WeronikaS. Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 (edited) Ramis-to duży, młody psiak. Ma ok. 50 cm w kłębie i myślę, że nie więcej niż 1,5 roku. Jest kochany i widać, że potrzebuje dużo czułości. Uwielbia się tulić ale niestety też skakać. Nie jest świadomy swoich rozmiarów i wagi :) Ma krótszą sierść, która nie wymaga szczególnej pielęgnacji. W miarę ładnie chodzi na smyczy chociaż zdarza mu się pociągnąć. Mimo wszystko potrzebuje długich spacerów a najlepiej domu z ogrodem. Powinien trafić do domu, który zapewni mu odpowiednią dawkę ruchu oraz do takiego, w którym nie ma małych dzieci, bo przy nadmiarze czułości i nieświadomości swoich gabarytów może niechcący zrobić krzywdę. Lubi inne psiaki, lubi się z nimi bawić, spacerować i witać się :) Przy wychodzeniu z boksu niestety jest mały problem, bo boi się z niego wyskoczyć ale kiedy już jest poza nim to wszystko jest w porządku i nie ma oporów wyjść na zewnątrz. Jest przekochany :) To na razie tyle z pierwszego spaceru :) Ramis ma już porobione ogłoszenia. Z okazji Halloween ;P Kontakt do opiekuna: e-mail: w_stefanik@interia.pl Tel : 797856902 Edited December 20, 2013 by WeronikaS. Quote
ania91sc Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 zapisuję pięknisia :) jest uroczy :loveu: Quote
maciaszek Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Ramis powędrował na katowicki wątek i na stronę Fundacji. Quote
WeronikaS. Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 Ramis dzisiaj bardzo ładnie bawił się z Hefnerem ! :) Uczy się swojego imienia i komendy: siad. A teraz kilka zdjęć ze spacerku :D Quote
ania91sc Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 On jest po prostu piękny :loveu: Zakochałam się od pierwszego wejrzenia :D Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 ania91sc napisał(a):On jest po prostu piękny :loveu: Zakochałam się od pierwszego wejrzenia :D Ja dokładnie tak samo. Nie mogę oczu od niego oderwać! Quote
Patrycja* Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Jestem! Ramis może liczyć w najbliższym czasie na firmówkę ;) Quote
ania91sc Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Powodzenia :) A wiadomo coś więcej? :) Quote
WeronikaS. Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 Dzisiaj dopiero dostałam kontakt do nowej Pani Ramisa. Wiem tylko, że mieszka w Sosnowcu chyba na ul. Stalowej 19F :) Jutro będę tam dzwonić :) Quote
Recommended Posts