Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fiziu Misiu jest raczej średni niż mały. Z małych polecam:

Micia - Suczka oddana przez swojego pana rok temu.Została wysterylizowana,miała problemy z sierścią ale już wszystko jest ok,co prawda nie wygląda najlepiej,są miejsca w których futerko rośnie jej słabo. Micia jest spokojna,trochę strachliwa ale bardzo sympatyczna. W schronisku jest jej bardzo źle,ma depresje: http://www.schronisko.klomnice.pl/gallery.php?img=YWRvcHR1al9wc2EvMjcxLw==#_self

10 letni,wystraszony piesek. Biegał w okolicy domu starców,prawdopodobnie pies jednego z pensjonariuszy który poszedł do zakładu za swoim panem ale przeszkadzał pracownikom i dlatego trafił do nas: http://www.schronisko.klomnice.pl/picture.php?img=YWRvcHR1al9wc2EvNjkxLmpwZw==&show=full

2 letnia maleńka suczka i jej 10 miesięczna córka (mogą oczywiście jechać osobno) trochę wystraszone,bardzo maleńkie suczki: http://www.schronisko.klomnice.pl/gallery.php?img=YWRvcHR1al9wc2EvNjg4Lw==#_self
http://www.schronisko.klomnice.pl/gallery.php?img=YWRvcHR1al9wc2EvNjg5Lw==#_self

Mamy jeszcze jednego maleńkiego pieska ale jest nowy i dziś robiłam mu zdjęcia których jeszcze nie zrzuciłam z aparatu.
Te pieski które podałam są na prawd w potrzebie (szczególnie 2 pierwsze). Mam nadzieje,że Nadzieja rozważy ich "kandydatury". Gdyby miała jakieś pytania to chętnie odpowiem.

Posted

Odpowiadam zbiorowo :evil_lol:!

Nadzieja mieszka w Przemyślu! Niedawno adoptowała Mikiego z tego wątku:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9638527#post9638527

Troszkę zdradzę tajemnicy. Mam nadzieję, że mnie nie powiesi jak się kiedyś spotkamy w realu. Jest technikiem weterynaryjnym czyli wet-siostrą ;) a zwierzęta od zawsze były jej życiem! Zawsze ratowała co się rusza...

Przed chwilą dostałam mms-a z piękną Nadzieją przy komputerze, dostała komputer czyli :multi::multi::multi:

Mam nadzieję, że już od jutra będzie stale dostępna na dogomanii, wobec tego proponuję, żeby do jutrzejszego wieczora wstrzymać się z ustaleniami ;)!!!

Posted

Ale, ale szukamy transportu dla Kapselka (co za radość - psiunek niczego jeszcze nie jest świadomy) i dla drugiego wybrańca losu - czytaj: Nadziei :loveu:
Transport z pod Częstochowy do Przemyśla.

Posted

Witam!!!!!:loveu:Jak transport?Gotowy?Miejsce już czeka,tylko posłań nie mam,ale wiem,że dla DOGOMANIAKÓW nie ma rzeczy niemożl:Dog_run:iwych...Mam tylko dylemat,którego psiaka wybrać jako towarzysza dla Kapselka...Na pewno musi być mały no i dogadywać się z innymi zwierzakami.W domu na stałe mam Tyrsę i Koliego,a na tymczasie dwa gołębie i ich jajka...:cool3::cool3:.No i mąż,który jest trochę wystraszony,czy damy radę...Wpadła mi w oko ta sunia z nietypowym uchem.Muszę o niej trochę więcej poczytać...
Serdeczne pozdrowienia dla DIF!!! A ten laptop to na razie jest totalna niewiadoma,oswajam się z nim z wielkim oporem...:comp26:Ciekawe,kto wygra???Już trzy razy nacisnęłam coś,nie wiem co,ale to coś od razu zamknęło mi neta...TECHNIKA....:diabloti:

Posted

Transport jeszcze nie jest gotowy....narazie nic nie wiadomo, ale cos wykombinujemy!

Ta sunieczka z uszkiem jest w Warszawie, więc te transporty trzeba organizowac osobno.

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Wpadła mi w oko ta sunia z nietypowym uchem.Muszę o niej trochę więcej poczytać...
Serdeczne pozdrowienia dla DIF!!! A ten laptop to na razie jest totalna niewiadoma,oswajam się z nim z wielkim oporem...:comp26:Ciekawe,kto wygra???Już trzy razy nacisnęłam coś,nie wiem co,ale to coś od razu zamknęło mi neta...TECHNIKA....:diabloti:

Ta sunia z uchem też zawojowała moje serce.....i te oczyska błagające :placz:!!
A jeśli chodzi o kompa to :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: dostałaś to teraz radź sobie sama :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
PS. jakby co dzwoń do Tomka!!!! ;)

Posted

U nas jeszcze mała sunia ze złamaną miednicą, potrzebuje pilnego domu stałego albo chociaż DT, bo nie powinna dużo chodzić przez 6 tygodni. Jest wystraszona, ale przyjazna i milutka. Ma ok 8 miesięcy.

Posted

No,tak...Radzę sobie....A ten komp się ze mnie śmieje...Taka stara baba,a małego pudełka nie potrafi rozpracować...A figa!!!Nie dam mu się!!!!:mad:A tak na poważnie,to jest SUPERASTY!!!:crazyeye:

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
U nas jeszcze mała sunia ze złamaną miednicą, potrzebuje pilnego domu stałego albo chociaż DT, bo nie powinna dużo chodzić przez 6 tygodni. Jest wystraszona, ale przyjazna i milutka. Ma ok 8 miesięcy.

Sliczna jest ta sunia, ale nie wyglada na mini... Ile ona moze wazyc?

Posted

Wet-siostra napisał(a):
....Wpadła mi w oko ta sunia z nietypowym uchem.Muszę o niej trochę więcej poczytać...

Witaj Nadziejo !! Czy to chodzi o sunię wabiąca sie Micia, ta, którąTruskawa prezentowała, jako pierwszą ?
A cz"mój" ratlerek nie wpadł Ci do oczka ??