Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AtaO napisał(a):
[quote name='obiezyswiat75']AtaO - przepraszam, wprowadziłam Cię w błąd. Brakowało tylko 5 zł - umknęła mi deklaracja Ewy Gonzales.
?/QUOTE]
Nie ma sprawy, będę wysyłać tak jak zadeklarowałam 10 zł stałej, najwyżej pozostanie grosik na weta:)
Wysyłam na konto Fundacji 20 zł za listopad i grudzień.

Ślicznie dziękujemy :)

Posted

[quote name='Mortes']Faktycznie :oops: wpłynęło na transport 634 zł ( zapomniałam o wpłacie 9 zł Ewy Gonzales ) Przepraszam

Obieżyswiat to brakuje 40 zł :) Jesli juz mi wysłalaś to dychę Ci odeślę :) Sorry :oops:

Ciotka, nie wpłaciłam jeszcze, bo usunełam PW z numerem konta niechcący :oops:
podeślij raz jeszcze

Posted

Hałabajówka napisał(a):
Fajna, ale ja bardziej myślałam o takiej która jak się będzie toczyła to będzie dzwonić czy stukać czy coś takiego żeby wiedział w którą stronę się przemieszcza.

takie są tylko małe, jak dla kota :(

Posted

Hałabajówka napisał(a):
To jest taka ze jak się ja ściśnie to piszczy... no właśnie nie mogę tez nic znaleźć może mu kule smakule kupie to będą grzechotać chrupki w środku, co?

oo, to byłby może pomysł?

Posted

Hałabajówka napisał(a):
A w jakim celu mam kserować książeczkę Stiwiego??

Kierownictwo schroniska dostało od powiatowego zalecenie odrobaczenia wszystkich psów. Zapewnie olali to całkowicie, albo zrobili w trybie bardzo oszczędnościowym. Skan książeczki mógłby to wyjaśnić. A dzięki temu można by było pomóc innym psiakom pozostałym w schronisku.
Mam nadzieję, że zrobienie skanu nie sprawi Ci problemu. Z góry dziękuję.

Edit
Na zdjęciu nie mogę dojrzeć, jakie to nicienie. Stivi podobno miał robione badanie i wyszła włosogłówka. Sprawdź czy preparat, który dostał tępi też to dziadostwo.

Posted

Hehe ;) Dla mnie tez glisty ale nie dam głowy.... Skanu nie zrobię bo kabel od skanera ktoś pożarł ale mogę fotkę zrobić czym i kiedy był odrobaczany... Pan co ma jego książeczkę przeczytał mi ze w październiku tego roku aniprazolem ale nie było dawki. Teraz dostał na wszystkie możliwe robale tabletki z górnej polki zobaczymy czy tak skuteczne jak chwali producent.

Zorbie zrobię i fotki Stiwa...ale myślałam ze kupa fajniejsza ;)