Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć
Skoro ma-ja daje 30 zł, ktoś tam 20 i zostaje 50, to ja to wpłacę. Szkoda mi Asmana bo sam jestem mężczyzną, ale cóż... wiem że to dla jego dobra. Mam nadzieje że rozwiąże jego problemy z zadomowieniem.
Pozdrawiam wszystkich
ps. przelew już wysłałem

Posted

Przepraszam Cię Asman za to wszystko. Dziewczyny nie rozumieją... no cóż, ale chyba lepiej mieć dom i zyć szczęśliwie niż ... no własnie.
Narka

Posted

[LEFT]Jejku ale błyskawiczna akcja :) Dziekuję Wam bardzo :) To mamy cała kwotę!! Jesteście wspaniali,zaraz dzwonie do kierownika i postaram się go namówić żeby to zrobić jak najwczesniej (co prawda teraz jest gorący okres - pielgrzymki a co za tym idzie masa zwierząt która "idzie" z (za) pielgrzymkami i potem zostaje i trafia do schroniska i mamy mase roboty)

Właśnie rozmawiałam z kierownikiem,kastracja jeśli nic nie stanie na przeszkodzie odbędzie się we wtorek, a jeśli nie to na pewno do końca tygodnia.

ologg- Asman może Ci być jedynie wdzięczny,mysle,że jeśli sam miałby wybierać to wolałby mieć dom niż jajka które w schroniskowym boksie i tak do niczego mu się nie przydają.

Fizia jak zawsze jesteś niezastąpiona :)
ma-ja - Tobie oczywiście tez bardzo dziękuję :)
[/LEFT]

Posted

ologg napisał(a):
Przepraszam Cię Asman za to wszystko. Dziewczyny nie rozumieją...

No tak, racja... dziewczyny nie maja zielonego pojecia, jak to jest kiedy testosteron przyslania wszystko i trzeba sie cale zycie sie z tym meczyc i nie miec zadnych perspektyw na ulge :roll: :diabloti:
Ale moze to jednak nie jest takie straszne, skoro wszyscy Panowie sa innego zdania? :razz:

W kazdym razie fajnie ze sie udalo i taks zybko bedzie zabieg :multi:
Mam prosbe dziewczyny, porobcie chlopakowi jakies fajne fotki... dobre zdjecia to polowa sukcesu :)

Posted

No tak... Wiedziałem że Ma-ja będzie chciała coś dodać. Ale ciesze się że przyznaje mi rację (chociaż jak zwykle tylko po części). Ale to nieszkodzi. My mężczyźni i tak wiemy lepiej.... i przynajmniej w kwestii pozbawienia samca męskości mamy z całą pewnością rację :cool3:

Posted

[LEFT]Fotki będą jak tylko Asman będzie po zabiegu,narazie ma mało fotek i tylko z boksu ale nic dziwnego,nikt nie chciał go wyprowadzić z boksu bo Asman po prostu każdego "atakował" :eviltong: Mam nadzieje,że po kastracji już będzie dobrze,choć oczywiście kastracja nie daje gwarancji ale warto spróbować.
[/LEFT]

Posted

hej
Co słychać u Asmana? Już obcięliscie mu klejnoty? Biedaczysko.... Mam nadzieje że znajdzie szybciutko nowy domek i że będzie nadal szczekał basem.... :mad:

Posted

Truskawa napisała na wątku ogólnym psuaków ze schroniska As

"Kastracja Asmana przełożona na czwartek lub piątek - Kierownik miał urwanie głowy dzisiaj i niestety nie było czasu na kastracje."

Posted

[LEFT]Kurcze,zapomniałam napisać:oops: Niestety dziś nie było czasu,jest gorący okres i po prostu nie bylo czasu. Do końca tygodnia powinno być już po ciachnięciu. Jak tylko to sie stanie dam znać.
[/LEFT]

Posted

[LEFT]Nic nie wiem,byłam w czwartek w schronisku ale na prawde nie było czasu,tak jak mówiłam teraz jest gorący okres. Ale kierownik pamięta o Asmanie,może go wczoraj wykastrował. Jak tylko sie czegoś dowiem dam znac. Na pewno zostanie wykastrowany to tylko kwestia znalezienia wolnej godziny (a z tym ostanio ciężko). Też bym chciała żeby już było po wszystkim i żeby mozna było już szukać dla niego domu. Jeśli do wtorku zostanie wykastrowany to zrobię mu fotki poza boksem i wystawię na allegro.
[/LEFT]