GreenEvil Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 chyba jedyny moment, kiedy Cyprynio stopi w miare spokojnie: pzodrawiam GreenEvil Quote
lamia2 Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Ale ładnie się goi :-) wspaniale wygląda :lol: Quote
Lemoniada Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Hurra!!:multi: [quote name='GreenEvil'] Te białe skarpeteczki mnie rozbrajają:loveu: Quote
GreenEvil Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 To jest naprawde piekny psiak :) Mnie jeszcze rozbraja ten jego bialy sisiol ;) pzdr GreenEvil Quote
Lemoniada Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='GreenEvil']To jest naprawde piekny psiak :) Mnie jeszcze rozbraja ten jego bialy sisiol ;) pzdr GreenEvil Że też ja wcześniej nie zauważyłam... a on tu jak byk:evil_lol: Quote
psiulka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 To ranki już prawie wogóle nie widać :multi: Cyprynio hop! Quote
GreenEvil Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Cyprynio mial operowane wiezadlo w nodze. Rana goi sie dobrze :) chlopak juz obciaza noge :) pzdr GreenEvil Quote
Lemoniada Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 GreenEvil napisał(a):Cyprynio mial operowane wiezadlo w nodze. Rana goi sie dobrze :) chlopak juz obciaza noge :) pzdr GreenEvil Bosko!:) Cioteczko Green, a może zmienić tytuł i napisac, że potrzebne pieniążki na operację? Chociaż sama nie wiem, bo ten jest dramatyczny i przez to przyciąga uwagę... Quote
GreenEvil Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Lemoniada napisał(a):Bosko!:) Cioteczko Green, a może zmienić tytuł i napisac, że potrzebne pieniążki na operację? Chociaż sama nie wiem, bo ten jest dramatyczny i przez to przyciąga uwagę... dziekuje cioteczko... moze narazie zostaw... choc moze zmiesci sie malym druczkiem, ze szuka domku??? pzdr GreenEvil Quote
Katie Blackss Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Co słychać u Cypryska? Jaką operacje jeszcze musi mieć? Quote
GreenEvil Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Cypryni po wszelkich operacjach juz... ewentualnie co to kastracja... ale to potem, jak mu sie lapsko zagoi. pzdr GreenEvil Quote
Lemoniada Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 GreenEvil napisał(a):Cypryni po wszelkich operacjach juz... ewentualnie co to kastracja... ale to potem, jak mu sie lapsko zagoi. A nie można było od razu mu jajec uciąć jak był pod narkozą? Quote
Recommended Posts