Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Hałabajówka']Elegancko. [/QUOTE]

no to...elegancko...mam nadzieję...
a mogę poprosić o zdjęcie miejsca, gdzie Stivi przebywa? znaczy pokoju? kojca? czy jest sam? czy z jakimiś suniami?

jestem na finiszu bazarku więc jak wszystko podliczę, to zgodnie z sugestią Mortes wyślę pieniążki dla Stiviego - będzie ok. 150 zł prawdopodobnie po odliczeniu wysyłek

Posted

Jestem na chwilkę...
więc tak doszła wpłata z bazarku a także i ewyb jak i natie :Rose: Jest jeszcze kilka innych wpłat wszystko ogarnę jak wrócę od weta.
Przepraszam za nieobecność ale mam na dt sukę po porodzie w bardzo złym stanie i takiego biedaczka awaryjnie https://www.facebook.com/events/693001340719848/694719713881344/?notif_t=plan_mall_activity

U Stiwusia wszystko dobrze, ładnie je przytył 2kg, nie ma nawrotów na razie krwistej biegunki czyli leki na pierwotniaki podziałały.
Bardzo dobrze sobie radzi na spacerach, nie nawiązał żadnej relacji z sukami jakoś go mało interesują, chadza swoimi ścieżkami bardziej.
Ale bardzo fajnie zaczepia mnie do zabawy, nosi piłeczkę taką z lanego kauczuku.

Niech wszyscy żałują że go nie adoptowali no takiego psa to ze świecą szukać... niepełnosprawny a z taką wolą życia i radością.

Na zdjęcia chwile trzeba poczekać bo czasowo nie wyrabiam a dzień tak krótki jest, a mój aparat nie radzi sobie z mrokiem niestety.

Posted

[quote name='obiezyswiat75']a myślałam, że się nie odzywasz, bo Cię Ksawery wywiał. Podobno okolice Białogardu mocno poszkodowane.[/QUOTE]

A no nie mieliśmy prądu i jeden dach na kojcu się popsuł, ale u mnie więcej szkód nie było. Za to u sąsiadów spaliło się kilka rzeczy w tym tv i inne sprzęty.