Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Stiwuś na spacerze

Bardzo mi przykro ale nie mam kiedy zrobić zdjęć lokum Stiwiego, mam teraz bardzo dużo starych i chorych psów i to jest priorytet.
Już robię zestawienie będzie na wątku zbiorczym jak wstaniesz ;)

Posted

Zaktualizowałam rozliczenie. Sprawdzcie proszę, czy się Wam zgadzają wplaty. Wpłaty uwzględniam narastająco, czyli jeżeli np ewab ma deklarację na 120 zł a wpłaciła za 2 m-ce, to jest to pokazane jako wpłata na 240 zł - tak łatwiej mi liczyć saldo.

I nie wiem kto to jest Anna G - nie było nicka, przelew opisany jako Stiwi grudzień - nie wiem, czy to ktoś z deklarowiczów, czy nowa osoba?

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Zaktualizowałam rozliczenie. Sprawdzcie proszę, czy się Wam zgadzają wplaty. Wpłaty uwzględniam narastająco, czyli jeżeli np ewab ma deklarację na 120 zł a wpłaciła za 2 m-ce, to jest to pokazane jako wpłata na 240 zł - tak łatwiej mi liczyć saldo.

I nie wiem kto to jest Anna G - nie było nicka, przelew opisany jako Stiwi grudzień - nie wiem, czy to ktoś z deklarowiczów, czy nowa osoba?[/QUOTE]

(post 331)
[quote name='Nuncek']Anna G. to moja mama i deklaruje 20 zł stałej miesięcznie:lol:[/QUOTE]

Ja też wpisałam wpłatę p. Anny G. jako jednorazową w XI. Trzeba to przenieść do stałych deklaracji.

Posted (edited)

Nie wiem czy wiecie kochane Ciocie ale Stiwi ma nowa przyjaciółkę . Sympatyczną dużą czarną sunię - Metinkę :) Metinka to bardzo spokojna i grzeczna sunia po duuużych przejściach

Edited by Mortes
Posted

Hałabajówka mam do Ciebie pytanie w starej sprawie. Pisałaś że przy oddaniu kału wet stwierdził pierwotniaki. Poczytałam, popytałam i pierwotniakami jest lamblia. Ale mój wet powiedział że lamblii nie można stwierdzić z podstawowego badania kupy tylko trzeba oddać kał na specjalny test. Możesz dopytać swojego weta o szczegóły? Bo jakby robił taki test to byś o tym wiedziała gdyż jest dość drogi.

Posted

LILUtosi napisał(a):
Hałabajówka mam do Ciebie pytanie w starej sprawie. Pisałaś że przy oddaniu kału wet stwierdził pierwotniaki. Poczytałam, popytałam i pierwotniakami jest lamblia. Ale mój wet powiedział że lamblii nie można stwierdzić z podstawowego badania kupy tylko trzeba oddać kał na specjalny test. Możesz dopytać swojego weta o szczegóły? Bo jakby robił taki test to byś o tym wiedziała gdyż jest dość drogi.

spytam przy najbliższej okazji, co do kosztów trudno mi powiedzieć bo ja płacę raz na dwa, trzy miesiące zbiorczą fakturę więc nie wiem ile jaka wizyta kosztowała.

Posted

Hałabajówka napisał(a):
spytam przy najbliższej okazji, co do kosztów trudno mi powiedzieć bo ja płacę raz na dwa, trzy miesiące zbiorczą fakturę więc nie wiem ile jaka wizyta kosztowała.

No tak, ale chyba konsultujesz z lekarzem badania i koszty?