tanitka Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Wczoraj, przy okazji akcji transportowej kaukaza z Koszalina do Krakowa, Kinga wysypała się, ze ma cudownego jamniczka na stanie w koszalińskim schronisku. Nie mogłam pozostać na te wiaodmość obojętna i prosze wszystkich jamnikomaniaków o pomoc w znalezieniu mu domu. Jamnik gładkowłosy, z lekka oszronionym pyszczkiem. Jak to jamnik - dlugi i niewysoki. O madrym spojrzeniu. Dla wielbicieli - prawdziwa gratka. Filip został znaleziony, gdy błąkał się bezpański –niestety, nikt go nie szukał. Ma ok. 7 lat, w schonisku przebywa od stycznia 2007r., Filip mieszka w pomieszczeniu hotelowym od pół roku w zamknięciu. :-( Quote
Kar0la Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Ciocia Tanitka znowu bidę wynalazła. Piękny rudzielec. :loveu: Quote
AMIŚKA Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 piękny rudzielec byłam niedawno w Koszalinie przejazdem:mad: trzeba bedzie mu domku szukac bo zeby nastepnej zimy w schronie nie spędzał:shake: Quote
malagos Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Ma "dziób" mojej Pelagii - taki rasowy i arystokratyczny :cool3: Quote
tanitka Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 dziewczyny znajdzmy mu dom, on siedzy zamknięty w budynku tyle miesięcy, a tu lato za pasem, trawka, kwiatki...:-( Quote
Bea1 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 a może zabierzemy go na tymczas do Wrocławia:eviltong:..właśnie babcia 12letnia poszła z tymczasu do nowego domku...to co pytać Cioteczki? transport też chyba miałabym;)...gdyby ktoś go podrzucił kawałek;)... Quote
tanitka Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Bea1 jesteś, nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: i to z takimi wiadomościami!!!!!!!!!!!!!!:multi: juz pisze do kingi:loveu: Quote
Bea1 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Tanitko..zwolniło sie miejsce po jamnisi http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5677302#post5677302 nie jest to pałac;) ale jedzonko, spokój, spoacery i Ciotka Bea blisko:cool1:..prosiłabym aby ktoś jutro go podrzucił do Szczecina:oops: mamy transport do Wrocławia...proszę... Quote
tanitka Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 nie udało się z transportem na dziś, ale Filip będzie czekał juz w Szczecinie od jutra na transport do niezawodnej Bea1:loveu: - dziękuję!!!! Quote
tanitka Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 nawet nie wiecie dziewczyny, że ratujecie mu życie:lol: Quote
Bea1 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Filipek w GW, na razie został w Koszalinie..problemy logistyczne;) ale jest całkiem realne, że Anioł pojedzie po Niego do Koszalina:crazyeye: Quote
kinga Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='Bea1']Filipek w GW, na razie został w Koszalinie..problemy logistyczne;) ale jest całkiem realne, że Anioł pojedzie po Niego do Koszalina:crazyeye: Bea1, dziś do niego zadzwonię, słowo ;) ( a labek dziś pojechał...) Quote
tanitka Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 ( a labek dziś pojechał...) juhuhuhuuu!!!!!:multi: :multi: Filipek jest zabookowany w schronie i pakuje walizki:lol: Quote
Bea1 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='kinga']Bea1, dziś do niego zadzwonię, słowo ;) ( a labek dziś pojechał...) do Pana z Bydgoszczy???:crazyeye:mnie się podobał;)jeżeli tak, to labek suchej karmy będzie miał pod dostatkiem :evil_lol:ciiii Quote
kinga Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Bea1 napisał(a):do Pana z Bydgoszczy???:crazyeye:mnie się podobał;)jeżeli tak, to labek suchej karmy będzie miał pod dostatkiem :evil_lol:ciiii - jak kazałaś - to wysłałam :p a w przebłysku inteligencji postanowiłam upiec dwie pieczenie na jednym ogniu... i Pan, jako jeżdżacy intensywnie po kraju, obiecał, ze w razie konieczności będzie pomagał w transporcie psów :multi: ( he he, zaczęłam od razu z grubej rury, czyli od ...kaukaza :oops: na trasie wawa- kraków :eviltong: ) Bea - dzwoniłam do Adama, ustaliliśmy, że będziemy w kontakcie transportowym ;) Quote
kinga Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 lupe napisał(a):Znaczy, Kinga....Filipa wyrzucamy ? :razz: nie, nie :cool3: - póki nie przekroczy przemiłej bramy schronu - nie zapeszajmy...;) Quote
tanitka Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 czekam z niecierpliwością na wieść, ze Filip opuszcza swój karcer!:lol: Quote
Recommended Posts