Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj jak ja lubie czytac takie zakonczenia.To przekochana psinka,widac na filmikach ze jest bardzo szczesliwy:multi:Jaka ma kochana mordeczke.Napewno odwdzieczy sie Wam nieskonczona miloscia i wiernoscia;)Huuuuuuuuuura jeszcze jedna psina znalazla kochajacy domek.

• Replies 620
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lamia2']A mnie tam filmiki się nie otwierają :shake: :placz::placz::placz:

:shake:
Nie wiem, jak pomóc. Mnie się otwierają.
Ale to tylko inna wersja Cyprysa -koparki i Cyprysa - biegacza.
Myślałam, że z poprzednimi filmikami będzie problem, bo tylko w quicktime mnie się otwierają, tymczasem z youtube problem.

Lamia, nie płacz. Miałam nie zamieszczać tu swojego zdjęcia, ale proszę - Cyprysek ze mną. Mnie się proszę nie przyglądać, bo jestem w "wystroju domowym" :oops:

Posted

wachura napisał(a):
Jak znajdzie skarb, to przekażemy go na AFN :cool3:

Oj, przydałoby się, przydało .... ale i tak dzięki Tobie zmalał :modla::modla::modla:

Posted

Czy ja mogę prosić założycielkę wątku o mianę emotki przy tytule?:diabloti: Bom mało na zawał nie zeszła gdy znów zobaczyłam tą smutną fioletową, już myślałam, że znów coś nie tak.
Jezu, ten dół jest imponujący:crazyeye: A to spryciarz, noo..:loveu:

Posted

Lemoniada napisał(a):
Czy ja mogę prosić założycielkę wątku o mianę emotki przy tytule?:diabloti: Bom mało na zawał nie zeszła gdy znów zobaczyłam tą smutną fioletową, już myślałam, że znów coś nie tak.

Faktycznie zapomniałam o niej przy edycji ;)

Posted

Lemoniada napisał(a):

Jezu, ten dół jest imponujący:crazyeye: A to spryciarz, noo..:loveu:

Pomyślałam, że gdyby ktoś miał ogródek do przekopania albo znalazł inne zastosowanie, to chętnie wynajmę Cypryska. Trzeba spożytkować tę chodzącą energię. Zarobek pójdzie na szczytny cel ;-)

Posted

Ja za koparkę do ogródka też podziękuję ... mam aż 3 w porywach do 5 ;)

ale pięknie wyglądają te złgi zmęczonego materiału :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

wachura napisał(a):
NIedawno odszedł od nas psiak, więc jesteśmy przyzwyczajeni do kłębów sierści, ton piasku przynoszonego ze spaceru i innych atrakcji. :diabloti:

To przyzwyczajenie, pewnie Ci się przyda jeszcze parę lat :eviltong:
uwielbiam tego psa :loveu::loveu::loveu:

Posted

lamia2 napisał(a):
To przyzwyczajenie, pewnie Ci się przyda jeszcze parę lat :eviltong:
uwielbiam tego psa :loveu::loveu::loveu:

Ale ja mam to już we krwi i nie wyobrażam sobie czyściutkiego domu bez zwierzaka.
Wychowałam się w rodzinie z sunią - kundelką, która była młodsza ode mnie tylko o rok, a odeszła, jak byłam na 3 roku studiów.
Później na studiach miałam kwaterkę z psiakiem, który nocował u mnie w łóżku.
Teraz, jak tylko kupiliśmy własne mieszkanko - natychmiast pojawił się Paluch ze schronu na Paluchu.
Paluch odszedł i jest Cyprek.
Chcieliśmy Paluszkowi kupić dom (;)), aby miał fajny ogródek, ale nie doczekał :placz: Za mało zarabiamy.
Mam nadzieję, że Cyprysek już domku doczeka, a wtedy ... i Misio i Fraktusek i może jeszcze jakaś bida...

Posted

wachura napisał(a):
... Mam nadzieję, że Cyprysek już domku doczeka, a wtedy ... i Misio i Fraktusek i może jeszcze jakaś bida...

Kochana Ty buduj ten dom jak najszybciej .... już my Cię zapsimy o to się nie martw :evil_lol::evil_lol::evil_lol: