Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[LEFT]Kochana to zapraszamy do nas,w okół schroniska piękne lasy,rzeczka. Nie ma kto psów wyprowadzać na spacery to byś miała agrowczasy a kawy z Kapselkiem dowolną ilość możesz pić:evil_lol:
[/LEFT]

Posted

[LEFT]No to klops:evil_lol: Chyba,że się wymienimy:lol: Widzę Ciotka,że faktycznie masz wakacje ale ja jutro do pracy idę,jakkolwiek mało męcząca jest muszę do niej wstać:diabloti: Więc już Cię opuszczę,zaproszenie do nas pozostaje aktualne:evil_lol:
[/LEFT]

Posted

Selenga napisał(a):
ma cały czas allegro, wznawiane systematycznie
http://www.allegro.pl/item432319277_jestem_malutki_i_szukam_czlowieka_do_pokochania.html

za każdym razem zmieniam tytuł i fotkę w miniaturce
jak mam przypływ gotówki to jest też wyróżniane

cieszę się, że będą nowe fotki bo te co są juz się pewnie optarzyły i potencjalnych chętnych nie przyciągają :(
A ile kosztuje takie wyróżnione????

Posted

wyróżnienie robię mu takie za ok. 20 zł czyli podświetlone (na żółto) i umieszczane na początku działu - wtedy robię ważne przez 14 dni
jak mi zaczyna skrzeczeć rzeczywistość na koncie, to robię bez wyróżnienia ale za to krótkie terminy (3-7 dni) bo wtedy też jest na początku

Nie mogę mu zawsze dawać wyróżnionego, bo ja ogłoszeń z dogo robię sporo, wyróżniam psiaki na zmianę, a i tak jak się tego nazbiera, to co miesiąc nawet i 200 zł przychodzi zapłacić - stałego dochodu to ja mam głodową rentę, a nie zawsze się uda zarobić większą kasę żeby wszystkie zwierzaki wyróżnić przez cały miesiąc

Posted

[LEFT]WOW 200 zł:crazyeye: Ja płace po 40 zł i mi się wydawało,że to dużo a wystawiam po kilka/kilkanaście psów na raz.

Widzisz wyraźną różnicę w ilości wejść z wyróżnieniem i bez?
[/LEFT]

Posted

Na takie szaleństwo jak 200 zł za allegro to ja sobie pozwalam jak dostanę jakieś większe zlecenie :) Normalnie płacę w granicach 50-80, jakby nie było 2-3 psy wyróżnione po 2 tygodnie to już jest 40-60 zł, więc pozostałe nie mają wyróżnienia i wtedy za każdego płacę 0,30-0,45 zł ale za to co 3, 5 lub 7 dni. Jeśli chodzi o zainteresowanie, to te wyróżnione zawsze mają trochę więcej wejść, ale nie ma reguły, że to jest dużo więcej. Czasem jest tak, że jak pies ma wyróżnione ogłoszenie to wejść jest 50 dziennie, ten sam pies bez wyróżnienia ma 45 wejść dziennie, a w następnej edycji z wyróżnieniem jest 30 wejść dziennie a bez wyróżnienia 40 albo 20. Ilość wejść bardziej zależy od tego jak długo się psa ogłasza, dlatego staram się zmieniać fotki i tytuły, żeby się wydawało że to nowy pies a nie ten sam od pół roku