paula_t Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Gluchypies, odwalasz kawał dobrej roboty i strasznie mi przykro, że póki co nie ma żadnego odzewu na ogłoszenia, ale musimy wierzyć w to, że w końcu gromadka psiaków zacznie maleć...:roll: Quote
ocelot Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 Kochane mnie przez chwilę nie ma, bo muszę kilka spraw naszej fundacji pozałatwiać i dziecku Komunię w niedzielę wyprawić, ale po już zacznę pomalutku tuteż ogarniać i zbierać w pierwszym poście. Wybaczcie. Quote
gluchypies Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 paula_t napisał(a):Gluchypies, odwalasz kawał dobrej roboty i strasznie mi przykro, że póki co nie ma żadnego odzewu na ogłoszenia, ale musimy wierzyć w to, że w końcu gromadka psiaków zacznie maleć...:roll: Dzięki, staram się, bo przykro mi, że takie super psiaki tyle czasu czekają. Fajnie, że są bezpieczne, ale powinny już siedzieć w swoich domkach. ocelot napisał(a):Kochane mnie przez chwilę nie ma, bo muszę kilka spraw naszej fundacji pozałatwiać i dziecku Komunię w niedzielę wyprawić, ale po już zacznę pomalutku tuteż ogarniać i zbierać w pierwszym poście. Wybaczcie. Jasne, czekamy spokojnie. Postaram się zrobić kolejne ogłoszenia w weekend. Szkoda, że tutaj tak mało ludzi jest. Ktoś by się przydał do pomocy jeszcze. I szkoda, że zdjęć nowych nie ma i mało informacji o psiakach ogólnie. Quote
Gosiapk Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 [quote name='sharka'] tymczasowo, czekamy na zdolniejszą bestyję :) Fajny banerek - Akcja Mobilizacja :) Quote
gluchypies Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Na olx.pl psiaki się pokazują :) W tym momencie najwięcej odsłon ma Koko, co mnie w sumie nie dziwi, bo śliczna dziewuszka ;) Nelka też dobrze stoi, troszkę gorzej już Sonia, Esia i Mars, ale będę udostępniać ich ogłoszenia na moim psim FB :) Quote
gluchypies Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 (edited) Zrobiam kolejne ogłoszenia: Denis Marylka Marika Ikar Edited May 23, 2014 by gluchypies Quote
gluchypies Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 [quote name='ocelot']Deklaracje stałe: ranias - 10 zł. beataczl - 10 zł. elaja - coś mimiś - 20 zł. edek - 20 zł. Figunia - 20 zł. Razem: 80 zł A tak w ogóle co z tymi deklaracjami stałymi? Wykruszyły się? Było by choć trochę na karmę no i na ogłoszenia, wyróżnienia psiaków... Może wyślemy zapytania do tych osób, czy byłyby skłonne podtrzymać deklaracje?? Quote
gluchypies Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 [h=1]Elegancka i piękna sunia Marylka czeka na dom[/h] Marylka to piękna, elegancka sunia w typie rottka. Po likwidacji przytuliska przebywa bezpiecznie w Fundacji, która szuka jej najlepszego domu. Z początku Marylka była mocno nieufna, obwąchiwała i obchodziła ludzi z rezerwą. Dzięki pracy wolontariuszy daje się już głaskać i tulić. Jest z niej straszny łakomczuch, uwielbia smakołyki, świetnie się szkoli przy ich pomocy. Marylka jest bardzo proludzkim psiakiem, chętnie przebywa w towarzystwie ludzi. Niestety nie do końca na swoim terenie toleruje inne psy. Ma wybrane psiaki, z którymi może biegać, z innymi jest gorzej - wskazany dom bez innych psiaków. W przytulisku była co najmniej 3 lata, bardzo długo czeka już na upragniony dom. Quote
gluchypies Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Subtelna Marika tęskni za domem Marika to młoda nieduża suczka, delikatna i wrażliwa. Może mieć około 1,5 roku. Po zabraniu jej z likwidowanego przytuliska była bardzo wystraszona, obawiała się ludzi. Na widok zbliżającego się człowieka nikła w oczach i robiła się bardzo malutka, prawie nie widoczna. Bała się patrzeć w oczy, skulała łepek i uciekała. Okazało się jednak, że to przesłodka sunia, pragnąca serca, miłości i ciepła. Uwielbia przytulanki i głaski, po przełamaniu pierwszych lodów i nieufności. Szukamy domu, który nie boi się pracy z Mariką, lecz da jej poczucie bezpieczeństwa i dozgonną miłość. Z pewnością ta urocza sunia potrafi się za to odwdzięczyć swym urokiem i miłością. Quote
