Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo podoba mi się ten piesek. Mam tylko kilka pytań:
- jaka jest jego wysokość, wielkość (mierzymy siły na zamiary - mieszkanie w bloku)
- jaki byłby koszt wzięcia tego pieska? 150zł? Kastracja plus wykup ze schroniska?
- czy pies dogaduje się z innymi zwierzętami - mamy 2-letniego królika.

Pozdrawiam.
Szkoda, żeby taka psina zmarniała w schronisku.

Posted

[LEFT]Kitkunia w pewnych przypadkach kierownik może odstapić od opłaty adopcyjnej i myśle,że spokojnie w tym przypadku tak się stanie. Jeśli chcesz wykastrować go sama to oczywiście koszt zalezy od weta, kastracja u nas by kosztowała max 100 zł i już byś odebrała pieska wykastowanego.
Nie wiem dokładnie ile ma wysokości,cięzko mi to określić,mnie sięga do kolan a mam ok 160 cm.
Jest jeszcze problem dojazdu,nie wiem czy mogłabyś go odebrać osobiście tzn czy masz transport. My Ci oczywiście umożliwimy adopcje w dogodnym dla Ciebie terminie,poza godzinami otwarcia schroniska lub w weekend jeżli będzie taka potrzeba.

Fizia,dzięki za przekazanie informacji. Ostatnio mam tyle na głowie,że nie mam kiedy wejśc na dogo.
[/LEFT]

Posted

Dziękuję ci bardzo za inf. Podjedziemy może w tym tygodniu do waszego schroniska i go zobaczymy. Martwi mnie tylko jedno - co jeśli nie zaakceptuje królika? Bardzo byśmy chcieli pomóc jakiemuś pieskowi ze schroniska ale co wtedy? Mamy mały dylemat między psem w tym wieku a szczeniakiem również ze schroniska...

Posted

[LEFT]No niestety tego się przewidzieć nie da, szczeniak też może nie zaakceptować królika itd. Cięzko mi coś powiedziec bo on nie miał chyba nigdy kontaktku z królikiem a przynajmniej ja nic o tym nie wiem. Prosiłabym żebyś dała znać kiedy będziesz sie do Asmana wybierała,uprzedze w schronisku jak wygląda sytuacja.
[/LEFT]