GreenEvil Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Lemoniada napisał(a):A nie można było od razu mu jajec uciąć jak był pod narkozą? tu byla obawa, czy to nie bedzie za duzo gojenia dla organizmu... no bo tylnia lapa, teraz przednia.. i jeszcze jajka :/ pzdr GreenEvil Quote
betinka24 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Cyprysek szuka domku-kto da mu wreszczie prawdziwy dom Quote
lamia2 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 GreenEvil napisał(a):dziekuje cioteczko... moze narazie zostaw... choc moze zmiesci sie malym druczkiem, ze szuka domku??? pzdr GreenEvil Widzę, że padła propozycja zmiany tytułu? jaka decyzja? :cool3: Quote
Katie Blackss Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Myślę że byłoby dobrze by na końcu tego tytułu dopisać tylko "Szuka domu" i tyle. Quote
lamia2 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Katie Blackss napisał(a):Myślę że byłoby dobrze by na końcu tego tytułu dopisać tylko "Szuka domu" i tyle. Zrobione ;) Quote
betinka24 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Ola prosila mnie zeby prosic o pomoc finansowa ktora jest potrzebna na oplacenie rachunku za leczenie Cypryska. wiec kto moze to prosimy o wsparcie liczy sie kzada zlotówka Quote
Agata-Poznań Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Cześć!!!!! Mam pytanie,czy Cyprysik ma tatuaż w uchu.Znałam bardzo podobnego pieska,wiek również się zgadza. W listopadzie 2006r. został odebrany właścicielowi,trafił do schroniska w Poznaniu,a póżniej do nowego domu.Niestety nie udzielono mi informacji gdzie?Może to jest ten sam psiak?Biedaczek:placz: Ja w tym czasie brałam ze schroniska innego pieska. P.S. Jutro wpłacę na konto dla Cyprysika.:loveu: Chciałabym wiedzieć co mu się przytrafiło,kto mu to zrobił:angryy: :mad: Quote
betinka24 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Czekamy na jakies informacje o Cyprysku Quote
bigos Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 znalałam wątek na allegro niesamowita zmiana:crazyeye::crazyeye::crazyeye: dziewczyny jesteście wielkie Quote
betinka24 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Cyprysek liczy na nasz pomoc, zarowno w znalezieniu domku jak i w oplaceniu jego dlugow za leczenie na AFN Quote
betinka24 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 idziemy malutki na popołudniowy spacerek Quote
betinka24 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Dlaczego u Cypryska taka pustka???:placz: Quote
solito Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Agata-Poznań napisał(a):Cześć!!!!! Mam pytanie,czy Cyprysik ma tatuaż w uchu.Znałam bardzo podobnego pieska,wiek również się zgadza. W listopadzie 2006r. został odebrany właścicielowi,trafił do schroniska w Poznaniu,a póżniej do nowego domu.Niestety nie udzielono mi informacji gdzie?Może to jest ten sam psiak?Biedaczek:placz: Ja w tym czasie brałam ze schroniska innego pieska. P.S. Jutro wpłacę na konto dla Cyprysika.:loveu: Chciałabym wiedzieć co mu się przytrafiło,kto mu to zrobił:angryy: :mad: I co z tą informacją?! Quote
Katie Blackss Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 No właśnie. Może warto sprawdzić tą informację. Quote
Recommended Posts