Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jakby się udało przewieźć go teraz, to ja za zabieg u Wet-siostry mogę zapłacić :)
w końcu Kapselek to mój ulubieniec i żeby nie moja zazdrosna staruszka, to już byłby u mnie...

Posted

Ze swojej strony postaram sie poprosić doktora,by koszty były jak najmniejsze.Na żywca tego nie zrobimy,ale może wystarczy tylko znieczulenie miejscowe zamiast pełnej narkozy...Ostateczny koszt co prawda i tak będzie znany po zabiegu,ale tak mniej-więcej...Ile waży Kapselek?DOKŁADNIE?

Posted

Dokładna waga jest potrzebna,by obliczyć ilość środka znieczulającego.Na moje oko Kapsel nie waży więcej niż 10kg,więc może uda się zamknąć koszty w 50-60zł...Jeśli u Was będzie taniej-zdecydujcie sami.Z tego,co piszecie ciężko o transport.A nuż zdążycie z zabiegiem,zanim się znajdzie transport?Z drugiej strony źle by było,gdyby data transportu zbiegła się z zabiegiem.Ja tylko rzuciłam hasło.Wy wiecie lepiej,co i jak.DT jast pewne,przed czy po kastracji.Pozdrawiam!

Posted

Jeśli mogę się wypowiedzieć w kwestii kastracji...

Jestem zdania, że Kapsel powinien mieć wykonany zabieg kastracji w lecznicy Nadziei. Czysto, schludnie... a Wet-Siostra będzie miała szczególne oko na niego ;). Jej szef powiedział, że policzy po kosztach! 50-60 zł to żaden koszt! Po 10 złotków od 6 osób udzielających się na tym wątku :evil_lol:.A przecież kasa się znajdzie - dogo nie zawiedzie przecież! Jak zawsze!!!!:loveu:

Największym kłopotem jest transport :shake:! Tutaj zupełnie nie mam pomysłu.....:PROXY5:

Posted

Sztafeta olimpijska z Kapslem w roli głównej:Jedna osoba idzie z nim do np.Rzeszowa,druga dalej...albo więcej osób mniejszymi odcinkami...Kurcze,w tym temacie nie jestem w stanie pomóc...Na Koliego też czekałam,bo nie było transportu,ale szybko się znalazł,bo oferowałam DS.Teraz może być trudniej,bo to jednak tylko DT więc w perspektywie kolejny transport do DS...Ale-może coś się znajdzie.Trzymam kciuki!!!

Posted

Rozważałyście może pomysł wysłania Kapselka w kontenerku pocztą konduktorską? Jest bezpośredni pociąg z Częstochowy do Przemyśla i może kierownik pociagu zgodziłby się wziąć taką nietypową "przesyłkę"?

Posted

Cioteczki, obserwujcie ten watek:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106843&page=15[/URL]

Tam jest poszukiwany transport z Orzechowcow do Wroclawia dla jednej suni... Jesli tam by sie transport znalazl, to moze Kapselek zalapalby sie w drodze powrotnej... albo moze mozna by sie dogadac z tamtymi cioteczkami i pokombinowac cos razem...

Posted

Trzymam kciuki za transport...Pociąg z tego co wiem ma specjalny przedział dla przesyłek...Jest tam sporo miejsca.A kontenerek-nie wiem-może zbić jakiś z paru starych desek?Choć dla Kapselka na pewno byłoby mniej stresujące,gdyby przyjechał z kimś,kogo zna...No i przecież musicie zobaczyć,co i jak...Tymczas tymczasem,ale domek trzeba sprawdzić,czyż nie???:evil_lol:I kawa czeka...:loveu: