truskawa144 Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [LEFT]Była dziś rodzinka oglądać Asamana,ale zaczęli oglądać też inne pieski i nie mogli się zdecydować bo każdy chciał innego pieska,mają się w domu zastanowić i przyjechać w piątek. [/LEFT] Quote
fizia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Ważne, żeby któregoś wzięli. Zawsze to jedna bida więcej w Domu. Quote
truskawa144 Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [LEFT]Nikt nie przyjechał po Asmana,może jutro... [/LEFT] Quote
truskawa144 Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [LEFT]Wczoraj miałam telefon w sprawie Asmana,może tym razem.... [/LEFT] Quote
truskawa144 Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [LEFT]Z tego co wiem cisza :( [/LEFT] Quote
truskawa144 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [LEFT]Taki kochany psiak i nadal siedzi w schronisku. Zawsze ma najwięcej wejśc na allegro a mimo tego nikt się nie odzywa. Nie wiem już co robić. [/LEFT] Quote
fizia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Na kupiepsa.pl też ma zawsze dużo wejść...co jakiś czas odnawiam te ogłoszenia, ostatnio wczoraj, mam nadzieje, że wreszcie się uda. Quote
sisay Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Asman, do domu! Ale JUŻ!! :mad: I grzeczny prosze być :razz: Quote
truskawa144 Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 [LEFT]Niepojęte,że Asman nie ma jeszcze domu:shake: [/LEFT] Quote
truskawa144 Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 [LEFT]Szukamy domu do skutku![/LEFT] Quote
truskawa144 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Dostałam maila na temat Amsana,myślałam,że mnie krew zaleje: "Witam.Ogon tez ma nie przyciety? DOBERMAN z ogonem i z nie wytrymowanymi uszami wyglada nieciekawie.... Pozdr" Co za człowiek!:shake::roll::angryy::mad::crazyeye::-( Nie wiem czy dobrze mu odpisałam,co myślicie: "Witam! Nie jesteśmy hodowlą tylko schroniskiem. Poza tym w Polsce obowiązuje ZAKAZ KOPIOWANIA czyli zakaz obcinania uszu i ogona,złamanie tego prawa jest zagrożone karą pozbawiania wolności do lat 2!! Nie wspominając o tym,że jest o okrutne,jeśli natura stworzyła go z ogonem to z ogonem powinien umrzeć. Czy jeśli ja stwierdzę,że ładniej będzie Pan wyglądał bez ręki to mam ją Panu prawo odciąć? Odpowiedz brzmi NIE!! Przykro mi ale w naszym schronisku proszę psa nie szukać,nie oddajemy psów osobom nieodpowiedzialnym,które otwarcie popierają popełnianie przestępstw na zwierzętach i znęcanie się nad nimi." Że też ludzie którzy mają dostęp do internetu nadal są tak ciemni:angryy: Quote
Recommended Posts