Rodzice Maciusia :) Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Kapsi, niech Twój ukochany Pan Cię już wypatrzy :) Quote
t_kasiek Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 ja tez 3mam kciuki - czy mam mu zrobic kilka ogloszen na portalach ??? nie wiem czy moge....a w weekand nie mialam kompletnie czasu zeby sie tym zajac.... Quote
fizia Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 T_kasiek - gdzie tylko możesz to rób - im więcej tym lepiej! Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 a ja podrzucę Kapsiego póki co :) Quote
t_kasiek Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 dobrze - jutro na 1000% sie tym zajme - wkleje wam linki jak porobie :D Quote
Selenga Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Zrobiłam Kapselkowi jeszcze ogłoszenie na www.animalia.pl Nie mam kiedy rozpracować innych serwisów ogłoszeniowych :( Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 no to ja też Kapsiego na odchoddne podrzucę. I postaram się dziś wieczór dodać jakieś jego ogłoszenie, choć ciężko się przekopywac przez wątek w celu weryfikacji gdzie ma agdzie nie... tym bardziej jak kilka psiaków trzeba ogłaszać... Quote
t_kasiek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 kurcze - faktycznie duzo stron, zeby sprawdzac gdzie ma ogloszenia :( Quote
Wet-siostra Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Kapselku,do góry...:loveu: Cioteczki,nie uznajcie proszę,że się wymądrzam...:oops: Podpowiem to,co praktykuję na watku Poziomki...:oops:Wszystkie linki do ogłoszeń mam w jednym poście,na pierwszej stronie...:oops: I dzięki temu nie trzeba przekopywać całego wątku...:oops: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 dokładnie, popieram Wet-siostrę. Każdy wątek powinien taki być. Ja teraz lecę i mu zrobię ogłoszonko na ogłoszenia.wp.pl edit: ogłoszenie zrobione! Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Rok to stanowczo za długo... :( Quote
Recommended Posts