Selenga Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 2000 wejść na allegro Kapselka i 4 (CZTERECH) obserwujących... Quote
Hotel KADIF Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 fizia napisał(a):A z tego DT nic nie wyszło? Wczoraj miałam maila od truskawy. Podałam jej namiary i czekamy! Quote
truskawa144 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [LEFT]Dostałam maila z numerem do ew. domu tymczasowego. Czekam na razie do końca aukcji bo może tymczas nie będzie potrzebny. A jak się nie uda to dzwonię. [/LEFT] Quote
fizia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Najważniejsze, że jest szansa. Tylko czy DT poczeka? Quote
Wet-siostra Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Hej,to ja ,ewentualny DT...:loveu:Pewnie,że poczekam!!!Ale coś mi w duszy pika,że KAPSELEK znajdzie DOM NA STAŁE!!!:loveu: Quote
Selenga Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Dziewczyny, aukcja się dzisiaj skończyła - moja wina, gapa jestem i poszła 7 dniowa zamiast 14-dniowej. Co robimy? Czekamy aż się odezwie ktoś z tych 4 obserwatorów? Wystawimy kolejny raz? (to napewno jeśli Kapselek pojedzie do DT) Quote
Hotel KADIF Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Nadzieja Koziak napisał(a):Hej,to ja ,ewentualny DT...:loveu:Pewnie,że poczekam!!!Ale coś mi w duszy pika,że KAPSELEK znajdzie DOM NA STAŁE!!!:loveu: Ej.... miałaś być na dogo dopiero w piątek czyli jutro :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Wciąga, co nie..? Dobra to już skoro jesteśmy w komplecie to coś Wam powiem: po moją tymczasowiczkę Ciri http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9644889#post9644889 zgłosił się domek z Gdańska. Fajna dziewczyna, troszkę ode mnie starsza :eviltong:. Jej tata, samotny straszy Pan w wieku 69 lat chciałby mieć psa, z którym nie czułby się taki samotny jak teraz. Ponieważ moja Krówka Ciri znajdzie dom prędzej czy później, pomyślałam o Kapselku i o Nelsoniku z mojego podpisu. Ponieważ jest to rodzina kochająca zwierzęta brak łapy u Nelsona nie robi różnicy. Kasia już jest zalogowana na dogo (wczoraj jej w tym pomogłam) i lada chwila pojawi się na dogo. Ma na poczcie wątki obu piesków. Muszą się zastanowić i porozmawiać. Co sądzicie o tym domku? Pan ma małe mieszkanko z kuchnią, jest na emeryturze. Quote
fizia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Nadzieja Koziak - witamy i ogromne podziękowania za danie wreszcie nadziei temu biedakowi :loveu: Buziaki oczywiście tez dla DIF, bo to pewnie bez Niej...:) :loveu: Ja myślę, ze dom u tego Pana byłby super. Troszkę tylko daleko, nei wiem jak z transportem. Ale najważniejsze, że jest jakaś szansa - tak długo w tym temacie nic się nie działo... Quote
truskawa144 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [LEFT]Czyli aukcja się skończyła. Też myslę,że u tego pana Kapsel będzie miał dobrze. W końcu był towarzyszem osoby starszej praktycznie całe swoje życie,zna się na tym. Fakt ,że Gdańsk daleko ale może by się udało jakiś transport "na raty" znaleźć. [/LEFT] Quote
Martunia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ale się cieszę. :) Wreszcie się Kapselek doczeka! :D Też mam nadzieję, że będzie mu dobrze. ;) Quote
Hotel KADIF Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Martunia napisał(a):Ale się cieszę. :) Wreszcie się Kapselek doczeka! :D Też mam nadzieję, że będzie mu dobrze. ;) Jeszcze nie ma decyzji......:cool3: Nie cieszmy się przed czasem:roll:. Nelsonik z mojego podpisu też czeka na swoją szansę.... Decyzja należy do Kasi i jej Taty! Quote
Zuza i Noddy Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Domek byłby super, Kapselkowi na pewno by sie podobał. DIF czekamy na wieści czy Kapselek sie spodoba. Quote
elik Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Nadzieja Koziak napisał(a):Hej,to ja ,ewentualny DT...:loveu:Pewnie,że poczekam!!!Ale coś mi w duszy pika,że KAPSELEK znajdzie DOM NA STAŁE!!!:loveu: A w razie czego, Kapselek ma w odwodzie super DT u Nadziei Kozak. Tak, czy siak do Kapselka uśmiechnęło się szczęście :lol: Quote
Hotel KADIF Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Niestety....! Rozmawiałam.... ale Pan nie dałby rady ze względu na zdrowie....domek się wycofał..... PRZEPRASZAM!!!!! Quote
fizia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ależ nie przepraszaj! Szkoda, ale to nie Twoja wina, a Pan dobrze, że wykazał się rozsądkiem. Quote
Martunia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Szkoda. :( Ale cóż, mówi się trudno. ;) Teraz będziemy czekać, aż ktoś się zdecyduje następny na Kapselka. ;) Quote
Hotel KADIF Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Martunia napisał(a):Szkoda. :( Ale cóż, mówi się trudno. ;) Teraz będziemy czekać, aż ktoś się zdecyduje następny na Kapselka. ;) DS "przeminął z wiatrem" ale DT czeka! Nadzieja jak tylko będzie miała dostęp do kompa na pewno pojawi się na wątku! Quote
Hotel KADIF Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Dziewczyny przepraszam za offa, ale mam kolejnego podopiecznego na dogo i muszę mu szybko znaleźć dom, bo lata luzem i lada chwila może zginąć pod kołami samochodu!!!! A więc zapraszam na wątek Barrego i proszę o pomoc!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9691577#post9691577 Quote
fizia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Widziałam tego biedaka...:-( Czekamy na Nadzieję Quote
Martunia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Biedaczek. :( Zaraz tam wejdę. W takim razie czekamy na Nadzieję. Quote
Zuza i Noddy Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Dobrze, ze jeszcze jest szansa na DT dla Kapselka. Quote
Recommended Posts