Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kapselek został wylicytowany na allegro :D
Pani jest zdecydowana zabrać go do siebie. Napisała, że ma w domu już foksa (trochę rozpuszczonego), 2 nimfy (Klark i Waldek) oraz Pepina Wspaniałego (najwspanialszy kanarek pod słońcem). Pod koniec czerwca Pani przeprowadza się do Mamy gdzie jest taras,ogród i dużo miejsca do biegania i spacerów. Oprócz Kapselka Pani chce również adoptować Dyzia z tego wątku:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108495
Też go wylicytowała i napisała, że jest zdecydowana go wziąć.
Teraz trzymajcie kciuki żeby nic złego się po drodze nie wydarzyło i żeby psiaki rzeczywiście trafiły do najwspanialszego domu pod słońcem.

Posted

[quote name='Selenga']Kapselek został wylicytowany na allegro :D
Pani jest zdecydowana zabrać go do siebie. Napisała, że ma w domu już foksa (trochę rozpuszczonego), 2 nimfy (Klark i Waldek) oraz Pepina Wspaniałego (najwspanialszy kanarek pod słońcem). Pod koniec czerwca Pani przeprowadza się do Mamy gdzie jest taras,ogród i dużo miejsca do biegania i spacerów. Oprócz Kapselka Pani chce również adoptować Dyzia z tego wątku:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108495
Też go wylicytowała i napisała, że jest zdecydowana go wziąć.
Teraz trzymajcie kciuki żeby nic złego się po drodze nie wydarzyło i żeby psiaki rzeczywiście trafiły do najwspanialszego domu pod słońcem.
A skąd pani jest? i kiedy będzie mogła zabrać psiaki?

Posted

[LEFT]Właśnie rozmawiałam z panią.
Jest zdecydowana na 100%.
Potrzebny jest tylko transport do Tychów. Jeśli nie znajdzie się do 3 czerwca to po tej dacie pani będzie mogła sama po niego przyjechać.
[/LEFT]

Posted

Oj wielka, wielka radośc :multi:
Nawet nie przypuszczałam, że tak wielka...
Kapselek i Dyzio to pierwsze psiaki wyadoptowane z moich aukcji na allegro. Obydwa jednego dnia. Transport Dyzia na Śląsk już umówiony.
Pewnie ciotki, które miały szczęście przyczynić się do wyadoptowania jakiegoś biedacta wiedzą co czuję :)

Posted

To jedna z najfajnieszych wiadomości w ostatnim czasie!!!!!:multi::multi::multi::multi:
Tak się cieszę!!!
Biedaczek tak już długo czeka - ależ się pewnie ucieszy, że znowu będzie miał prawdziwy Dom!

Super, że Dyzio również tam pojedzie - wstrząsająca ta Jego historia...

Posted

Nie było mnie na dogo,bo laptop się zepsuł i musiałam go dać do naprawy...Z tego,co czytam-Kapselek ma szanse na dom...Bardzo się z tego cieszę!!!A nie mówiłam,że prędzej się znajdzie DS,niż transport????Kapselku-powodzenia!!!

Posted

[quote name='fizia']Zapraszamy na bazarek z pięknymi, ręcznie robionymi przez Taks obróżkami, smyczkami i szelkami...
Ogromnie przepraszam za ofa, ale od jakiegoś czasu staram się odnaleźć wątek dogomaniaczki, która szyje skafandry dla psiaków i niestety nie mogę go odnaleźć.
Może ktoś wie kto szyje te skafandry ? Plissss