truskawa144 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [LEFT]W schronisku nie mamy mozliwości go szkolić wiec jedyne co możemy zrobić to wykastrować go,wiadomo,że może to nie przynieść efektów ale warto spróbować. [/LEFT] Quote
Justysia i Grześ Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 To nie jedynie - to, aż kastracja :) Wierzymy, że pomoże. Quote
Justysia i Grześ Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Tak długo tak daleko ... Pokaż się urwisie :) Quote
MaxSta Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 U widzę że tylko fizia nie opuściła Asmana. Czy został już wykastrowany? Quote
kitkunia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Bardzo podoba mi się ten piesek. Mam tylko kilka pytań: - jaka jest jego wysokość, wielkość (mierzymy siły na zamiary - mieszkanie w bloku) - jaki byłby koszt wzięcia tego pieska? 150zł? Kastracja plus wykup ze schroniska? - czy pies dogaduje się z innymi zwierzętami - mamy 2-letniego królika. Pozdrawiam. Szkoda, żeby taka psina zmarniała w schronisku. Quote
fizia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Kitkunia - zaraz napiszę do Truskawy - Ona jest Wolontariuszką w schronisku. Quote
truskawa144 Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [LEFT]Kitkunia w pewnych przypadkach kierownik może odstapić od opłaty adopcyjnej i myśle,że spokojnie w tym przypadku tak się stanie. Jeśli chcesz wykastrować go sama to oczywiście koszt zalezy od weta, kastracja u nas by kosztowała max 100 zł i już byś odebrała pieska wykastowanego. Nie wiem dokładnie ile ma wysokości,cięzko mi to określić,mnie sięga do kolan a mam ok 160 cm. Jest jeszcze problem dojazdu,nie wiem czy mogłabyś go odebrać osobiście tzn czy masz transport. My Ci oczywiście umożliwimy adopcje w dogodnym dla Ciebie terminie,poza godzinami otwarcia schroniska lub w weekend jeżli będzie taka potrzeba. Fizia,dzięki za przekazanie informacji. Ostatnio mam tyle na głowie,że nie mam kiedy wejśc na dogo. [/LEFT] Quote
kitkunia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Dziękuję ci bardzo za inf. Podjedziemy może w tym tygodniu do waszego schroniska i go zobaczymy. Martwi mnie tylko jedno - co jeśli nie zaakceptuje królika? Bardzo byśmy chcieli pomóc jakiemuś pieskowi ze schroniska ale co wtedy? Mamy mały dylemat między psem w tym wieku a szczeniakiem również ze schroniska... Quote
truskawa144 Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [LEFT]No niestety tego się przewidzieć nie da, szczeniak też może nie zaakceptować królika itd. Cięzko mi coś powiedziec bo on nie miał chyba nigdy kontaktku z królikiem a przynajmniej ja nic o tym nie wiem. Prosiłabym żebyś dała znać kiedy będziesz sie do Asmana wybierała,uprzedze w schronisku jak wygląda sytuacja. [/LEFT] Quote
Recommended Posts