Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Po ogromnym zamieszaniu z transportem Stiwiego do Hałabajówki spieszę donieśc że Stiwi wraca do Hałabajówki w piątek i przez pół drogi będzie go wiozła właśnie Hałabajówka

Posted

Psy wiecej rozumieja, niz nam sie wydaje. Pewnie zaskoczyl, ze nareszcie ma wlasny domek z wlasnym"ludziem", a tu nagle wrzask i zabranie z domku. To jest i smutny...Pani pewnie kierowala sie emocjami, a nie pomyslala, ze trzeba dac mu szanse i przedewszystkim czas na zapoznanie sie z nowym domkiem. Czekamy na ten wlasciwy.

Posted (edited)

O tak, psy bardzo dużo rozumieją :)
Odwiedził mnie kiedyś Pan zainteresowany adopcją suczki. Druga suczka, też do adopcji, jakby czuła po co Pan przyszedł, starała się zwrócić na siebie uwagę. Aż musiałam ją zamknąć w domu, aby Pan mógł zapoznać się ze swoją "wybranką".
W końcu obie chciały z nim wyjść. A źle im u mnie nie było. Mam taką nadzieję.

Historia z happy endem. Obie w swoich domach :)

Edited by Mazowszanka2
Posted

Rozmawiałam dziś z Hałabajówka i wiem że Stiwi juz doszedł do siebie i juz sie tak nie smuci :) I apetycik odzyskał tez :) Jak jutro będzie pogoda to Hałabajówka cyknie jakąs fotkę :)