Tatiana22 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Oj jak ja lubie czytac takie zakonczenia.To przekochana psinka,widac na filmikach ze jest bardzo szczesliwy:multi:Jaka ma kochana mordeczke.Napewno odwdzieczy sie Wam nieskonczona miloscia i wiernoscia;)Huuuuuuuuuura jeszcze jedna psina znalazla kochajacy domek. Quote
wachura Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='lamia2']A mnie tam filmiki się nie otwierają :shake: :placz::placz::placz: :shake: Nie wiem, jak pomóc. Mnie się otwierają. Ale to tylko inna wersja Cyprysa -koparki i Cyprysa - biegacza. Myślałam, że z poprzednimi filmikami będzie problem, bo tylko w quicktime mnie się otwierają, tymczasem z youtube problem. Lamia, nie płacz. Miałam nie zamieszczać tu swojego zdjęcia, ale proszę - Cyprysek ze mną. Mnie się proszę nie przyglądać, bo jestem w "wystroju domowym" :oops: Quote
lamia2 Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Aga, cieszę się, że Cię widzę a nad filmikami jeszcze popracujemy :evil_lol: ślicznie razem wyglądacie :multi::multi::multi: Quote
wachura Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Niezły jest, co? I tak pół godziny dzisiaj. Zaczęło się od małej dziurki :diabloti: Quote
lamia2 Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 A może on tam ropy dla Was szuka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: niedługo mu się kuper schowa w tym szybie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wachura Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Jak znajdzie skarb, to przekażemy go na AFN :cool3: Quote
lamia2 Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 wachura napisał(a):Jak znajdzie skarb, to przekażemy go na AFN :cool3: Oj, przydałoby się, przydało .... ale i tak dzięki Tobie zmalał :modla::modla::modla: Quote
Lemoniada Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Czy ja mogę prosić założycielkę wątku o mianę emotki przy tytule?:diabloti: Bom mało na zawał nie zeszła gdy znów zobaczyłam tą smutną fioletową, już myślałam, że znów coś nie tak. Jezu, ten dół jest imponujący:crazyeye: A to spryciarz, noo..:loveu: Quote
lamia2 Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Lemoniada napisał(a):Czy ja mogę prosić założycielkę wątku o mianę emotki przy tytule?:diabloti: Bom mało na zawał nie zeszła gdy znów zobaczyłam tą smutną fioletową, już myślałam, że znów coś nie tak. Faktycznie zapomniałam o niej przy edycji ;) Quote
Lemoniada Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 lamia2 napisał(a):Faktycznie zapomniałam o niej przy edycji ;) aaa... od razu lepiej, Cioteczko:multi: Quote
wachura Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Lemoniada napisał(a): Jezu, ten dół jest imponujący:crazyeye: A to spryciarz, noo..:loveu: Pomyślałam, że gdyby ktoś miał ogródek do przekopania albo znalazł inne zastosowanie, to chętnie wynajmę Cypryska. Trzeba spożytkować tę chodzącą energię. Zarobek pójdzie na szczytny cel ;-) Quote
Gonitwa Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Szczerze? Jedna koparka mi wystarczy, ale chętnie bym z Cypryska też skorzystała;) Super pies;) Quote
wachura Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Kometko, specjalnie dla Ciebie! Cyprys w pracy cd. I Cyprys po pracy - relaksik: Quote
Gonitwa Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ja też chcę zdjęcie z dedykacją........;) Quote
lamia2 Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Ja za koparkę do ogródka też podziękuję ... mam aż 3 w porywach do 5 ;) ale pięknie wyglądają te złgi zmęczonego materiału :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lemoniada Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='wachura'] Wachura, mówisz, że Twoje mieszkanie nadal jest w tak dziewiczo czystym stanie jak było przed nastaniem ery Cypryska?:evil_lol: Quote
Gonitwa Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 E tam, trochę piachu w tę czy w tamtą, co za różnica;) Quote
wachura Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 NIedawno odszedł od nas psiak, więc jesteśmy przyzwyczajeni do kłębów sierści, ton piasku przynoszonego ze spaceru i innych atrakcji. :diabloti: Quote
lamia2 Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 wachura napisał(a):NIedawno odszedł od nas psiak, więc jesteśmy przyzwyczajeni do kłębów sierści, ton piasku przynoszonego ze spaceru i innych atrakcji. :diabloti: To przyzwyczajenie, pewnie Ci się przyda jeszcze parę lat :eviltong: uwielbiam tego psa :loveu::loveu::loveu: Quote
psiulka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 A może by tak założyć galerię Cyprysikowi? :cool3: Quote
lamia2 Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 I nawet wie do czego podusia służy ... :eviltong: Quote
wachura Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 lamia2 napisał(a):To przyzwyczajenie, pewnie Ci się przyda jeszcze parę lat :eviltong: uwielbiam tego psa :loveu::loveu::loveu: Ale ja mam to już we krwi i nie wyobrażam sobie czyściutkiego domu bez zwierzaka. Wychowałam się w rodzinie z sunią - kundelką, która była młodsza ode mnie tylko o rok, a odeszła, jak byłam na 3 roku studiów. Później na studiach miałam kwaterkę z psiakiem, który nocował u mnie w łóżku. Teraz, jak tylko kupiliśmy własne mieszkanko - natychmiast pojawił się Paluch ze schronu na Paluchu. Paluch odszedł i jest Cyprek. Chcieliśmy Paluszkowi kupić dom (;)), aby miał fajny ogródek, ale nie doczekał :placz: Za mało zarabiamy. Mam nadzieję, że Cyprysek już domku doczeka, a wtedy ... i Misio i Fraktusek i może jeszcze jakaś bida... Quote
lamia2 Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 wachura napisał(a): ... Mam nadzieję, że Cyprysek już domku doczeka, a wtedy ... i Misio i Fraktusek i może jeszcze jakaś bida... Kochana Ty buduj ten dom jak najszybciej .... już my Cię zapsimy o to się nie martw :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts