MALWA Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Witam, Jestem na zaproszenie obiezyswiat75.......płacę tyle na dogo, że juz nie powinnam nic deklarować, ale mam słabośc do staruszków.............. i daję 10 zł miesięcznie. Jutro zrobie przelew. Dobranoc. Quote
obiezyswiat75 Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 MALWA napisał(a):Witam, Jestem na zaproszenie obiezyswiat75.......płacę tyle na dogo, że juz nie powinnam nic deklarować, ale mam słabośc do staruszków.............. i daję 10 zł miesięcznie. Jutro zrobie przelew. Dobranoc. Bardzo dziękuję Agnieszko, bardzo :) Quote
obiezyswiat75 Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 ewab napisał(a):Niestety z transportem, o którym rozmawiałyśmy kicha:shake: Ojej, a dlaczego? No i co teraz? Quote
zerojeden Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Jestem już...ależ ruch u dziadka ;) Ewo a czemu kicha??? Nie da się nic zrobić w tym temacie? Bo jak transportu nie będzie to cała akcja na marne ;( Quote
asiuniab Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 witam i poproszę o nr konta, wpłacę jednorazowo cosik; Quote
obiezyswiat75 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Hałabajówka napisał(a):Jestem już...ależ ruch u dziadka ;) Ewo a czemu kicha??? Nie da się nic zrobić w tym temacie? Bo jak transportu nie będzie to cała akcja na marne ;( Proszę Was - nie osłabiajcie mnie. Zebranie praktycznie kompletu deklaracji w dwa dni graniczy w obecnych czasach z cudem. Quote
zerojeden Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Sama jestem w szoku!!!! Miał mieć transport do mnie a teraz się okazało że nie ma tego transportu ;( i jest dooooopa oooooooo Quote
obiezyswiat75 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 No i co teraz? Jakieś propozycje? Quote
natie Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 a skąd dokąd ten transport? W sensie ile km? Może uda się kogoś znaleźć - jakiś płatny?? Quote
obiezyswiat75 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 natie napisał(a):a skąd dokąd ten transport? W sensie ile km? Może uda się kogoś znaleźć - jakiś płatny?? Z Kielc do Białogardu kawał drogi Gdyby to było gdzieś bliżej to sama bym pojechała, ale daleko Quote
natie Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):Z Kielc do Białogardu kawał drogi Gdyby to było gdzieś bliżej to sama bym pojechała, ale daleko daleko :( i transport drogo wyjdzie:( no nic, może warto już gdzieś napisać że się szuka takiego transportu? Jest już decyzja na 100%, że psiak wychodzi ze schronu? Quote
ewab Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 MALWA napisał(a):Witam, Jestem na zaproszenie obiezyswiat75.......płacę tyle na dogo, że juz nie powinnam nic deklarować, ale mam słabośc do staruszków.............. i daję 10 zł miesięcznie. Jutro zrobie przelew. Dobranoc. Dziękuję bardzo, zapisane:) asiuniab napisał(a):witam i poproszę o nr konta, wpłacę jednorazowo cosik; Nr konta na pierwszej stronie, post nr 3 Hałabajówka napisał(a):Sama jestem w szoku!!!! Miał mieć transport do mnie a teraz się okazało że nie ma tego transportu ;( i jest dooooopa oooooooo Miał być transport to zbyt wiele powiedziane. Rozmawiałam z Mortes, że jest osoba, która za bardzo niskie pieniądze transportowała jednego z naszych psiaków do DS. Sprawa była zasygnalizowana i ze względu na niepewność czy Stivi pojedzie do Hałabajówki rozmowy zostały zawieszone. W międzyczasie okazało się, że dziewczyna jest w ciąży i małżonek kategorycznie zabronił jej tego rodzaju działalności. Teraz nie pozostaje nam nic innego jak organizować inny transport, pewnie za dużo większe pieniądze. Quote
Mortes Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 O kurcze... jak sobie pomysle ile kosztował transport Babki , Dupki i Wenecji , a potem Sznurka , Łapki i maluchów to mi skóra cierpnie ...:( Quote
poczwarka Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 No więc tak konkretnie - ile? Ile, tak +-50 zł. będzie kosztował transport staruszka do Hałabajówki? Quote
natie Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 nie wiem, google maps pokazuje ok 200 zl w jedną stronę...? Quote
poczwarka Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Zanim złożę deklarację, że pokryję koszty transportu muszę znać kwote, żeby nie wycofywać się kiedy cena mnie przerośnie. Quote
zerojeden Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Mortes jechała już do mnie to najlepiej wie ile to kosztowało Quote
obiezyswiat75 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 To jest ok 1200 km w dwie strony Transport Kielce Białogard - 660 zł Transport Łódź - Białogard - ok 500 zł taką odpowiedź dostałam od przewoźnika Quote
poczwarka Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Koszty do 500zł. jestem w stanie opłacić. Nie orientuję się w formalnosciach, więc proszę o informację kiedy i gdzie przelać pieniądze. Quote
Mortes Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 (edited) Witaj Poczwarka :) Jak to miło że chcesz pomóc Stiwiemu :) Przyznam szczerze że spadłaś nam z nieba bo utknełyśmy na tym nieszczęsnym transporcie... Faktycznie jest to kawał drogi i jak ja jechałam tam w lato to z opłatami za autostrady wyszło 540 zł a potem jak jechały nasze świętokrzyskie dzikuski to poprosiłysmy przewożnika i ten wziął 704 zł Tak że myśle że ta kwota 660 zł która napisała obiezyświat jest do przyjęcia ... Wydaje mi sie że w tej sytuacji częsc kwoty na zaliczke musimyzapłacić na początku trasy a druga połowę Hałabajówka po dowizieniu Stiwiego Poczwarka ślicznie dziękuję :loveu: W ogóle wszystkim Cioteczkom które tak dzielnie wspieraja Stiwusia przesyłam gorace podziękowania :calus: ...i następny białogonek uratowany :multi: Hop , Hop ... Kochane zaproście jeszcze tu jakiś psie anioły ... Stiwusiowi brakuje 160 zł do transpotu ... Tyle dzieli go od troskliwych skrzydeł Hałabajówki Edited November 3, 2013 by Mortes Quote
poczwarka Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 :lol: Dobrze, to poproszę dane do przelewu. Quote
obiezyswiat75 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Iza, wyślę Ci na PW dane przewoźnika to już się z nim umówisz konkretnie Myślę, że za transport powinnaś zbierać na swoje konto, bo jak pójdzie na Fundacyjne, to umarł w butach. Ja na razie założę resztę, a martwić się będziemy potem (jak zwykle :)) Quote
Maruda666 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 (edited) 20 zł do transportu dołożę - będzie już tylko 140 do zdobycia;) Edited November 3, 2013 by Maruda666 Quote
Recommended Posts