Bea1 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 kinga napisał(a):- jak kazałaś - to wysłałam :p a w przebłysku inteligencji postanowiłam upiec dwie pieczenie na jednym ogniu... i Pan, jako jeżdżacy intensywnie po kraju, obiecał, ze w razie konieczności będzie pomagał w transporcie psów :multi: ( he he, zaczęłam od razu z grubej rury, czyli od ...kaukaza :oops: na trasie wawa- kraków :eviltong: ) Bea - dzwoniłam do Adama, ustaliliśmy, że będziemy w kontakcie transportowym ;) jeżeli chodzi o Pana, to "referencje" dostał od Pań ze sklepu zoologiczne ..wiele dobrych domków nasze psiaki /kotki też/ zawdzięczają im właśnie;) oby i tym razem było super. Quote
kinga Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 melduję: na żądanie ciotki Bei1 Filipek został dziś przeze mnie wyprowadzony z boksu ( po raz pierwszy od tamtych zimowych zdjęć :cool3: ) i rozpracowywany psychologicznie, czy aby jakiś potwór nie wyjdzie z niego. Potwór nie wyszedł :lol: . Filip cały czas merdał zachwycony ogonkiem, wszystko sprawdzał, obwąchał szczeniory, obsikał trzy razy nogę stołu w pomieszczeniu, został wygłaskany przeze mnie i wyglądał na zadowolonego z tego faktu ma strasznie długie pazury :shake: - aż ma kłopoty ze stawianiem łapek, a pyszczek wcale nie wygląda tak siwo i marsowo jak na zdjęciach no i jest taki trochę zabiedzony :-( - więc ciotka Bea jest pilnie wzywana do Koszalina :multi: Quote
tanitka Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 jejku , już sobie wyobrażam jaki był szczęśliwy, skoro wyszedł po tylu miesiącach ze swego karceru.. Quote
lupe Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Filip wynocha już....sio sio :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Bea1 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 kinga napisał(a):melduję: na żądanie ciotki Bei1 Filipek został dziś przeze mnie wyprowadzony z boksu ( po raz pierwszy od tamtych zimowych zdjęć :cool3: ) i rozpracowywany psychologicznie, czy aby jakiś potwór nie wyjdzie z niego. Potwór nie wyszedł :lol: . Filip cały czas merdał zachwycony ogonkiem, wszystko sprawdzał, obwąchał szczeniory, obsikał trzy razy nogę stołu w pomieszczeniu, został wygłaskany przeze mnie i wyglądał na zadowolonego z tego faktu ma strasznie długie pazury :shake: - aż ma kłopoty ze stawianiem łapek, a pyszczek wcale nie wygląda tak siwo i marsowo jak na zdjęciach no i jest taki trochę zabiedzony :-( - więc ciotka Bea jest pilnie wzywana do Koszalina :multi: mieliśmy jechać z Aniołem jutro do Koszalina:( ale muszę być we Wrocławiu :( jest szansa, że Adam pojedzie w przyszłym tygodniu nad morze i jamnior się załapie :loveu:..kolejna sprawa tymczas chwilowo zajęty, jednak coś wykombinujemy... Muszę też zmienić ogłoszenie w GW na bardziej płaczliwe;) bo telefon milczy:cool1: Quote
kinga Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 ...a Filip ma koleżankę Fionę :roll: : Bea z tanitką - rozwiazałyście jakiś wór z jamniorami... Quote
jola od jadzi Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 A do tego kolejny jamniczek z kaszlem kenelowym w schronisku w Rudzie Śląskiej Quote
tanitka Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 o Matko jaka przestraszona paróweczka!!!:placz: Quote
kinga Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 no to jeszcze Fiona, korzystając z gościnności Filipa ( bo jej nie ma jeszcze na stronie): Fiona ma ok. 7 lat, została znaleziona w lesie Quote
