł - Stiwi - Ewab
5zł - Stiwi - Norkowa
10zł - Stiwi - Mazowszanka
30zł - Stiwi - Wiga
20zł - Stiwi - Anna
35zł -Stiwi - TERESAA118

Wszystkim darczyńcom bardzo dziękuję :Rose:

Posted

Na pewno przyszły wszystkie wpłaty, jeszcze nie robiłam kwietnia, z totalnego braku czasu, zrobię po 30 żeby zamknąć miesiąc od razu :)

BARDZO PILNE!!!
Bardzo przepraszam że tak bezczelnie, ale jestem pod ścianą... muszę uzbierać do końca tygodnia 800zł na kojec i budę (mam trochę materiałów które zostały z budowy poprzedniego kojca) taki pi razy oko policzyłam na szybko i tyle potrzeba żeby uratować psa przed igłą.
Samo postawienie kojca to dwa dni, dzwoniłam do tartaku blisko mnie, mają na stanie nierówne deski jako drugi gatunek o wiele tańsze, można zabierać od ręki...
Jeżeli do końca tygodnia nie zostanie zabrany to zostanie uśpiony, ponieważ zagryzł psa... a do człowieka jest cudowny, młody ok 3 letni pies. Musi być sam w kojcu, a ostatnie wolne miejsce w jedynce zajął stary Lamus.

Bardzo wszystkich proszę choćby o najmniejsze wpłaty ten pies ma przed sobą jeszcze całe życie...

Fundacja dla zwierząt Hałabajówka
Strzelec 8
78-200 Białogard

03 1020 2791 0000 7902 0200 4703
koniecznie z dopiskiem - kojec