beataczl Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 na jakie konto wplacac deklaracje- na Halabajowki? Quote
andzia69 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 dostałam taką odp. odnośnie transportu: "witam serdecznie, jest możliwość, że będziemy mogli zrealizować transport na trasie Kielce - Białogard w kwocie 350zł. Jest to pewne na 90%. Potrzebuję Państwa potwierdzenia, czy bylibyście Państwo chętni" odpisałam, zeby podali na kiedy mógłby być ten transport Quote
ewab Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 beataczl napisał(a):na jakie konto wplacac deklaracje- na Halabajowki? Tak andzia69 napisał(a):dostałam taką odp. odnośnie transportu: "witam serdecznie, jest możliwość, że będziemy mogli zrealizować transport na trasie Kielce - Białogard w kwocie 350zł. Jest to pewne na 90%. Potrzebuję Państwa potwierdzenia, czy bylibyście Państwo chętni" odpisałam, zeby podali na kiedy mógłby być ten transport Czekamy na dalsze wiadomości Quote
Nadziejka Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Stivuniu:calus::thumbs::thumbs:przelalam wczoraj wieczorkiem 9 zl na transport. Quote
ranias Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 przelałam deklaracje za rok i 20zł jednorazowo Quote
asiuniab Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 przelałam pieniądze dla Stiviego w tytule nie napisałam słowa: darowizna:shake: przepraszam Quote
beataczl Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 wczoraj poszlo 60 zl /dekl za rok/ piszcie kiedy Stivi jedzie bede kciuki trzymac :) Quote
ewab Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 Mamy 285 zł deklaracji stałych. Potrzeba jeszcze 15 zł. Quote
gluchypies Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 ewab napisał(a):Mamy 285 zł deklaracji stałych. Potrzeba jeszcze 15 zł. Proszę podnieść moją do 10 zł :) Quote
Mortes Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Stiwi nawet nie wie jaka rewolucja w jego życiu nastąpi ...;) Otrzymałam pieniązki na transport od: poczwarka - 500 zł Dorcia2 - 20 zł ranies - 20 zl Ewa Gonzales- 9 zł Maruda - 30 zł Stiwuś i jego fanki gorąco dziękuja :) Quote
zerojeden Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Z tego co wiem to transport jest dla Stiwiego jest już załatwiony i Pan jest zaklepany więc jak macie inne opcje to trzeba szybko działać i Pana poinformować. Tylko jak ma transportować ktoś inny Stiwiego to trzeba go uprzedzić że jedzie jeszcze Bleki i dwa szczeniaki żeby nie było potem niemiłych niespodzianek. A ja dopiero teraz mogłam przeczytać cały wątek bo nie miałam internetu ;( Quote
zerojeden Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Wpływy dla Stiwiego z opisami jak w przelewach 120zł - Obieżyświat75 stała za rok 20zł - Malwa za listopad i grudzień 30zł - Paula_t 50zł - Panna Marple Deklaracja stała za listopad i grudzień i jednorazowa 60zł - Beataczl 10zł - Natie 80zł - Ranias 20zł - Asiuniab 120zl - Andzia69 za 12 mcy Quote
zerojeden Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Ewab jak możesz to rozpisz wpłaty na miesiące tak chyba będzie najlepiej w jakimś poście na początku wątku. Quote
Majkowska Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Witam się :) Przysłała mnie tu koleżanka Bunia w sprawie ogłoszeń. Mam wykupiony pakiecik, który mogę podarować Stiviemu, tylko poprosiłabym o jakiś tekst, dane i zdjęcia ;) Quote
beataczl Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Hałabajówka napisał(a):Wpływy dla Stiwiego z opisami jak w przelewach 120zł - Obieżyświat75 stała za rok 20zł - Malwa za listopad i grudzień 30zł - Paula_t 50zł - Panna Marple Deklaracja stała za listopad i grudzień i jednorazowa 60zł - Beataczl 10zł - Natie 80zł - Ranias 20zł - Asiuniab 120zl - Andzia69 za 12 mcy nie pisalam przy nicku ale to za rok - dekl. 12 mcy * 5 zl = 60 zl. Quote
paula_t Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Cieszę się, że transport już praktycznie dogadany. Stivi nawet nie wiem co go czeka :D Quote
ewelinka_m Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 [quote name='andzia69']dostałam taką odp. odnośnie transportu: "witam serdecznie, jest możliwość, że będziemy mogli zrealizować transport na trasie Kielce - Białogard w kwocie 350zł. Jest to pewne na 90%. Potrzebuję Państwa potwierdzenia, czy bylibyście Państwo chętni" odpisałam, zeby podali na kiedy mógłby być ten transport To jest świetna wiadomość, koszty transportu mniejsze prawie o połowę! Czy ktoś kontaktował się już z tym przewoźnikiem? [quote name='Hałabajówka']Z tego co wiem to transport jest dla Stiwiego jest już załatwiony i Pan jest zaklepany więc jak macie inne opcje to trzeba szybko działać i Pana poinformować. Tylko jak ma transportować ktoś inny Stiwiego to trzeba go uprzedzić że jedzie jeszcze Bleki i dwa szczeniaki żeby nie było potem niemiłych niespodzianek. A ja dopiero teraz mogłam przeczytać cały wątek bo nie miałam internetu ;( Skoro jadą jeszcze inne psiaki to rozumiem, że koszty transportu również rozłożą się po równo na wszystkich pasażerów? :) Hałabajówka a gdzie Stivi będzie mieszkał? Stivi zimą: ;) Quote
zerojeden Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Nie koszty się nie rozkładają na wszystkich pasażerów... inne psiaki jadą tylko dlatego że akurat Pan który ma wieść Stiwiego się zgodził zabrać dodatkowo rodzinkę, gdyby nie było transportu Stiwiego to sunia i maluchy by nie jechały w ogóle do mnie, ich przyjazd wynikł spontanicznie i tylko dzięki Stiwiemu ;) Stiwi będzie mieszkał na terenie fundacji. Quote
zerojeden Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Czy którejś z Cioć która wpłaciła na transport Stiwiego przeszkadza to że wraz ze Stiwim zabierze się suczka z dwoma szczeniakami z tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/threads/247497-Podaj-nam-pomocn%C4%85-%C5%82ap%C4%99-%C5%9Bwi%C4%99tokrzyskie-psiaki-w-potrzebie!!!?p=21504652#post21504652 Quote
ranias Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 [quote name='Hałabajówka']Czy którejś z Cioć która wpłaciła na transport Stiwiego przeszkadza to że wraz ze Stiwim zabierze się suczka z dwoma szczeniakami z tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/threads/247497-Podaj-nam-pomocną-łapę-świętokrzyskie-psiaki-w-potrzebie!!!?p=21504652#post21504652 to bardzo fajnie,że pomoże się innym psiakom Quote
obiezyswiat75 Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 To na kiedy transport umówiony i ktory? Quote
Recommended Posts