Bea1 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [ Coraz bardziej nie lubię ludzi....:-( echhh. Jutro albo w piątek Adam pojedzie po Filipka do Koszalina/ złoty chłopak nadrabia sporo km aby go zabrać/, nie mamy jeszcze domku, jednak coś wykombinujemy;). Nie wiem co z sunią...........serce ściska na samą myśl, że miałaby zostać.....ale boję się podjąć dwóch adopcji w jednym czasie i to w okresie prawie wakacyjnym:( W sprawie Filipka nie było w ogóle telefonów...stąd takie wątpliwości. Fionka wygląda na "rasową"jamnisie, może ma tatuaż? Quote
tanitka Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Filipek, Fionka ehhhh :shake: ale proszę trzymać kciuki, żeby pieseczki [oba!!!] opuściły jutro schorn:lol: Quote
Moriaaa Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Jessssuuuu..jaka parówka...ja to chyba - jak już mi ten TZ wkońcu dom postawi:mad::mad::mad: jamniczy azylek otworze..."PARÓWECZKA" się będzie zwał:eviltong: Kciukasy zaciskam jak najmocniej:kciuki: Quote
basia0607 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Jaka śliczna i przestraszona .Gdybym juz nie zaklepala jamnisi z innego schroniska na pewno by ją wzieła .Mam nadzieje ,ze jamnicze mamy zajmą sie nią.Znowu wysyp jamnikow a wakcje jeszcze się nie zaczęly. Quote
basia0607 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Chyba kogos zainteresowalam Fioną ,gdzie ona jest ? Quote
kinga Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 no to proszę kciuki za: 1. Filipa - na dzisiejszą drogę do Wrocławia 2. Fionę - za dzisiejszy wyjazd... do własnego domu :multi: ( blisko Koszalina, w domu od zawsze jamniki, aktualnie seniorka jamniczka :lol: ) Quote
tanitka Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 . Filipa - na dzisiejszą drogę do Wrocławia 2. Fionę - za dzisiejszy wyjazd... do własnego domu juhhhuuuu!!!:multi: Quote
kinga Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 tanitka napisał(a):juhhhuuuu!!!:multi: nie juhuuu - tylko kciuki :roll: Filip ma wyjazd przełożony na jutro, bo dziś jego osobisty szofer sie nie wyrobi ;) Fionka - dziś ;) , ale musi się dogadać w domu z seniorką - więc kciuki potrzebne Quote
tanitka Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 no to jak Fionka się nie dogada do jutra, to ma jechać z Filipkiem do Wrocka!:razz: Quote
Bea1 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 kinga napisał(a):nie juhuuu - tylko kciuki :roll: Filip ma wyjazd przełożony na jutro, bo dziś jego osobisty szofer sie nie wyrobi ;) Fionka - dziś ;) , ale musi się dogadać w domu z seniorką - więc kciuki potrzebne Osobisty szofer Filipka nie wytrzymał kondycyjnie :evil_lol:/mam nadzieję, że tego wpisy nie zobaczy;)/rano chłopaki wyruszą w drogę do Wrocławia;), a wieczorkiem zamierzamy to uczcić:cool1: Quote
kinga Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 a Filip już jedzie :lol: na południe Polski :lol: Quote
samoglow Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 sa jakies wiesci od Fiony? Szczesliwej drogi Filipku!:lol: Quote
kinga Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 wieści wczorajsze od Fiony były dobre ;) : 1. Mama ( bo Fiona była dla mamy mojej rozmówczyni) już zakochana w suczce 2. seniorka ma ciaże urojoną, więc przyjęła małą jako z lekka podrośniętą córeczkę :evil_lol: 3. Fiona panicznie boi się facetów - gdy Tata wyciagnął do niej rękę, schowała sie w najciemniejszym kącie domu :placz: tyle na cito z wczoraj, pewnie na dniach będę miała świeże wiesci ;) Quote
tanitka Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Filipek już dojeżdża do Wrocławia. Wieczorem będą pierwsze wiadomosci od Filipka:lol: Quote
Recommended Posts