truskawa144 Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Bo to są tylko 3 fotki z chyba 40 jakie mu zrobiłam:evil_lol: Reszta była tak poruszona,że się nie nadawały. On chciał pozwiedzać a ja mu kazałam siedzieć spokojnie do zdjęć. Poza tym Kapselek jest grzeczny i spokojny,jeszcze nie słyszałam żeby zaszczekał. Quote
Paralotek Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Oooo, czyli była prawdziwa sesja :) Nie przejmuj się truskawa :)- na profesjonalnej sesji też odpada większość fotek:evil_lol: Przekochany jest! Przypomina mi bardzo jednego z moich piesków :). Quote
Asia_M Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Kolejny porzucony przez "rodzinę":shake: Pozwolę sobie wcisnąć słodkiego koleżkę w podpisik;) Quote
fizia Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Cudny Kapselek bardzo prosi o pomoc!! setImgWidth(); Quote
Roxana Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ciotce wczoraj znowu internet buchneli :mad: Pokazuj się kochanie :loveu: Gdzie ten domek, no? Quote
truskawa144 Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [LEFT]Asia no niestety to norma,jamniczka Sonia też została porzucona a nawet podrzucona pod schronisko:shake: [/LEFT] Quote
Asia_M Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 truskawa144 napisał(a):Asia no niestety to norma,jamniczka Sonia też została porzucona a nawet podrzucona pod schronisko:shake: Ech, jak można być tak podłym?:shake: Czy Sonia ma wątek? Może "Ciocie od jamniczków" mogłyby pomóc? Quote
truskawa144 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Nie ma ale jest na allegro: http://www.allegro.pl/item200905247_urocza_mloda_jamniczka_daj_jej_dom_.html I w wątku zbiorowym naszego schroniska: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68576 Jeśli masz kontkat z milosnikami jamników to podeślij im linka do aukcji ,tam są wszystkie informacje o Sonii i fotki. Quote
Roxana Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Przypominaj się kochanie :loveu: Dobry domeczek bardzo potrzebny :multi: Quote
truskawa144 Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 [LEFT]Kapselek już nie jest sam,teraz siedzi z nim w boksie kolega - Tupek, mały i spokojny piesek,świetnie się dogadują. [/LEFT] Quote
Roxana Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Nie chować mi się tu na szarym koncu, tylko przeć do przodu proszę w poszukiwaniu dobrego domku! Pokazać się wszystkim prędziutko! Quote
Justysia i Grześ Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Kapselku dobrze, że masz przynajmniej nowego przyjaciela :) Ale mamy nadzieję, że oboje stamtąd szybciutko wyjdziecie -> Pokazuj się więc na górze... Quote
deisunia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 zamurowało mnie.spojrzałam na zdjęcia Kapselka i wygląda jak moja Deisunia (obecnie staruszka) w młodości.Dlatego wcisnęłam zdjęcie maluszka w podpis. niestety tylko tyle mogę zrobić:-( Quote
Paralotek Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 deisunia napisał(a):zamurowało mnie.spojrzałam na zdjęcia Kapselka i wygląda jak moja Deisunia (obecnie staruszka) w młodości.Dlatego wcisnęłam zdjęcie maluszka w podpis. niestety tylko tyle mogę zrobić:-( Możesz zrobić jeszcze coś - odwiedzać często ten wątek :) Quote
Roxana Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Pokazywać się, pokazywać... Równym krokiem wprost pod górę maszerować po domek upragniony! Quote
fizia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Jak tylko będe miała chwilkę, to dam Go na kupiepsa.pl Quote
Roxana Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Psinka czeka... Psinka prosi... Domku znajdź się proszę... Quote
Recommended Posts