Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, aukcja się dzisiaj skończyła - moja wina, gapa jestem i poszła 7 dniowa zamiast 14-dniowej. Co robimy? Czekamy aż się odezwie ktoś z tych 4 obserwatorów? Wystawimy kolejny raz? (to napewno jeśli Kapselek pojedzie do DT)

Posted

Nadzieja Koziak napisał(a):
Hej,to ja ,ewentualny DT...:loveu:Pewnie,że poczekam!!!Ale coś mi w duszy pika,że KAPSELEK znajdzie DOM NA STAŁE!!!:loveu:

Ej.... miałaś być na dogo dopiero w piątek czyli jutro :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Wciąga, co nie..?

Dobra to już skoro jesteśmy w komplecie to coś Wam powiem:
po moją tymczasowiczkę Ciri

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9644889#post9644889

zgłosił się domek z Gdańska. Fajna dziewczyna, troszkę ode mnie starsza :eviltong:. Jej tata, samotny straszy Pan w wieku 69 lat chciałby mieć psa, z którym nie czułby się taki samotny jak teraz. Ponieważ moja Krówka Ciri znajdzie dom prędzej czy później, pomyślałam o Kapselku i o Nelsoniku z mojego podpisu. Ponieważ jest to rodzina kochająca zwierzęta brak łapy u Nelsona nie robi różnicy. Kasia już jest zalogowana na dogo (wczoraj jej w tym pomogłam) i lada chwila pojawi się na dogo. Ma na poczcie wątki obu piesków. Muszą się zastanowić i porozmawiać.
Co sądzicie o tym domku? Pan ma małe mieszkanko z kuchnią, jest na emeryturze.

Posted

Nadzieja Koziak - witamy i ogromne podziękowania za danie wreszcie nadziei temu biedakowi :loveu:
Buziaki oczywiście tez dla DIF, bo to pewnie bez Niej...:) :loveu:

Ja myślę, ze dom u tego Pana byłby super. Troszkę tylko daleko, nei wiem jak z transportem.

Ale najważniejsze, że jest jakaś szansa - tak długo w tym temacie nic się nie działo...

Posted

[LEFT]Czyli aukcja się skończyła.

Też myslę,że u tego pana Kapsel będzie miał dobrze. W końcu był towarzyszem osoby starszej praktycznie całe swoje życie,zna się na tym.
Fakt ,że Gdańsk daleko ale może by się udało jakiś transport "na raty" znaleźć.
[/LEFT]

Posted

Martunia napisał(a):
Ale się cieszę. :) Wreszcie się Kapselek doczeka! :D Też mam nadzieję, że będzie mu dobrze. ;)

Jeszcze nie ma decyzji......:cool3: Nie cieszmy się przed czasem:roll:. Nelsonik z mojego podpisu też czeka na swoją szansę....
Decyzja należy do Kasi i jej Taty!

Posted

Nadzieja Koziak napisał(a):
Hej,to ja ,ewentualny DT...:loveu:Pewnie,że poczekam!!!Ale coś mi w duszy pika,że KAPSELEK znajdzie DOM NA STAŁE!!!:loveu:

A w razie czego, Kapselek ma w odwodzie super DT u Nadziei Kozak.

Tak, czy siak do Kapselka uśmiechnęło się szczęście :lol:

Posted

Martunia napisał(a):
Szkoda. :( Ale cóż, mówi się trudno. ;) Teraz będziemy czekać, aż ktoś się zdecyduje następny na Kapselka. ;)

DS "przeminął z wiatrem" ale DT czeka!

Nadzieja jak tylko będzie miała dostęp do kompa na pewno pojawi się na wątku!