truskawa144 Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Kapselek ma szanse jechać do nowego domu w tym tygodniu. Będzie mieszkał z 60 letnim małżeństwem,za miastem w domku z ogrodem. Oczywiście będzie psem domowym. Kapselka znalazła córka tych państwa,ona tez ma po niego przyjechać prawdopodobnie w sobotę. Ta pani ze swoją rodziną mieszka blisko domu rodziców więc będzie Kapselka ciągle odwiedzała. Trzymajcie kciuki:loveu: Quote
Talcott Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla:Boshhhhhhhhh!!!!!!!! Quote
Zuza i Noddy Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 truskawa144 napisał(a):Kapselek ma szanse jechać do nowego domu w tym tygodniu. Będzie mieszkał z 60 letnim małżeństwem,za miastem w domku z ogrodem. Oczywiście będzie psem domowym. Kapselka znalazła córka tych państwa,ona tez ma po niego przyjechać prawdopodobnie w sobotę. Ta pani ze swoją rodziną mieszka blisko domu rodziców więc będzie Kapselka ciągle odwiedzała. Trzymajcie kciuki:loveu: W sobotę to w moje urodzinki, to byłby chyba najlepszy prezent. Quote
j3nny Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 :modla::modla::modla: wiedziałam, że zdjęcia zrobią swoje!! Kapsiu trzymam mocno kciuki !! Quote
KrystynaS Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Och ty kochany, mały Kapselku wierzę, że tym razem to już będzie TEN DOMEK, który jest ci przeznaczony. :multi: :multi: Bardzo trzymam kciuki za Kapselka i Domek :thumbs: :thumbs: Quote
MagYa^^ Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Nie cieszmy sie na zas, ale TRZYMAJMY KCIUKI NAJMOCNIEJ JAK TYLKO SIE DA!!! :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 trzymamy kciuki najmocniej jak się da. Należy się kochanemu maleństwu :loveu: Quote
fizia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Oby się udało!!! Tyle się bidulka naczekał Quote
Selenga Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 jeszcze nie wierzę :D mój ulubieniec w końcu miałby trochę szczęścia trzymam mocno, mocno kciuki Quote
Recommended Posts