KrystynaS Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 No Selenga a kto wiedział, że tak wyjdzie???? Nic, no może tym razem znajdzie się dom dla Kapselka. Zrobisz mu nowe ogłoszenia??? Quote
fizia Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Dodałam Go na stronę Metro - ale nie mam pojęcia na jakiej zasadzie pada wybór, którego psa wydrukują. Z tych ogłoszeń, które tam ostatnio umieściłam wydrukowali 2 - Saruni i dzisiaj Czarodziejki. Quote
t_kasiek Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 a na jakis portalach psiak ma ogloszenia ????? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ja też go z rana podniosę... :( Quote
Talcott Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 t_kasiek napisał(a):a na jakis portalach psiak ma ogloszenia ????? Ciotki????? Quote
fizia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 W tym momencie, to trzeba poodnawiać te ogłoszenia, bo te, które miał, już pewnie daleko w tyle. Jest na stronie Metra Był na ale.gratce, dwukropek.pl, kupiepsa, allegro, ogłoszenia.interpress.net.pl, gumtree Quote
Selenga Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 KrystynaS napisał(a):No Selenga a kto wiedział, że tak wyjdzie???? Nic, no może tym razem znajdzie się dom dla Kapselka. Zrobisz mu nowe ogłoszenia??? Zrobię mu allegro, tak jak poprzednio. Na innych nie mam konta i nie bardzo mam kiedy się zająć ich zakładaniem i rozszyfrowywaniem jak które działa. Quote
Zuza i Noddy Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Kapselek chyba ostatnio nie miała nowych ogłoszeni, bo miał iść do nowego domku. Quote
t_kasiek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 fizia napisał(a):W tym momencie, to trzeba poodnawiać te ogłoszenia, bo te, które miał, już pewnie daleko w tyle. Jest na stronie Metra Był na ale.gratce, dwukropek.pl, kupiepsa, allegro, ogłoszenia.interpress.net.pl, gumtree moge porobic jutro ogloszenia - na wiekszosci mam juz konta tylko podajcie moze link do allegro to skopiuje tekst, no i podajcie mi jakie dane mam podac do kontaktu i gdzie jest psiak :) Quote
truskawa144 Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [LEFT]Dane do kontaktu: wystarczy telefon adopcyjny 518125320. Schronisko As, Jamrozowizna, Gmina Kłomnice (25 km od Częstochowy) [/LEFT] Quote
MagYa^^ Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Czy Kapsel ma szanse na dom? Zostal oddany do schronu i chyba juz w nim skonczy :-( Chociaz BARDZO chcialabym sie mylic! Quote
fizia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Miejmy nadzieję, że Mu się uda. To jeszcze nie jest taki stary pies - 6-7 lat dla małego kundelka to przecież nie jest jeszcze starość. Oby ktoś Go pokochał.... Quote
wtatara Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 MagYa^^ napisał(a):Czy Kapsel ma szanse na dom? Zostal oddany do schronu i chyba juz w nim skonczy :-( Chociaz BARDZO chcialabym sie mylic! nie możesz tak mysleć i pisać Quote
KrystynaS Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Ja myślę tak - Kapselek jeszcze nie spotkał się z Człowiekiem, który musi go pokochać. :loveu: Ale spotka, tylko trzeba go pokazywać jak największej liczbie ludzi. Kapsel wcale nie jest stary. 7 lat dla małego psa kundelka to jak 35-40 lat dla człowieka, najlepsze lata. Mój kundelek trochę większy od Kapsla skończył niedawno 15 lat a zachowuje się jak 5-latek. Gdyby nie siwizna na pyszczku i zadyszka (problemy z sercem) to nikt by nie pomyślał, że ma już tyle lat. Przed Kapselkiem jeszcze wiele lat tylko musi wyjść z tego schronu i to czym prędzej. Quote
Talcott Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 MagYa^^ napisał(a):Czy Kapsel ma szanse na dom? Zostal oddany do schronu i chyba juz w nim skonczy :-( Chociaz BARDZO chcialabym sie mylic! Tfu ! Tfu! a co ta Ciotka plecie!!!:mad: Znajdzie się domik!! Ciotka psiogeriatryczna wie co mówi:diabloti: Quote
Selenga Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 allegro Kapselka: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=411365347 Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 to ja na nockę podrzucę małego... Quote
Selenga Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Kapselek ma sporo wejść na allegro i jednego obserwatora... Ale to oczywiście jeszcze nic nie znaczy Quote
Wet-siostra Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Kapselku,może TYM razem Ci się uda...:roll: Quote
Recommended Posts