Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 620
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może być Cypisek:cool3:
Dziś podczas odwiedził mało nie oszalał ze szczęścia:)
On jest niesamoiwty!cały czas tylko się cieszy i merda ogonkiem!
nózka powolutku się goi, operacja przeszczepu skóry bedzie w przyszłym tyg.
Może juz teraz znajdzie się chętny by zaadoptować Cypiska?:lol:

Posted

Dobrze By Bylo Odwiedzić Tego Weta , Moze Się Coś Nie Udać A I Pacjent Sam Może Sobie Pozrywać Szwy .... Niechby Sie Dolożyl Do Leczenia Cypisika...
Taka Troche Solidarność

Posted

Cyprysik jest nadal w szpitaliku i jego stan powolutku się poprawia.

Pieskiem bezpośrednio opiekuje się koleżanka, która niestety nie jest zalogowana na dogo:

madziorek23@poczta.onet.pl

Posted

Dopiero trafiłam na ten wątek. Dlaczego u nas lekarze tak "ludzcy" jak i zwierzęcy mają status "świętej krowy"?
Przecież ten facet powinien odpowiadać za tą rzeźnię! Przede wszystkim finansowo !

Posted

GoWa napisał(a):
Dopiero trafiłam na ten wątek. Dlaczego u nas lekarze tak "ludzcy" jak i zwierzęcy mają status "świętej krowy"?
Przecież ten facet powinien odpowiadać za tą rzeźnię! Przede wszystkim finansowo !

uhum.. z tym, ze finansowo to raczej sprawa cywilna... musze Ci tlumaczyc ile to wszystko trwa??? :roll: Abstra***ac juz zupelnie, ze trzeba najpierw znalezc jakiegos odwaznego, ktory napisze wlasciwa opinie... :roll: ech :(

pzdr
GreenEvil

Posted

Marzy mi sie,żeby dogo miało na etacie swojego zapalonego prawnika, miałby pełne ręce roboty a może parę wyroków na różnych zwyrodnialców, weterynarzy-sadystów, nieodpowiedzialnych właścicieli itp + nagłośnienie w mediach przyczyniłoby się do innego postrzegania spraw zwierząt w społecznym odczuciu...