Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć
Mój Heniek ma legowisko po moim poprzednim psie, sam je sobie zrobił - jest to mianowicie buda dla psów wielkości Weścików, on się do niej nie mieścił, więc kładzie się na niej, ugniata sobie i jest OK. Niestety wydaje mi się ono dla niego za małe, poza tym drugi pies, który nigdy w życiu nie lubił spać na takich, wolał łóżko (Heniek nie ma na nie wstępu) zaczyna go robić w greka i mu je kradnie. Planuję zatem wykombinować mu na gwiazdkę jakieś fajne legowisko, jak najtańsze i jak najlepsze. Może być przez internet. Wymiary jak dla australian cattle dog, może być nawet troszkę mniejsze. Ja się na tym nie znam, więc pytam ekspertów.
Pozdrawiam ;)

• 11 months later...
  • 1 year later...
Posted

Szukam jakiegoś fajnego legowiska, dla niedużego kundelka. Mój pies uwielbia spać na łóżko, ale dla mnie jest to już dosyć uciążliwe. Postanowiłam, że kupię takie legowisko i spróbuję oduczyć go wskakiwania na łóżko. Jednak to legowisko musi być bardzo wygodne, bo mój pupil jest bardzo wybrednym pieskiem. 

• 4 months later...
Posted

Szczególnie,że piech w tym legowisku się nie mieści.Moja psica, rzeczywiście - ekskluzywnie I entuzjastycznie (sic!) pozarłaby je,a na pewno rozniosła na strzępy...

Ale - jak to usłyszałam od pracownika,który u mnie malował bramke w płocie - "a kto bogatemu zabroni". A ja powiedziałam tylko,żeby zużyty pędzel wyrzucił.Pędzel kosztował 2 (dwa) zł i ileś groszy...Niestety,nie sprawiło to,że poczułam się bogata:))

• 4 months later...
Posted

No zamieściłam tutaj post i zniknął, nie wiem czemu :(. Nie polecam jakoś specjalnie żadnego sklepu, nie linkuję, po prostu piszę, gdzie i co jest dostępne... Inni też tutaj przecież podpowiadają w tej kwestii. No nie wiem, może powiem tak - znalazłam ostatnio fajny sklep, podobny do innego fajnego sklepu, który jest - można tak powiedzieć - dużym hipermarketem z akcesoriami i karmą dla zwierzaków. I ten sklep, o którym mówię ma jeszcze niższe ceny (przynajmniej, jeśli chodzi o niektóre produkty, które akurat ja kupowałam). Jak sobie wklepiecie w wyszukiwarkę "Twój zoologiczny sklep internetowy: karma i akcesoria dla zwierząt. Ponad 8.000 renomowanych produktów dla zwierząt", to ten sklep, o którym mówię wyskoczy jako drugi :).