Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kinga napisał(a):
- jak kazałaś - to wysłałam :p

a w przebłysku inteligencji postanowiłam upiec dwie pieczenie na jednym ogniu... i Pan, jako jeżdżacy intensywnie po kraju, obiecał, ze w razie konieczności będzie pomagał w transporcie psów :multi: ( he he, zaczęłam od razu z grubej rury, czyli od ...kaukaza :oops: na trasie wawa- kraków :eviltong: )

Bea - dzwoniłam do Adama, ustaliliśmy, że będziemy w kontakcie transportowym ;)

jeżeli chodzi o Pana, to "referencje" dostał od Pań ze sklepu zoologiczne ..wiele dobrych domków nasze psiaki /kotki też/ zawdzięczają im właśnie;) oby i tym razem było super.

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

melduję:

na żądanie ciotki Bei1 Filipek został dziś przeze mnie wyprowadzony z boksu ( po raz pierwszy od tamtych zimowych zdjęć :cool3: ) i rozpracowywany psychologicznie, czy aby jakiś potwór nie wyjdzie z niego.

Potwór nie wyszedł :lol: .

Filip cały czas merdał zachwycony ogonkiem, wszystko sprawdzał, obwąchał szczeniory, obsikał trzy razy nogę stołu w pomieszczeniu, został wygłaskany przeze mnie i wyglądał na zadowolonego z tego faktu

ma strasznie długie pazury :shake: - aż ma kłopoty ze stawianiem łapek, a pyszczek wcale nie wygląda tak siwo i marsowo jak na zdjęciach

no i jest taki trochę zabiedzony :-( - więc ciotka Bea jest pilnie wzywana do Koszalina :multi:

Posted

kinga napisał(a):
melduję:

na żądanie ciotki Bei1 Filipek został dziś przeze mnie wyprowadzony z boksu ( po raz pierwszy od tamtych zimowych zdjęć :cool3: ) i rozpracowywany psychologicznie, czy aby jakiś potwór nie wyjdzie z niego.

Potwór nie wyszedł :lol: .

Filip cały czas merdał zachwycony ogonkiem, wszystko sprawdzał, obwąchał szczeniory, obsikał trzy razy nogę stołu w pomieszczeniu, został wygłaskany przeze mnie i wyglądał na zadowolonego z tego faktu

ma strasznie długie pazury :shake: - aż ma kłopoty ze stawianiem łapek, a pyszczek wcale nie wygląda tak siwo i marsowo jak na zdjęciach

no i jest taki trochę zabiedzony :-( - więc ciotka Bea jest pilnie wzywana do Koszalina :multi:

mieliśmy jechać z Aniołem jutro do Koszalina:( ale muszę być we Wrocławiu :( jest szansa, że Adam pojedzie w przyszłym tygodniu nad morze i jamnior się załapie :loveu:..kolejna sprawa tymczas chwilowo zajęty, jednak coś wykombinujemy... Muszę też zmienić ogłoszenie w GW na bardziej płaczliwe;) bo telefon milczy:cool1:

Posted

[

Coraz bardziej nie lubię ludzi....:-( echhh.
Jutro albo w piątek Adam pojedzie po Filipka do Koszalina/ złoty chłopak nadrabia sporo km aby go zabrać/, nie mamy jeszcze domku, jednak coś wykombinujemy;). Nie wiem co z sunią...........serce ściska na samą myśl, że miałaby zostać.....ale boję się podjąć dwóch adopcji w jednym czasie i to w okresie prawie wakacyjnym:( W sprawie Filipka nie było w ogóle telefonów...stąd takie wątpliwości.
Fionka wygląda na "rasową"jamnisie, może ma tatuaż?

Posted

Jessssuuuu..jaka parówka...ja to chyba - jak już mi ten TZ wkońcu dom postawi:mad::mad::mad: jamniczy azylek otworze..."PARÓWECZKA" się będzie zwał:eviltong:

Kciukasy zaciskam jak najmocniej:kciuki:

Posted

Jaka śliczna i przestraszona .Gdybym juz nie zaklepala jamnisi z innego schroniska na pewno by ją wzieła .Mam nadzieje ,ze jamnicze mamy zajmą sie nią.Znowu wysyp jamnikow a wakcje jeszcze się nie zaczęly.

Posted

no to proszę kciuki za:

1. Filipa - na dzisiejszą drogę do Wrocławia
2. Fionę - za dzisiejszy wyjazd... do własnego domu :multi: ( blisko Koszalina, w domu od zawsze jamniki, aktualnie seniorka jamniczka :lol: )

Posted

tanitka napisał(a):
juhhhuuuu!!!:multi:

nie juhuuu - tylko kciuki :roll:

Filip ma wyjazd przełożony na jutro, bo dziś jego osobisty szofer sie nie wyrobi ;)

Fionka - dziś ;) , ale musi się dogadać w domu z seniorką - więc kciuki potrzebne

Posted

kinga napisał(a):
nie juhuuu - tylko kciuki :roll:

Filip ma wyjazd przełożony na jutro, bo dziś jego osobisty szofer sie nie wyrobi ;)

Fionka - dziś ;) , ale musi się dogadać w domu z seniorką - więc kciuki potrzebne

Osobisty szofer Filipka nie wytrzymał kondycyjnie :evil_lol:/mam nadzieję, że tego wpisy nie zobaczy;)/rano chłopaki wyruszą w drogę do Wrocławia;), a wieczorkiem zamierzamy to uczcić:cool1:

Posted

wieści wczorajsze od Fiony były dobre ;) :

1. Mama ( bo Fiona była dla mamy mojej rozmówczyni) już zakochana w suczce
2. seniorka ma ciaże urojoną, więc przyjęła małą jako z lekka podrośniętą córeczkę :evil_lol:
3. Fiona panicznie boi się facetów - gdy Tata wyciagnął do niej rękę, schowała sie w najciemniejszym kącie domu :placz:

tyle na cito z wczoraj, pewnie na dniach będę miała świeże wiesci ;)