sisay Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Nic się nie dzieje u tego pięknego pieska :( Mogę zaoferować 30 zł - jeszcze 3 takie osoby i psiak ma szansę na normalne życie :cool3: Quote
truskawa144 Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 [LEFT]Dziękujemy bardzo w imieniu Asmana,to go na pewno przybliży do upragnionego domu. [/LEFT] Quote
fizia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Ja mogę dać 20 zł - to zostałoby jeszcze tylko 50. Quote
ologg Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Cześć Skoro ma-ja daje 30 zł, ktoś tam 20 i zostaje 50, to ja to wpłacę. Szkoda mi Asmana bo sam jestem mężczyzną, ale cóż... wiem że to dla jego dobra. Mam nadzieje że rozwiąże jego problemy z zadomowieniem. Pozdrawiam wszystkich ps. przelew już wysłałem Quote
ologg Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 No to fajnie. I nie ma za co dziękować :) Miłej niedzieli Quote
sisay Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 :loveu: dzieki! :happy1: Ja tez juz klikam przelew... to co, kiedy termin odjajczania? :cool3: Quote
ologg Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Przepraszam Cię Asman za to wszystko. Dziewczyny nie rozumieją... no cóż, ale chyba lepiej mieć dom i zyć szczęśliwie niż ... no własnie. Narka Quote
truskawa144 Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 [LEFT]Jejku ale błyskawiczna akcja :) Dziekuję Wam bardzo :) To mamy cała kwotę!! Jesteście wspaniali,zaraz dzwonie do kierownika i postaram się go namówić żeby to zrobić jak najwczesniej (co prawda teraz jest gorący okres - pielgrzymki a co za tym idzie masa zwierząt która "idzie" z (za) pielgrzymkami i potem zostaje i trafia do schroniska i mamy mase roboty) Właśnie rozmawiałam z kierownikiem,kastracja jeśli nic nie stanie na przeszkodzie odbędzie się we wtorek, a jeśli nie to na pewno do końca tygodnia. ologg- Asman może Ci być jedynie wdzięczny,mysle,że jeśli sam miałby wybierać to wolałby mieć dom niż jajka które w schroniskowym boksie i tak do niczego mu się nie przydają. Fizia jak zawsze jesteś niezastąpiona :) ma-ja - Tobie oczywiście tez bardzo dziękuję :) [/LEFT] Quote
fizia Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 No to super! Mam nadzieję, że to pomoże i juz wkrótce Asman będzie w dobrym Domu! Tez myślę, że dla Niego cenniejszy Dom niż jajka :lol: Quote
sisay Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 ologg napisał(a):Przepraszam Cię Asman za to wszystko. Dziewczyny nie rozumieją... No tak, racja... dziewczyny nie maja zielonego pojecia, jak to jest kiedy testosteron przyslania wszystko i trzeba sie cale zycie sie z tym meczyc i nie miec zadnych perspektyw na ulge :roll: :diabloti: Ale moze to jednak nie jest takie straszne, skoro wszyscy Panowie sa innego zdania? :razz: W kazdym razie fajnie ze sie udalo i taks zybko bedzie zabieg :multi: Mam prosbe dziewczyny, porobcie chlopakowi jakies fajne fotki... dobre zdjecia to polowa sukcesu :) Quote
ologg Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 No tak... Wiedziałem że Ma-ja będzie chciała coś dodać. Ale ciesze się że przyznaje mi rację (chociaż jak zwykle tylko po części). Ale to nieszkodzi. My mężczyźni i tak wiemy lepiej.... i przynajmniej w kwestii pozbawienia samca męskości mamy z całą pewnością rację :cool3: Quote
truskawa144 Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 [LEFT]Fotki będą jak tylko Asman będzie po zabiegu,narazie ma mało fotek i tylko z boksu ale nic dziwnego,nikt nie chciał go wyprowadzić z boksu bo Asman po prostu każdego "atakował" :eviltong: Mam nadzieje,że po kastracji już będzie dobrze,choć oczywiście kastracja nie daje gwarancji ale warto spróbować. [/LEFT] Quote
ologg Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 hej Co słychać u Asmana? Już obcięliscie mu klejnoty? Biedaczysko.... Mam nadzieje że znajdzie szybciutko nowy domek i że będzie nadal szczekał basem.... :mad: Quote
fizia Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Truskawa napisała na wątku ogólnym psuaków ze schroniska As "Kastracja Asmana przełożona na czwartek lub piątek - Kierownik miał urwanie głowy dzisiaj i niestety nie było czasu na kastracje." Quote
truskawa144 Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [LEFT]Kurcze,zapomniałam napisać:oops: Niestety dziś nie było czasu,jest gorący okres i po prostu nie bylo czasu. Do końca tygodnia powinno być już po ciachnięciu. Jak tylko to sie stanie dam znać. [/LEFT] Quote
truskawa144 Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 [LEFT]Nic nie wiem,byłam w czwartek w schronisku ale na prawde nie było czasu,tak jak mówiłam teraz jest gorący okres. Ale kierownik pamięta o Asmanie,może go wczoraj wykastrował. Jak tylko sie czegoś dowiem dam znac. Na pewno zostanie wykastrowany to tylko kwestia znalezienia wolnej godziny (a z tym ostanio ciężko). Też bym chciała żeby już było po wszystkim i żeby mozna było już szukać dla niego domu. Jeśli do wtorku zostanie wykastrowany to zrobię mu fotki poza boksem i wystawię na allegro. [/LEFT] Quote
Recommended Posts