Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny, ogłosdzenia i ja chętnie porobię, oprócz allegro, bo nie umiem ładnego robić. Ale musi być rozpiska gdzie są już jego ogłoszenia! Nikt nie ma czasu przekopywać wątek i szukać. Na pierwszej stronie każdego wątku powinna być lista. Inaczej jest bez sensu!

Posted

t_kasiek napisał(a):
dobrze zrobie tylko czy ogloszenia juz gdzies sa.....a jesli nawet to czy bedzie bardzo przeszkadzac jak sie powtorzy ????

Podobno jak admini na allegro się zorientują to robią problemy. Ale nie wiem jakie jest prawdopodobieństwo, że się zorientują. Przy tej ilości ogłoszeń to raczej trudno jest trafić, chyba że mają jakiś mechanizm który sprawdza treść.

Posted

Rozmawiałam z p. Joanną. Niestety niewiele udało mi się dowiedzieć. U p. Joanny zdiagnozowano chorobę, która wydawała się niegroźna. Ostatnie w miarę pozytywne informacje były pod koniec czerwca kiedy to p. Joanna była w Warszawie na rehabilitacji i kiedy otrzymała zgodę M.Zdr. na leczenie lekami nie będącymi w naszym rejestrze leków. Wtedy p. Joanna mówiła, że po powrocie z rehabilitacji skontaktuje się z truskawą i basią i że psiaki na pewno do niej trafią. Kiedy zadzwoniłam pod koniec lipca, żeby zapytać czy mogę wznowić ogłaszanie psów (czyli konkretnie chodziło o informację czy się rozmyśliła) p. Joanna nie bardzo chciała czy nie mogła rozmawiać przez telefon i obiecała, że wyśle maila i wszystko opisze. Niestety nie odezwała się, więc wznowiłam ogłoszenia chłopakom. Nie sądzę żeby jeszcze był sens dzwonić kolejny raz. I szczerze wam powiem, że wolałabym żeby się po prostu rozmyśliła - może nie byłoby to zbyt odpowiedzialne, ale inna alternatywa to tylko rozwój choroby w kierunku uzłośliwienia...

Posted

Przykra historia Pani Joanny. Wtedy plany nawet te najlepsze i najszlachetniejsze "biorą w łeb".
Mam nadzieję, że kobieta jednak wygra tą swoją walkę z losem na jak najdłuższy czas.