Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Inga to około 12 letnia jamniczka, zabrana z łódzkiego schroniska.
Sunia jest kochana, łagodna, przyjacielska, bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem. Niestety pozostawiona sama w zamknięciu bardzo rozpacza.:-(
W chwili obecnej sunia przebywa w domu tymczasowym we Wrocławiu.
Kochana Czarodziejka od jamników - Bea1 szuka jej domku.:loveu:

A oto Inga.

Posted

Czyli stara prawda, że jamniki nie ubią być same! Trzeba zapsionego domku! No, może nie aż tak zapsionego jak mój, ale choć 1 zwierzem :cool3:

Posted

Jamnisia pojechała aż do Wałbrzycha;) ...Odebrałam ją z Oławy gdzie była na tymczasie i po nowe życie:loveu: Rozczuliła mnie ta urocza kruszynka..:placz:witała nas/byłam a Aniołem;)/ jakby znała od lat..przytulała się, rozdawała buziaki... wspaniała sunia! Zanim doszliśmy do samochodu, maleńka zrobiła koope i siurku..potem już tylko ciekawie przyglądała się cioci i bardzo posmutniała jak Anioł wysiadł pod domkiem.
W drodze do Wrocławia grzecznie spała...oczywiście przy +30 zakopała się w kocyk:crazyeye:100% jamnisia!
We Wrocławiu przekazałam malutką nowej rodzince, było wspaniałe powitanie, merdanie antenką, buziaczki i w drogę;)Maleńka zamieszka u rodziców przeuroczej dziewczyny...będą zdjęcia i wiadomości z nowego domku..Pani Natalia nam to obiecała..potem wstawimy zdjęcia z drogi do Wrocławia i z ostatniego spacerku z Ciocią i Aniołem;)

Posted

Tak szybka jak adopcja mojej Dumci?????:loveu::loveu:

Beatko Ty wiesz jak Cię kochamy i podziwiamy za Twoje Czary :loveu::loveu::loveu:

Jak dobrze,że Jesteś.....:loveu:

Posted

Celina12 napisał(a):
Tak szybka jak adopcja mojej Dumci?????:loveu::loveu:

Beatko Ty wiesz jak Cię kochamy i podziwiamy za Twoje Czary :loveu::loveu::loveu:

Jak dobrze,że Jesteś.....:loveu:

myślę, że 50% sukcesu;) to zasługa Cioci KarOli i jej wzruszającemu ogłoszeniu, dziękuję Kochana.

• 3 weeks later...
Posted

Inga, to chyba najszybsza nasza adopcja z Cioteczką KarOlą :evil_lol: ale tak wspaniała, że aż się łezka kręci w oku ze szczęścia.