gluchypies Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Wesoły olbrzym Ikar szuka swojego przyjaciela Ikar to wielki, kudłaty psiak. Jest w średnim wieku (około 5-6 lat). Zdumiewa swoimi rozmiarami, ale także wspaniałym charakterem, niezniszczoną psychiką pomimo ciężkich przeżyć (został zabrany z likwidowanego przytuliska, teraz bezpiecznie czeka na dom). To radosny pies, otwarty na ludzi i inne psy. Dogaduje się z nimi bez problemu. Uwielbia pieszczoty, a są to przytulanki całym jego jestestwem, spójrzcie tylko na jego piękne futro i jego ilość! Ikar nadaje się na stróża domowego ogniska. Najchętniej zamieszkałby w pięknej ocieplanej budzie z ogrodem do pilnowania. Potrzebuje także osoby, która go będzie pogłaskać i chwalić, pokaże mu, że już zawsze będzie bezpieczny. Ten ogromny psi misiek już bardzo długo czeka na swój dom. Prosimy, pomóż mu go znaleźć. Quote
Gosiapk Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 No ciocia głuchypies to chyba pisarką jest :hmmmm: Quote
ocelot Posted May 24, 2014 Author Posted May 24, 2014 Figunia wpłacała cały czas, ostatnio poprosiłam, żeby wpłacała na konto Benków Quote
edek Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Ale wstyd.... :oops:.Ja zupełnie zapomniałam o tej deklaracji. Szkoda, że nikt mnie nie upomniał :-(. Zajęłam się bazarkami na psiaki, a stała poszła w las. Jestem winna za 6-mcy czyli 120 zł. Wpłacę je w przyszłym m-cu nie dam rady już w tym :oops:. Quote
Figunia Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 i wpłacilam już na konto Fundacji za maj oczywiście :lol: Quote
gluchypies Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Gosiapk napisał(a):No ciocia głuchypies to chyba pisarką jest :hmmmm: no niestety nie, przydalo by sie wiecej talentu do pisania ogloszen chwytajacych za serce. ocelot napisał(a):Figunia wpłacała cały czas, ostatnio poprosiłam, żeby wpłacała na konto Benków a to super :-) edek napisał(a):Ale wstyd.... :oops:.Ja zupełnie zapomniałam o tej deklaracji. Szkoda, że nikt mnie nie upomniał :-(. Zajęłam się bazarkami na psiaki, a stała poszła w las. Jestem winna za 6-mcy czyli 120 zł. Wpłacę je w przyszłym m-cu nie dam rady już w tym :oops:. super wiadomosc, bardzo dziekujemy! :-) Figunia napisał(a):i wpłacilam już na konto Fundacji za maj oczywiście :lol: Dziekujemy pieknie!! :-) Quote
Gosiapk Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 zozola77 napisał(a):zagłosowałam w krakvecie ... psiaczki dziękują :Rose: Quote
ocelot Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 chyba na wygraną jakoś nie ma szans, ale... zobaczymy Quote
Martuchny Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Jeśli jest jeszcze jakiś piesek bez ogłoszeń, zrobię Wam (oczywiście!) za darmo na 20 wybranych przez Was portalach, proszę o tekst do ogloszeń, kilka zdjęć, dane kontaktowe osoby i do niedzieli postaram się je Wam tu wstawić ;) proszę wszystko na pw. Quote
sharka Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 ocelot napisał(a):chyba na wygraną jakoś nie ma szans, ale... zobaczymy właśnie patrzyłam, bardzo duża przewaga kotów :[ Ciotki - weźcie banerek, zawsze to po oczach daje... Quote
ocelot Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 Martuchny napisał(a):Jeśli jest jeszcze jakiś piesek bez ogłoszeń, zrobię Wam (oczywiście!) za darmo na 20 wybranych przez Was portalach, proszę o tekst do ogloszeń, kilka zdjęć, dane kontaktowe osoby i do niedzieli postaram się je Wam tu wstawić ;) proszę wszystko na pw. Bardzo dziekujemy. W takim razie ja dzisiaj porządkuję wątek po pracy. Quote
gluchypies Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 (edited) [quote name='Martuchny']Jeśli jest jeszcze jakiś piesek bez ogłoszeń, zrobię Wam (oczywiście!) za darmo na 20 wybranych przez Was portalach, proszę o tekst do ogloszeń, kilka zdjęć, dane kontaktowe osoby i do niedzieli postaram się je Wam tu wstawić ;) proszę wszystko na pw. [quote name='ocelot']Bardzo dziekujemy. W takim razie ja dzisiaj porządkuję wątek po pracy. Jeszcze jest kilka psiaków bez ogłoszeń, tylko tekstów też nie mają nowych niestety. Zaktualizuję listę psiaków z postu #926 po południu :) Myślę, że dobrze byłoby zebrać wszystkie ich ogłoszenia w jedno miejsce, żeby mieć nad nimi lepszą kontrolę. Edited May 28, 2014 by gluchypies Quote
Recommended Posts