obiezyswiat75 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 AtaO napisał(a):[quote name='obiezyswiat75']AtaO - przepraszam, wprowadziłam Cię w błąd. Brakowało tylko 5 zł - umknęła mi deklaracja Ewy Gonzales. ?/QUOTE] Nie ma sprawy, będę wysyłać tak jak zadeklarowałam 10 zł stałej, najwyżej pozostanie grosik na weta:) Wysyłam na konto Fundacji 20 zł za listopad i grudzień. Ślicznie dziękujemy :) Quote
obiezyswiat75 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [quote name='Mortes']Faktycznie :oops: wpłynęło na transport 634 zł ( zapomniałam o wpłacie 9 zł Ewy Gonzales ) Przepraszam Obieżyswiat to brakuje 40 zł :) Jesli juz mi wysłalaś to dychę Ci odeślę :) Sorry :oops: Ciotka, nie wpłaciłam jeszcze, bo usunełam PW z numerem konta niechcący :oops: podeślij raz jeszcze Quote
zerojeden Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 A w jakim celu mam kserować książeczkę Stiwiego?? Właśnie szukam Stiwiemu piłki która hałasuje ;) To już chyba wiesz czy już wpadłam ;) Quote
zerojeden Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Nie mogę znaleźć takiej dużej..widziałaś gdzieś może jakaś?? Quote
obiezyswiat75 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Hałabajówka napisał(a):Nie mogę znaleźć takiej dużej..widziałaś gdzieś może jakaś?? takie duże hałasujące to są dla dzieci :) - z dzwoneczkami zdaje się Quote
obiezyswiat75 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Hałabajówka napisał(a):Ale są za miękkie własnie ;( a skórzana chcesz żeby była? czy gumowa może być? Quote
obiezyswiat75 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Hałabajówka napisał(a):No taka żeby nie zjadł od razu ;) to idę poszukać :) Quote
obiezyswiat75 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 coś takiego? http://allegro.pl/kong-duza-piszczaca-pilka-tenisowa-dla-psa-l-7cm-i3672997720.html Quote
zerojeden Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Fajna, ale ja bardziej myślałam o takiej która jak się będzie toczyła to będzie dzwonić czy stukać czy coś takiego żeby wiedział w którą stronę się przemieszcza. Quote
obiezyswiat75 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Hałabajówka napisał(a):Fajna, ale ja bardziej myślałam o takiej która jak się będzie toczyła to będzie dzwonić czy stukać czy coś takiego żeby wiedział w którą stronę się przemieszcza. takie są tylko małe, jak dla kota :( Quote
obiezyswiat75 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 takie jeszcze znalazłam, ale nie ma napisane na czym polega dzwięk http://allegro.pl/trixie-pilka-jezowa-z-dzwiekiem-12cm-33652-i3657698355.html Quote
zerojeden Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 To jest taka ze jak się ja ściśnie to piszczy... no właśnie nie mogę tez nic znaleźć może mu kule smakule kupie to będą grzechotać chrupki w środku, co? Quote
obiezyswiat75 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Hałabajówka napisał(a):To jest taka ze jak się ja ściśnie to piszczy... no właśnie nie mogę tez nic znaleźć może mu kule smakule kupie to będą grzechotać chrupki w środku, co? oo, to byłby może pomysł? Quote
ewab Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 Hałabajówka napisał(a):A w jakim celu mam kserować książeczkę Stiwiego?? Kierownictwo schroniska dostało od powiatowego zalecenie odrobaczenia wszystkich psów. Zapewnie olali to całkowicie, albo zrobili w trybie bardzo oszczędnościowym. Skan książeczki mógłby to wyjaśnić. A dzięki temu można by było pomóc innym psiakom pozostałym w schronisku. Mam nadzieję, że zrobienie skanu nie sprawi Ci problemu. Z góry dziękuję. Edit Na zdjęciu nie mogę dojrzeć, jakie to nicienie. Stivi podobno miał robione badanie i wyszła włosogłówka. Sprawdź czy preparat, który dostał tępi też to dziadostwo. Quote
obiezyswiat75 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Magda, a zdjęcie chlopaka wstawisz nam? Bo tego no....kupę z robalami widziałam, to dla odmiany na coś miłego bym popatrzyła :) Quote
LILUtosi Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 To na zdjęciu to jakie robale? Na szczęście nigdy do mnie nie trafił pies z czymś takim. Ale na moje oko to glisty. Quote
Olena84 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 O rany, nie ma jak jeść ciastka oglądajac dogomanie, fuj... Quote
zerojeden Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Hehe ;) Dla mnie tez glisty ale nie dam głowy.... Skanu nie zrobię bo kabel od skanera ktoś pożarł ale mogę fotkę zrobić czym i kiedy był odrobaczany... Pan co ma jego książeczkę przeczytał mi ze w październiku tego roku aniprazolem ale nie było dawki. Teraz dostał na wszystkie możliwe robale tabletki z górnej polki zobaczymy czy tak skuteczne jak chwali producent. Zorbie zrobię i fotki Stiwa...ale myślałam ze kupa fajniejsza ;) Quote
LILUtosi Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Tak czy owak musisz za 14 dni powtórzyć. Tabletki biją larwy i dorosłe osobniki. Po 14 dniach mogą wylęgnąć się nowe. Quote
obiezyswiat75 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Ja miałam tak zarobaczonego kota. Walczyliśmy z nimi tak, że zastanawiałam się co padnie pierwsze- kot czy robale. Quote
zerojeden Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Ja raz tak szczeniaka miałam z robalami w sercu ale się udało i żyje i ma się świetnie. Quote
Recommended Posts