psiulka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Prosimy o zdjęcia Cypryska :loveu: Jak on się czuje? Co u niego? Jak rana? Quote
GreenEvil Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Zdjecia Cypisa beda jutro mam nadzieje ;) pzdr GreenEvil Quote
psiulka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Ma ktoś jakiś "kontakt" z Cypryskiem? Co z nim? Quote
GreenEvil Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Tak, ja pisur dzisiaj malo co mnie nie zalizal na smierc ;) Ma jakies zdjecia, tylko nie wiem co na nich widac... bo jest okrutnie zywiolowy :loveu: wystawie... jutro jednak, bo dzisiaj jest godzina taka jaka jest :p pzdr GreenEvil Quote
oktawia6 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 siedzi przed kompem i fotek się nie chce wstawić:mad: Quote
GreenEvil Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Maszcilos.. zabierzcie tej babie internet ;) ja mam autobus 7.20 a obrobienie fot troch trwa. Miejze litosc nade mna :modla: ide spac :P pzdr GreenEvil Quote
psiulka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Osz to Cyprysek taki lizus? :diabloti: Czekamy na zdjęcia :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Cyprys - zabojca jęzorkiem :evil_lol: Hop Cyprysku! Quote
betinka24 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 kto wreszczie pokocha Cypryska-małego lizusa:evil_lol: Quote
oktawia6 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 No Green-co jest-ja rozumiem, że 7 kotków do obrobienia ale foty też czekają na obrobienie:mad: ;) dalej do roboty! a netu nie dam:evil_lol: jeszczę Cię sprawdzę dzisiaj:evil_lol: tutaj Quote
GreenEvil Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Jezorek dla Ciotek A tak slicznie mi poscielila ciotka Oktawia :loveu: pzdr GreenEvil Quote
oktawia6 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 piękna mordusia-i nawet kawałek plecków mi wylizał:loveu: jest bardzo przyjazny i kochany do ludzi-żywiołowy-jednak do psów już nie za bardzo-potrzebuje odpowiedzialnych opiekunów-którzy dadząmu serce i spożytkują jego energię na długie spacery i pobawiąsię z nim by odzyskał swoją równowagę-prawda Green?. Quote
GreenEvil Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Oj zdecydowanie z naciskiem spozytkuja jego energie :lol:. Ten pies sklada sie z machajacego ogona, przebierajacych w miejscu lap i mlaskajacego jezora :loveu: pzdr GreenEvil Quote
Recommended Posts