Rodzice Maciusia :) Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 ja dzisiaj Kapselka nie podrzucałam. Więc to robię. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 dziewczyny, ogłosdzenia i ja chętnie porobię, oprócz allegro, bo nie umiem ładnego robić. Ale musi być rozpiska gdzie są już jego ogłoszenia! Nikt nie ma czasu przekopywać wątek i szukać. Na pierwszej stronie każdego wątku powinna być lista. Inaczej jest bez sensu! Quote
Selenga Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Allegro ma, stale odnawiane http://www.allegro.pl/item415765607_malutki_smutny_kaselek_czeka_na_dom.html Ma też ogłoszenie na animalia.pl Quote
t_kasiek Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 dobrze zrobie tylko czy ogloszenia juz gdzies sa.....a jesli nawet to czy bedzie bardzo przeszkadzac jak sie powtorzy ???? Quote
Selenga Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 t_kasiek napisał(a):dobrze zrobie tylko czy ogloszenia juz gdzies sa.....a jesli nawet to czy bedzie bardzo przeszkadzac jak sie powtorzy ???? Podobno jak admini na allegro się zorientują to robią problemy. Ale nie wiem jakie jest prawdopodobieństwo, że się zorientują. Przy tej ilości ogłoszeń to raczej trudno jest trafić, chyba że mają jakiś mechanizm który sprawdza treść. Quote
t_kasiek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 ale na allegro robic nie bede bo nie mam tam konta :) Quote
KrystynaS Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 No i co Kapselku czekasz nadal. :-( Za długo czekasz, za długo. Quote
t_kasiek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 idziemy na spacerek po domek !!!!!!!!!!!!!! Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 no i ja Kapsiego podniosę. Czy na allegro było w ogóle jakieś zainteresowanie malcem? Quote
KrystynaS Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Po prostu Kapselek nie ma na razie szczęścia. A tak się ucieszyłam gdy była szansa na dobry domek, bo z opisu wynikało, że domek bez zarzutu. Ech ...... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 a właśnie, ja już zapomniałam o p.Joannie, która i Dyzia miała wziąć. Czy to był kontakt z allegro? I czy ktoś ma kontakt z tą panią? Raczej pewnie nic z tego nie będzie, ale zawsze lepiej mieć jasność... Quote
Selenga Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Rozmawiałam z p. Joanną. Niestety niewiele udało mi się dowiedzieć. U p. Joanny zdiagnozowano chorobę, która wydawała się niegroźna. Ostatnie w miarę pozytywne informacje były pod koniec czerwca kiedy to p. Joanna była w Warszawie na rehabilitacji i kiedy otrzymała zgodę M.Zdr. na leczenie lekami nie będącymi w naszym rejestrze leków. Wtedy p. Joanna mówiła, że po powrocie z rehabilitacji skontaktuje się z truskawą i basią i że psiaki na pewno do niej trafią. Kiedy zadzwoniłam pod koniec lipca, żeby zapytać czy mogę wznowić ogłaszanie psów (czyli konkretnie chodziło o informację czy się rozmyśliła) p. Joanna nie bardzo chciała czy nie mogła rozmawiać przez telefon i obiecała, że wyśle maila i wszystko opisze. Niestety nie odezwała się, więc wznowiłam ogłoszenia chłopakom. Nie sądzę żeby jeszcze był sens dzwonić kolejny raz. I szczerze wam powiem, że wolałabym żeby się po prostu rozmyśliła - może nie byłoby to zbyt odpowiedzialne, ale inna alternatywa to tylko rozwój choroby w kierunku uzłośliwienia... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Selenga, masz rację. Przykra sprawa, ale niestety częsta. Faktycznie wychodzi na to, że trzeba spisać ją na straty.. ja też wezmę się za ogłaszanie Kapselka. Może gdzieś ktoś na niego czeka :loveu: Quote
KrystynaS Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Przykra historia Pani Joanny. Wtedy plany nawet te najlepsze i najszlachetniejsze "biorą w łeb". Mam nadzieję, że kobieta jednak wygra tą swoją walkę z losem na jak najdłuższy czas. Quote
Recommended Posts