Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj, przy okazji akcji transportowej kaukaza z Koszalina do Krakowa, Kinga wysypała się, ze ma cudownego jamniczka na stanie w koszalińskim schronisku. Nie mogłam pozostać na te wiaodmość obojętna i prosze wszystkich jamnikomaniaków o pomoc w znalezieniu mu domu.

Jamnik gładkowłosy, z lekka oszronionym pyszczkiem. Jak to jamnik - dlugi i niewysoki.
O madrym spojrzeniu.
Dla wielbicieli - prawdziwa gratka. Filip został znaleziony, gdy błąkał się bezpański –niestety, nikt go nie szukał. Ma ok. 7 lat, w schonisku przebywa od stycznia 2007r.,

Filip mieszka w pomieszczeniu hotelowym od pół roku w zamknięciu. :-(

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a może zabierzemy go na tymczas do Wrocławia:eviltong:..właśnie babcia 12letnia poszła z tymczasu do nowego domku...to co pytać Cioteczki? transport też chyba miałabym;)...gdyby ktoś go podrzucił kawałek;)...

Posted

Filipek w GW, na razie został w Koszalinie..problemy logistyczne;) ale jest całkiem realne, że Anioł pojedzie po Niego do Koszalina:crazyeye:

Posted

[quote name='Bea1']Filipek w GW, na razie został w Koszalinie..problemy logistyczne;) ale jest całkiem realne, że Anioł pojedzie po Niego do Koszalina:crazyeye:

Bea1, dziś do niego zadzwonię, słowo ;)

( a labek dziś pojechał...)

Posted

[quote name='kinga']Bea1, dziś do niego zadzwonię, słowo ;)

( a labek dziś pojechał...)
do Pana z Bydgoszczy???:crazyeye:mnie się podobał;)jeżeli tak, to labek suchej karmy będzie miał pod dostatkiem :evil_lol:ciiii

Posted

Bea1 napisał(a):
do Pana z Bydgoszczy???:crazyeye:mnie się podobał;)jeżeli tak, to labek suchej karmy będzie miał pod dostatkiem :evil_lol:ciiii

- jak kazałaś - to wysłałam :p

a w przebłysku inteligencji postanowiłam upiec dwie pieczenie na jednym ogniu... i Pan, jako jeżdżacy intensywnie po kraju, obiecał, ze w razie konieczności będzie pomagał w transporcie psów :multi: ( he he, zaczęłam od razu z grubej rury, czyli od ...kaukaza :oops: na trasie wawa- kraków :eviltong: )

Bea - dzwoniłam do Adama, ustaliliśmy, że będziemy w kontakcie transportowym ;)

Posted

lupe napisał(a):
Znaczy, Kinga....Filipa wyrzucamy ? :razz:

nie, nie :cool3: - póki nie przekroczy przemiłej bramy schronu - nie zapeszajmy...;)