j3nny Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::multi::multi::multi: Quote
Selenga Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Talcott napisał(a):Cioteczko Chaplin ma dom!!! Wiem :) Neczka mnie pytała czy nie mogłabym go przewieźć do Warszawy, ale niestety mój złom nie wytrzymałby takiej trasy. Ale w końcu nowa rodzinka miała go osobiście odebrać i rozumiem, że odebrała. To może i do Kapselka los się uśmiechnie w końcu Quote
fizia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Kiedyś musi być przecież ten szczęśliwy dzień..... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 no to i ja wieczorem cię Kapsieniu podrzucę. Obskoczyłam wszystkie długodystansowce dogowe... Ciebie, Dyzia i Misia... :-( Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 no to ja Kapsiego dziś odwiedzę o tej późnej porze jako pierwsza Quote
Talcott Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Kapseleczku wybacz kochany - ja pamiętam:-(:-(:-( Quote
Recommended Posts